Ердоган към "братята в Кърджали": Душевните ни граници са други!

В речта си турския президент изрежда и други територии на Балканите
12 мар 2018 19:00,
444

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган се обърна към "братята и сестрите в Кърджали". Това стана по време на форум на управляващата партия в Сакария.

Там държавният глава каза, че всички жертви и подтиснати, извън родината си, се молят за успеха на Турция, предава Bulgaria ON AIR.

Това не е първото обръщение на Ердоган към хората от Кърджали. Миналата година той два пъти спомена българския град в свои речи, които предизвикаха остра реакция у нас. Този път турският президент изрежда и други територии на Балканите.

Според Ердоган смисълът на Турция не се побира в 780 хиляди километра и границите на турската душа са съвсем различни.

"Всеки път го казвам - тези градове физически са разположени в границите на други страни, но те са част от нашите душевни граници", каза турският президент.

В речта на турския държавен глава обаче няма териториални претенции, категоричен е журналистът Илхан Алдай, чието издание Родопи 24 първо разпространи изказването на Ердоган.

Бившият български консул в Одрин Георги Димов пък е категоричен, че с тези речи Ердоган се подготвя за избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
2
 
4
 
! Отговори
A? преди 6 години
Смазах пушката,някой да каже къде да го чакам тоя !!!!
236
5
 
3
 
! Отговори
Ердоган преди 6 години
До 264Колко процента са против Ердоган в Турция? Само да ти кажа че стане ли дума за защитаването на страната в Турция, целият народ е зад Ердоган. С това трябва да си наясно. Нали много добре знаеш че югоизточната част на Турция е населена с кюрди. От страната на Сирия кюрдските терористи насъскват кюрдите в Турция да се противопоставят на Ердоган и турската част с кюрдите да се откъсне от Турция. Е как така ти ще откъсващ част от една страна. А и кюрдските терористи където са се настанили..
235
4
 
4
 
! Отговори
A? преди 6 години
Ах как ще го сваля,не!Ще го кача при техния Алах или както са решили там!Смазах Драгунов и съм готов!Никой не може да говори за България така!Щен го кача при Алаха му!!!!
234
3
 
7
 
! Отговори
Гяур преди 6 години
Как се е наричала държавата Турция преди да се казва така. Как се е наричала преди да стане империя и как са се обръщали другите държави към нейното население. Как българите и сърбите са наричали тези хора?
233
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах само, ся ние съюзници ли сме с тия душмани в НАТО?
232
8
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
До 261 Що псуваш каруцар. Е такива като теб направо в зиндана и да ви млатят от бой та да се научите на възпитание. И да уважавате другите етноси. ***
231
3
 
11
 
! Отговори
Бай ви Ганьо преди 6 години
Ердогане и ердоганОВЦИ , нали разбирате че да си измислен през 1922 г. не е много велико.
230
1
 
8
 
! Отговори
A? преди 6 години
Турците са лесни.Като им сваля водача и са като пешки!А тоя дето се ежи е 5б стотинки патрона!Само да ми дойде на мушка и са като кокошарник без петел!Драгунов не греши никога!Ама никога!!!Любимци са ми!!Повече от Бойко го мразя!!!
229
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вие знаете ли че зад Ердоган е почти целия турски народ ве. Кой ще му се опъне на Ердоган."Това е лъжа. Образованите турци са масово срещу него. Това важи и за турците в Турция и за тези в чужбина. Тия които веят знамената по площадите са необразованите маси, а такива има много по селата. Неграмотните хора са лесни за манипулация.
228
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 250,nashite upravnici moje da se uchat ot toya----------------------Няма да стане само с ученето.. трябват и топки.. дано да спират парите от брюксел тогава ще видим кой е истински бълхарин кой не... :D
227
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция е наш доблестен партньор по натовската конвенция.Турците са добри, не са като руснаците. Малко да се снишим, наведем и да си спомним славното ни 5 вековно минало.
226
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо повече от платена медийна пропаганда !
225
5
 
7
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
До анонимен 251. Какви помощи амсалак. Аз работя в чужбина. Получавам заплата, която ти през целия си живот не си виждал. А и в Бг нямам намерение да работя като роб за жълти стотинки. Той за помощи ми говори жалкият
224
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименвикаш, въоръжаваме се всички до зъби, избираме един Кадафи, или един Садам и мятаме някоя маслина по съседите, то сега нито обидчиви Саркозита има, нито импулсивни Блеъри, ще отърве кожата
223
6
 
7
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
До АнонименКак кой пал.ячо. Сега теб кой те храни. Всичко се внася отвън. Ти ако си мислиш че от Бг се храниш си доста глуп.ав. Ти кьорав ли си че не виждаш , че се самоизбиваме по пътища, по клубове и кръчми и т.н. Ти на Марс ли живееш бас тун. Много *** народ честно
222
1
 
3
 
! Отговори
A? преди 6 години
до240Ти или си ***,или не си на ясно защо България е обградена от Българи в други ''държави''!Пак ли ще се кланяме на големите сили или ще си върнем НАШАТА ДЪРЖАВА?!Ама истинската ни държава!Онази,дето в стари времена е била еталон за спазване на закона ,а не днешната с шури и баджанаци!!!!!!!!!!!!!
221
10
 
6
 
! Отговори
Ердоган преди 6 години
Тези смешници, които много си вярват че ще дойде и ред на Ердоган като, Кадафи, Саддам са в голяма грешка. Много ви се иска. Турция не е нито Либия, нито Ирак, нито Афганистан. Вие знаете ли че зад Ердоган е почти целия турски народ ве. Кой ще му се опъне на Ердоган. Когато един народ е единен и държи на президента и на страната си абсолютно е невъзможно 100% да го бутнат. Ясно ли е пал.ячовци. Недейте да гледате от бг гледна точка!!! Яд ли ви е про.стаци
220
2
 
6
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Ае сега всички които лаеха срещу Кирил, да видим как ще мълчат!
219
3
 
10
 
! Отговори
Бай ви Ганьо преди 6 години
Ердогане и ердоганОВЦИ , всеки път го казвам-тези градове са наши и ако искате да имате и това което ви е останало и сега се нарича Турция , дръжте душите си в сегашните им граници , защото излизаща така - отзад , тя мирише.
218
2
 
7
 
! Отговори
A? преди 6 години
Роб е този дето мълчи когато го продават!Окован е и няма избор!Когато изнасилват жена му ,или любимата е окован и не скача и няма избор!Кой е роб в днешно време?!Който пише на клаватура и няма оръжие ,и още по-стршно,че ако пипне оръжие може да се самоубие!Малко останаха тези дето задължително ходеха в казарма!Не са достатъчни да защитят България!Ако искате утре туците да *** жените ни стойте пред компютъра!!!!Действия трябват а не думи в нета!!Пак ли ще падаме пред турците?!