Гаргата – сред побойниците на пътя, прибрани в ареста

След като пребили шофьор го принудили да поеме вината за ПТП-то
14 мар 2018 15:45,
60
Гаргата – сред побойниците на пътя, прибрани в ареста
Снимка: Архив

Атанас Георгиев, познат и като Гаргата, е сред арестуваните - общо петима души след снощния скандал на пътя. Екшънът се е разиграл в столичния кв. "Бояна", където джипът на Гаргата и друг автомобил се ударили.

По първоначална информация Георгиев и спътниците му пребили шофьора и го накарали да подпише двустранен протокол, че той е виновен за инцидента. След това мъжът подал сигнал в полицията, а Гаргата и хората му били задържани.

Пребитият снощи шофьор в София е сменил показанията си, защото му е оказван натиск. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев в парламента.

Още по темата

"Лошото е, че този, който е пострадал започва да обяснява други неща. Вероятно е имало някакъв натиск. Казвам колко е трудно да се работи с такива хора", заяви министърът, цитиран от "24 часа".

"На повърхността всичко е ясно – едни лоши господа пребиват един добър гражданин, който си кара колата. Те го удрят отзад и го карат да подпише протокол, че той е виновен. Безобразие! И той започва да дава заден, човекът е притиснат, наша задача на полицията е да направим така че той да удостовери истината", допълни Радев.

И петимата биячи били криминално проявени

"Известни са. Включително и този, който е най-познатият на службите", каза още МВР шефът, визирайки Гаргата.

Засега разследването се води за хулиганство. Преди седмица Гаргата и още трима души бяха арестувани по обвинение в групово изнасилване. На първа инстанция съдът ги пусна срещу различни гаранции.

Срещу Георгиев има и висящо дело в спецсъда. Той е обвинен, че е бил лидер на банда за разпространение на кокаин в София, Разлог и Банско. Гаргата има и дело за хулиганство на пътя.

Според обвинението през ноември 2014 г. след скандал на пътя той наплюл шофьор, отворил багажника на колата си, заплашил го с брадва и му казал да влиза в багажника.

По този процес Георгиев е оправдан на първа инстанция преди месец, но решението не е влязло в сила. Само месец след скандала на пътя през ноември колата на Гаргата е запалена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 3/4 дни този индивид беше задържан за изнасилеане какво прави пак на свобода скап1н Ушеф аз да 1ба само за заплата ревеш и превилегии
34
0
 
26
 
! Отговори
Фулмастер преди 6 години
Освен Гаргата да отиде на доктор в Пловдив
33
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе и тоя ще срещне един ден някой "Лисичков".
32
0
 
36
 
! Отговори
това се казва държав преди 6 години
Аз пък питам тоя министър ли е какъв е какво прави та престъпницете вилнеят необезпокоявани даже и под аплодисментите на полицията по улиците????????
31
5
 
7
 
! Отговори
До А пък аз ще преди 6 години
Бягам само ако комунистите дойдат - не съм фен на Народния съд и не ми се ходи по Белене.Ах ти Ваньо, ах ти Костоф, Голям хитрец си!
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гнусния "мъж" на снимката, ако ми удари и слезе сам, да ме заплашва, а не с 5ма от колата си, така ще го натроша, че ще повярва в кармата.
29
2
 
13
 
! Отговори
Чичо Скрудж преди 6 години
До Анонимен 28Дано успееш. Аз изпуснах тази възможност и до края на живота си ще съжалявам за това. Едва ли отново ще ми се отвори случай за подобна крачка. Затова - отвори ли ви се добра възможност - не се замисляйте и за миг. Тук до 15-20 години ще стане още по-голяма ***.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28Ей сега родолюбците ще ти скрият топката! Само гледай! Ще те огаргарят бързичко! :))))))
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Силно се надявам да успея да се махна скоро от тази дупка...
26
3
 
3
 
! Отговори
До 23 преди 6 години
Сърби,гърци,румънци и българи са един сорт.Сите бедни като църковни мишки.
25
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А уж сме в Европа?. Руската култура е навсякъде.
24
0
 
24
 
! Отговори
Упадъка продължава преди 6 години
Само гарги,крокодили и вампири ще останат в ***.
23
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако България беше нормална държава, въпросната гарга отдавна да е в затвора, но България е всичко друго но не и нормална държава
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
разговор между сърби в кръчма:кога ще ги стигнем гърците ?от съседната маса се обажда румънец.тихо,да не събудим българите.
21
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гаргата + бг полицията = Гаргарата!
20
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руски мутри ако не си покажат рогата ще пукнат!
19
2
 
1
 
! Отговори
Lyubs преди 6 години
До АнонименПо-скоро до Прокурора ;) Съдийте действат според държавното обвинение като страна. Ако то каже - пускайте, и адвокатите искат така - двете страни очевидно са на едно мнение и проблем няма! Съдът отсъжда според закона!
18
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Известни са. Включително и този, който е най-познатият на службите", каза още МВР шефът, визирайки Гаргата.=========================================================Брей, петима в една кола и единият от тях е най-познатият. Като сети човек службите какви хора познават (степенувани по познанство), колко от тях са на свобода, да го е страх да живее в тази държава.
17
0
 
39
 
! Отговори
Пет преди 6 години
И по гарги и по плъхове явно само отсрелване помага...полиция и съд не ги прибират в клетките за зверове! Какво да каже човека блъснат от тях.може и семейството му да са заплашили и полицайте как ли се хилят и искат още по големи заплати?! Наглост!
16
1
 
40
 
! Отговори
Сп???нс преди 6 години
Как да не си носиш не/законно оръжие и да правораздаваш на място.