Трус от 3,2 по Рихтер в Турция, няма жертви и разрушения

Земетресението е на 112 километра от Измир
11
Трус от 3,2 по Рихтер в Турция, няма жертви и разрушения
Снимка: Reuters, архив

Земетресение с магнитуд от 3,2 по скалата на Рихтер е регистрирано в Западна Турция в ранните часове на понеделник, съобщава Европейският средиземноморски сеизмологичен център.

Епицентърът му се е намирал на девет километра под земната кора и е отдалечен на 112 километра от Измир и на 47 километра от Балъкешир.

Не се съобщава жертви или разрушения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Турцияземетресение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ преди 6 години
КОЛКО ФЕСА ЗАМИНАХА СКОРОПОСТИЖНО КЪМ ТЕХНИЯ алах?
4
2
 
0
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 6 години
Особен стрес има по друг голям разломен сноп - Долно Дунавския ..У нас стреса се засича и в Букурещ до Свищов..Засега няма данни за готвени тежки земетресения с цел разрушения и убииства на домашни хора..Стреса е предизвикан от контролирани от извънзeмни масови убиици скенери бели, високо проникващи ,високорадиоактивни, режещи атмосферния океан/вижте ги на автомобили маскирaни акто фарове вкл xenon,halogen ,led,laser.anд hologram waepons ,,с холограми сканират уврежданията..
3
2
 
0
 
! Отговори
първи данни преди 6 години
Има съобщения за особен стрес по АНАдолския разлом в региона пред Беломорска Тракия България ..стреса е от активиране на древни аномални бели зони получени след нашествия с особенно жестоки оръжия срещу Земята в пред историческо време//оръжия тип андромеда..
2
5
 
4
 
! Отговори
ханко преди 6 години
МАЛКО Е
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днеса, кога ще разберете най-накрая, че за трус от 3 по Рихтер е абсолютно безсмислено да се пише. От години алармирате за някакви смешни земетресения, които повечето хора едвам усещат или изобщо.