Гаргата – сред побойниците на пътя, прибрани в ареста

След като пребили шофьор го принудили да поеме вината за ПТП-то
14 мар 2018 15:45,
60
Гаргата – сред побойниците на пътя, прибрани в ареста
Снимка: Архив

Атанас Георгиев, познат и като Гаргата, е сред арестуваните - общо петима души след снощния скандал на пътя. Екшънът се е разиграл в столичния кв. "Бояна", където джипът на Гаргата и друг автомобил се ударили.

По първоначална информация Георгиев и спътниците му пребили шофьора и го накарали да подпише двустранен протокол, че той е виновен за инцидента. След това мъжът подал сигнал в полицията, а Гаргата и хората му били задържани.

Пребитият снощи шофьор в София е сменил показанията си, защото му е оказван натиск. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев в парламента.

Още по темата

"Лошото е, че този, който е пострадал започва да обяснява други неща. Вероятно е имало някакъв натиск. Казвам колко е трудно да се работи с такива хора", заяви министърът, цитиран от "24 часа".

"На повърхността всичко е ясно – едни лоши господа пребиват един добър гражданин, който си кара колата. Те го удрят отзад и го карат да подпише протокол, че той е виновен. Безобразие! И той започва да дава заден, човекът е притиснат, наша задача на полицията е да направим така че той да удостовери истината", допълни Радев.

И петимата биячи били криминално проявени

"Известни са. Включително и този, който е най-познатият на службите", каза още МВР шефът, визирайки Гаргата.

Засега разследването се води за хулиганство. Преди седмица Гаргата и още трима души бяха арестувани по обвинение в групово изнасилване. На първа инстанция съдът ги пусна срещу различни гаранции.

Срещу Георгиев има и висящо дело в спецсъда. Той е обвинен, че е бил лидер на банда за разпространение на кокаин в София, Разлог и Банско. Гаргата има и дело за хулиганство на пътя.

Според обвинението през ноември 2014 г. след скандал на пътя той наплюл шофьор, отворил багажника на колата си, заплашил го с брадва и му казал да влиза в багажника.

По този процес Георгиев е оправдан на първа инстанция преди месец, но решението не е влязло в сила. Само месец след скандала на пътя през ноември колата на Гаргата е запалена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди седмица Гаргата и още трима души бяха арестувани по обвинение в групово изнасилване. На първа инстанция съдът ги пусна срещу различни гаранции.---------------------------------------------------Сега рабирате ли защо трябва НОВ НАРОДЕН СЪД!?!?!?!Разбирате ли бе ***????????????????????
54
0
 
8
 
! Отговори
Бой по манерката! преди 6 години
Мутрите трябва да се мачкат !!!
53
0
 
14
 
! Отговори
Майстора преди 6 години
Тая Гарга рано или късно ще свърши като бургаската Рижа...
52
0
 
17
 
! Отговори
Шофьор преди 6 години
Веднага бих ги запознал с гн. Макаров, макар и незаконен! От милицията файда няма! От прокуратура и съд файда няма, те са срещу нас обикновените хора .
51
0
 
19
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Затова трябва оръжие в джоба: бият ли те - стреляш.
50
0
 
24
 
! Отговори
лозар преди 6 години
Преди години старите хора си пазеха лозята по следният начин. Убиват една гарга , вързват я за единият крак на висок кол на средата на лозето , вятърът да я люлее на сам на там . В това лозе не припарваха ни ГАРГИ , ни свраки даже и плъхове .
49
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По думите на този министър(слуга на народа) излиза че, полицията само води някаква статистика за това колко грабежа,побойща и изнасилвания е извършил един мутроген!Ами при това положение хората каква сигурност да очакват от полицията(държавата)!
48
1
 
8
 
! Отговори
A? преди 6 години
Ама кой каза,че трябва да се почита смъртта на Левски?КОЙ?!Кой ви води от малки на паметника и слагате цветя зящото е обесен?!ЗАЩО?!Защото ви показват,че този е скочил срещу властта тогава и е обесен!!!Какво се полузва?Вие сте роби!!!!РОБИ!Растете с мисълта,че ако скочите срещу властта ще ви обесят!Днес няма,но вие сте РОБИ!Като не ви обесят,те ВЛАСТТА,ще ви бесят всеки ден!По малко!Не директно!Пак сте роби!Та кой каза,че трябва не рождението,а обесването да почитаме на Левски?!КОЙ?!!КОЙ!НАРОДЕ?
47
0
 
34
 
! Отговори
Враната преди 6 години
И така... докато някой ден попадне на подходящ доктор - рентгенолог. Или на чичка с Лада 1500, който се оказало, че е пенсиониран майор и си носи макаровия в жабката на ладата.
46
2
 
6
 
! Отговори
4epa преди 6 години
P4ELITE GARGI SABIRAT MED ZA SADIITE !!!!!! ZA TOVA SA NA BAN !!!!! ZATVORENA P4ELA MED NE NOSI !!!!! CADA E 4ASTEN RABOTIAT SI ZA TIAH !!!!!!
45
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ще се справи държавата с тези ***, като приятелите им създават законите в НС?В НС няма НИТО ЕДИН, който да 75703не е свързан с БСП,БКП,ДС и ПРЕСТЪПНИТЕ ГРУПИРОВКИ.
44
0
 
25
 
! Отговори
X преди 6 години
И сега какво следва??? Пускаме бабаитите на свобода и ...пак няма справедливост! А бе ще започнем отстрелване на дивите зайци ама де да видим де.....!!!!!! Нека Държавата още се помотка-после да не се гледат ,като п.ръд.нали в Парламента???Какво,защо,ама как?
43
1
 
11
 
! Отговори
ex преди 6 години
Този път няма подслушване и разпространяане на разговора нали?!!Няма Мишо,няма бира!ГАранция обаче има наставления,но няма да го разбере никой!!!!Защо ли?!!Защото няма и 6 апартамента..или други неща като ЧЕЗ,или предишните..
42
1
 
8
 
! Отговори
ex преди 6 години
СИК или ГЕРБ все едно....
41
0
 
35
 
! Отговори
аз преди 6 години
гаргата изнасилил Гаргата пребил човек Какво се чака да направи още че да влезе в затвора
40
1
 
18
 
! Отговори
до41 преди 6 години
евала, чистка в съдебната система тип Ердоган.Чакайте си шенген и еврозона....
39
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
докато такива не станат държавна политика за отстрел, оправия няма. Това е из мет живееща безнаказано. Има едно лекарство и рентгенолога от Пловдив го изписва.
38
1
 
40
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
За това говорим за свободно носене на оръжие, за самозащита, което разбира се, да не може да бъде притежавано законово от криминално-проявени. Та, като се умъкне, един такъв умник като Гаргата с аверите си тръгне да тъ бие, да ги разстреляш всичките, при неизбежна самоотбрана. Щото щом тръгват на физическа саморазправа, не знаеш, дали няма да те убият. Затова: "па-папапапапа-па" и облекчаваме значително работата на прокуратурата и съда.
37
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
каква съдебна система имаме,че човек който не трябва да е в обществото не само е там ами и прави каквото си иска.Трябва коренно да се изметат съдиите,като в турция
36
3
 
26
 
! Отговори
ГЕРБ = АНАРХИЯ преди 6 години
Анархията, която предизвика ГЕРБ няма да може да бъде оправена поне 10 години. А министъра наглее. Сменил си показанията човека!?!?! Ами като няма полиция, която да му помогне да се чувства защитен, какво да прави?