Путин съжалява – би предотвратил разпадането на СССР

Моите предци са били крепостни селяни, а аз съм президент!
3 мар 2018 09:52, Елка Василева
179
Путин съжалява – би предотвратил разпадането на СССР
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Руският президент Владимир Путин призна, че ако е имал възможност да промени нещо в историята на страната, би искал да предотврати разпадането на Съветския съюз.

В същото време той подчерта, че не би искал да смени днешния ден с друга историческа епоха, защото в миналото неговите предци са били крепостни селяни.

Такива отговори държавният глава даде на серия блиц въпроси по време на медия форум на общественото движение "Общоруски народен фронт" (ОНФ) "Истина и справедливост", предаде ТАСС. Част от тези кратки въпроси бяха не съвсем сериозни, дори иронични, някои бяха с хипотетичен характер, други бяха свързани с историята. Всички те предполагаха кратки отговори, отбелязва агенцията.

На въпроса кое събитие, станало в Русия, би искал да промени, Путин отговори: "Разпадането на Съветския съюз". Отговорът на президента на въпроса в кой исторически период би искал да се озове, беше: "Днес". "Разбирате ли, някога всички мои предци са били крепостни селяни, а аз съм президент", с ирония поясни държавният глава.

Съдейки по другите отговори на Путин на останалите блиц въпроси, главното в живота е резултатът, а силата на Русия е в хората, отбелязва ТАСС.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е па кво да очакваме, като крепостните управляват Русия!
125
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До usa = на джудже ако русия е джудже значи русия е Снежанка
124
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...v ramkite na 24 casa....Kakto mu se vika...kufar,gara....Berlin.Puk napisete nesto i za polsko-germanskite pregovori za ...drang nach osten....V koito izricnoto im iskane e bilo polska ot morza do morza..../Polsa ot more do More..../Setete se koe e vtoroto MORE v izkaneto im...
123
0
 
1
 
! Отговори
Dublin преди 6 години
146Viz koi zemi e triabvalo da se prisuediniat kum Russia,cieto proizvodno e USSR.Zatova,pri razdelianeto na Evropa sled Vtorata svetovna NIKOI ne e protestiral za t.n.Zapadenshtina/Lvov,Ivano-Frankovsk.../Tova e triabvalo da se predade na Russia sle Purvata svetovna,no pshekite/poliacite/ izpolzvat grazdanskata voina da prilapat tezi zemi.Pshekite triabva da celuvat ruka na Stalin-purvo,zastoto GI IMA na kartata,a vtoro-za Silezia i Pomerania,koito biaha obezliudeni ot germanskoto naselenie
122
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жужето се похвали с нови супер оръжия.С тези лъжи Жужето, ще си покачи рейтинга от 96 % на 98 %.
121
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт е обаче, че Полша се разширява на запад, завземайки изконни германски земи. А Русия лапва източна Прусия и източна Полша.
120
8
 
8
 
! Отговори
Нещата се обръщат преди 6 години
Нещата се обръщат и в България.Малко по-малко и нашия народ разбира, че за да харесваш Руската политика е същото като да харесваш Садам Хюсейн или Ердоган или Башар Асад.
119
1
 
5
 
! Отговори
Абе 142 преди 6 години
Как се е разширила Полша на Изток, като СССР глътва по-голямата част от източна Полша -- Лвов например къде е бил преди Втората война.Вижте, като пишеге нещо поне опитайте да не ставате за посмесище !!!
118
6
 
8
 
! Отговори
Обичам Путин преди 6 години
Защо обичам Путин ?Под ръководството на Путин, Русия скоро ще бъде загробена. За това обичам Путин !!!
117
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горбачов не смее да се завърне да живее в Русия...................обикновените руснаци го мразят.Никой не обича предателите!!!
116
1
 
2
 
! Отговори
+ преди 6 години
От Хрушчов започва развала ,той поставя бомба със закъснително въздествие ,но той е виновен за разпада на СССР с неговият култ на личноста към Сталин.
115
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодарение на СССР Украйна, Беларус, Полша се разшириха на изток и на запад. Наглите украинци трябваше веднага да върнат Крим на Русия след разпада на СССР.
114
7
 
7
 
! Отговори
Продукт на КГБ преди 6 години
Какво друго може да се очаква от продукт на най-репресивнире,ретроградни и нехумани образования от времето на комунизма! Товампомкоето този малък диктатор въздиша все още може да се види в Северна Корея!
113
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто му изтрепаха ихтамнетите на полуръста нещо му стана с мозъченценцето. Не, че и преди това беше много в ред, но не му личеше толкова много
112
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какво се обръща внимание на ситния-никой нормален човек не иска да има нищо общо с тая дивашка северна сатрапия.Само нашите рубладжии и ченгетата от ДС.Айде улево...
111
7
 
9
 
! Отговори
Абе морски преди 6 години
Мумии, на които се кланя(ше) простолюдието, имаше само в страни с привнесения от любимата ти Русия комунизъм: на Ленин, Сталин, Г. Димитров, Ким Ир Сен и т.н.
110
10
 
10
 
! Отговори
путинска работа преди 6 години
Значи насила щеше да задържи другите републики в подчинение на СССР !Всички републики от състава на СССР искат независимост ,а Лилипута щял да предотврати разпадането на СССР ! Бах ти сибирския дивак !
109
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СССР го разпадна предателя Горбачов и продажния елит около него!!!Анатема на предателите, пак е прав Путин!!!
108
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честит Трети март, българи! Убедих се, че русофилите са болни мозъци и родоотстъпници щом и на националният ни празник възхваляват Путин.
107
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай Вова краварите разбират само от бой по дирника и ядрени ракети, всяка ядрена ракета пирон в ковчега на краварския джендъристан