Samsung представи новия S9: По-добра камера, по-висока цена

Дизайнът на устройството като цяло не е променен
Обновена: 25 фев 2018 22:35 | 25 фев 2018 21:56, Веселина Йорданова
39
Samsung представи новия S9: По-добра камера, по-висока цена
Снимка: БТА

Южнокорейският концерн Samsung представи днес новите смартфони Galaxy S9, чиито дизайн като цяло остава непроменен, макар да са направени подобрения като усъвършенстване на камерата, информира Асошиейтед прес.

Липсата на промени в дизайна е показателна за забавянето на темпа на иновациите при смартфоните и степента, до която други производители са възприели характеристики, присъщи навремето на Samsung като екран по цялата предна повърхност на устройството, лицево разпознаване и водоустойчивост.

Най-голямото предимство на новия модел е наборът от малки подобрения на камерата, която и без това вече бе сред най-добрите в бранша. Сега S9 обещава още по-хубави снимки при слабо осветление, видео режим, който може да "спира" бързодвижещи се обекти, както и автоматично да засича обекти, движещи се с висока скорост като тапи на шампанско.

Според анализатори точно ефектът за забавено движение може да привлече голямо внимание, предаде БТА.

На почитателите на Samsung обаче може да се наложи да платят повече. Миналогодишният модел бе със 100 долара по-скъп от предшественика си, а сега цената на S9 изглежда ще бъде още по-висока. Ей Ти енд Ти (AT&T) ще го продава за 790 долара, например или с 40 д. повече.

S9 бе представен в Барселона, където утре започва най-голямото изложение за мобилни телефони в света. Новият смартфон ще бъде в продажба от 16 март.

Подробности за представянето на новите смартфони четете на Investor.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: SamsungсмартфонGalaxy S9S9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то до село може да стигнеш и с опел кадет, но можеш и с ес класа. Очевидно си има потребители и на двете. Който няма кинти може да спре да обяснява колко е излишно да се купува скъп телефон. Хората с кинти трее да имат избор. Такива продукти са насочени към тях, а не към бедните всезнайковци. Оставете хората с пари, като по-умни, да преценяват какво ще си купят. Няма начин да се поставите на тяхно място, за да разберете какво мислят.
11
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е като да си купиш Бугати Вейрон, за да ходиш с него на работа в града. Какво значение има, че може да ускорява от 0 до 100 км/ч за 3 сек, щом ти го караш с максимум 80 км/ч?
10
6
 
58
 
! Отговори
Реалист до Истинат преди 6 години
99,9999% от хората нямат нужда от телефон с по-добри характеристики от тези в средния клас - Samsung Galaxy A5, Huawei P10 Lite, SONY XA2 или NOKIA6! Ама имам телефон с 12 ядра, с 4 камери, с 4К дисплей - глупости, глупости, глупости! За какво ти е - да си снимаш мусаката за Инстаграм, да се тагнеш във Фейсбук от механа в Банско или да пишеш по Вайбър?!И после - ама имам Самсунг S9!Имаш, ама го изплащаш 2 години, по-скъп е от колата ти и не му ползваш функциите...
9
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Samsung J3 o т 2016 г ми е с напълно достатъчни функции и характеристики. Просто се чудя кому са нужни тези извънземно високи характеристики нановия S9? Гъзария инищо повече.
8
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-хубави от руските смартфони! И от руските коли по-хубави няма! А пък руските компютри какви с а хубавиии!!! А обувките им, дрехите!!! ШАМПИОНИ!!! И плътно зад тях на второ място са им товарищите от Северна Корея! Световно известни са севернокорейските марки, брендове... третото място делят Казахстан, Таджикистан, Узбекистан и Беларус!!! Все напреничави братски госудярства!!! А след тях е целият свят.
7
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер! Отварят широко вратата на китайските телефони! Добрата камера не е гаранция за успех. Старите нокии с уиндоус имаха върхови камери, но вече никой не ги помни.
6
4
 
9
 
! Отговори
млечн черен път преди 6 години
техниката се развива а хората мм не още са сони тринитрон въпреки че не беше лош но за 20 години му думна кинескопа дали и галаксито ше е така ..ммм немисля
5
1
 
21
 
! Отговори
Д е-бил преди 6 години
Илиев, няма смартфон който да бие ДСЛР или добър безогледален фотоапарат?
4
7
 
15
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Това е като да хвърлиш пари през терасата и да ловиш измамници....
3
14
 
7
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
Ами телефона наистена е впечатляващ . Направо с характеристики на фотокамара.
2
2
 
39
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Много странно, почти същия телефон 1 година по-късно и вместо да е по-евтин е дори по-скъп.Които си купи S9 1600-700лв вместо S8 за под 1000, явно няма да си брои много парите.
1
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
такива телевизори не ползвам,имам си телефон и той ми върши работа,за една шепа чаркове-790долара,чудят се как да дърпат парите на хората,ама щом има желаещи да ги дават ,нека