По случай 3 март: Путин поздрави българския народ

Той се надява, че сътрудничеството между двете страни ще продължи
Обновена: 3 мар 2018 17:33 | 3 мар 2018 17:30,
673
По случай 3 март: Путин поздрави българския народ
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин отправи поздравление до българския си колега Румен Радев и българския народ по случай 140-годишнината от Освобождението.

"В тези дни си спомняме за подвизите на руските воини и българските опълченци, сражавали се рамо до рамо на Шипка и край Плевен. Благодарение на тяхното мъжество, издръжливост и самоотверженост, беше възстановена древната българска държавност", пише Путин, цитиран от bTV.

Той пожелава на българите благополучие и изразява увереност, че "общите исторически традиции, здравите връзки на дружба и взаимопомощ, културната и духовна близост и занапред ще са надеждна основа за развитие на многопластово сътрудничество между нашите страни". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


673
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
458
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чужденец затова мужиците като влизат в Българско се хващат за главата колко добри стопанства имаме а те са гладни въшки
457
9
 
16
 
! Отговори
Чужденец преди 6 години
България през отоманско робство:1.Няма пари2.Няма образование 3.Няма човечествоБългария през времето на СССР:1.Няма Богатство, но ниво на живот е от най високите на балканите. 2.Има високо образование 3.Развива човечество и култура. България през Димо-крадия:1.Има Богати но и много бедни2. образованието струва... 3. Развива простотия и проституция. Благодарност не е нещо лошо.
456
3
 
2
 
! Отговори
допинг преди 6 години
А ние поздравяваме Путин (и чугунените *** от задунайская губерния) за златния медал от зимната олимпиада!
455
2
 
1
 
! Отговори
Хел преди 6 години
Много си зле с история тр да посетиш библиотека явно малко си чел68
454
4
 
4
 
! Отговори
Мислещ преди 6 години
Големи братя! Няма що: само си гледат имперските интереси. Когато не им вървим по свирката, а приоритет са националните ни интереси - веднага си показват истинската същност. Помнете Съединението, Сърбия! А сега им плащаме милиони за гьола Белене.
453
2
 
4
 
! Отговори
Историк преди 6 години
Путин, КГБ, болшевиките нямат нищо общо с Руско-Турската война та да сме им благодарни или признателни. Путин, Ленин ... не са дори славяни. Единият разрушил повечето църкви в Русия и избил православните свещенници, а другия изпилзва православието за се задържи още някоя година на власт.
452
6
 
15
 
! Отговори
Хел преди 6 години
Европа отвори врати за миене на тоалетни и чиниите робски труд на полето и вие доволни от това браво на вас
451
6
 
11
 
! Отговори
Хел преди 6 години
Защо толкова злоба към Русия ако не бях ме развалили отношения економически нямаше да зле меркел не иска български домати
450
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много гадни турци , тръгнали да дават мнение бе.
449
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са Левски и Ботев те бързо щяха да се разправят с българските национални предатели руските и путинови потгъзници ?
448
5
 
5
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
До анонимен 463, в какво точно се изразява руската подкрепа за сръбската агресия, като излючим изтеглянето на руските офицери от състава на младата българска армия! Политиката не е проста работа, неизтеглянето на тези руски офицери е било възможно да доведе до открита подкрепа на западните сили за Сърбия и обвинения спрямо Русия, че погазва договореностите от Берлинския конгрес, само няколко години след подписването му! Интересите и стратегиите за действие на великите сили се менят доста бързо!
447
5
 
8
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
До анонимен 462, Сърбия се разширява основно с протекцията и одобрението на западноевропейските при подписването на Ньойския договор! При подписването на същия този договор руски представители няма-факт! Тогава дори се е стигнало до обсъждане на възможността за заличаване на Българската държава! Пък ти си слагай френското знаме на профила във ФБ и след това се бий в гърдите, че си патриот-русофоб!
446
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До антизападопоклонник460 Западните велики сили и Русия заплашват България,да спре настъплението си на сръбска територия,не са били готови за такъв обрат.Русия не успява да унищожи младата българска държава,която иска своето Съединение,без да се съобразява с имперските ивтереси на Русия.Затова,Русия изгонва българския княз Батенберг.Съжалявам рускопоклонниците,защото са болни хора и родоотстъпници.
445
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До антизападопоклонник460 Но,ако приемем,че Русия подписва Санстефанския мирен договор,за да я има България в тези граници,победителката-Русия, едва ли,би се съгласила една Сърбия,да я разруши?На ва с,комунистите,дето вадите от 9 кладенеца вода,за да оправдяете руската и сръбската агресия,нещо не ви се връзват лъжите.Заплахата идва от АвстроУнгария,която заедно с Русия,е подкрепила сръбската агресия.
444
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До дядомраз460 Русия сама е знаеле,че Санстефанския мирен договор е временен,просто е дала заявка,каква територия й се полага,като свфера на влияние.Доказва това,като насъсква Сърбия да нападне България и я унищожи,като държава.Изтегля своите генерали от младата българска армия,била е сигурна,че сърбите ще ни разбият.С нейна почощ,Сърбия се разширява на юг и получава Македония,Западните покрайнини.СССР,който Путин иска да възстанови,създава "македонската нация и език".
443
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живее България.... и най вече Гинките и Калинките възпети в най -големияградски хит ,,Аз си имам две съседки''.
442
5
 
4
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
Ей, не се научихте едно- няма вечни приятели, има вечни интереси! Само фобчетата, дето толкова плюят по Русия, искам едно да ми обяснят- коя държава заплашва България с война, за да бъде спряно настъплението на българските на сръбска територия? Много ясно, че щом руснаците не искат да се конфронтират със Сърбия, ще изтеглят своите офицери от българската войска! Иначе на Путин наистина му е време да си ходи! Павел Грудинин трябва да застане начело на Русия след тези избори!
441
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен442 Това е комунистът,ти го плюеш,а той казва,че дъждец вали.
440
3
 
5
 
! Отговори
дядомраз преди 6 години
Русия ни дава Маекедония със Санстефанския мирен договор. Евросъюза ни я взема с Берлинският конгрес. От там насетне винаги сме били с-у руснаците,а Сърбите не. Логично е да прави подаръци на приятелите си,нали така?
439
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живее братския руски народ.