Майка провеси бебето си през прозореца. Разкриха я!

СРП ще изяснява защо е изложила живота на детето на опасност
14 мар 2018 13:45,
54
Майка провеси бебето си през прозореца. Разкриха я!
Кадър: Нова тв

Софийска районна прокуратура (СРП) се сезира по повод информация за майка, провесила бебето си през остъклена тераса, съобщиха от Прокуратурата.

Тази сутрин в национална телевизия е излъчен видеозапис, на който се виждат как жена "провесва" бебе през прозореца на остъклена тераса.

За няколко часа Прокуратурата е образувала преписка по случая и е постановено извършването на незабавна проверка.

Установено е мястото, където това се е случило, както и каква е причината за действията на майката.

Ще бъдат събрани всички други данни, които се отнасят към случая. След анализа им, ще бъде направена преценка дали е извършено престъпление от общ характер, както и по кой текст от НК е то.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Не е това преди 6 години
Анонимен,31,ами що за размисли ,бе човек!!?Много странно обяснение....Това първо не е майката,а глупаво тийнеджърско поведение в стил Майкъл Джексън на роднина на майката.Ако човек провеси бебе от тераса това вече не е амбиция,дори болна,а тъпотия и глупост!Няма нужда да се чака смъртен случай,всеки който с действията си застрашава чужд живот подлежи на санкции.
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приспиват ги със сешоари, провесват ги от балкони......това майки ли са?Не осъзнават ли на какъв риск излагат живота на децата си?Ужас!!!!Пази Боже всяко детенце от такава "майка"!!!!!!!!
43
2
 
6
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Детето е твърде малко за да запази равновесие на перваза и забележете, че е с лице към откритото пространство.Много родилки след раждане страдат от постравматически психологически шок.При едни по-малко при други по-силно изразен.Ако този проблем не се реши навреме може да останат трайни психологически проблеми.
42
12
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
а може изобщо да не го е провесвала, много деца падат през терасите, дали не го е хванала в последния момент?
41
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо детето не е висящо на снимката , и ръцете и краката са в положение което показват че детето е стъпило на здрава основа , а не в положение на висене в въздуха.от тази снимка е трудно да се каже дали е фотомонтаж или има парапет на които е стъпил.Изглежда че детето е на парапет, но не съм сигурен, ако няма парапет то е фотомонтаж.
40
0
 
9
 
! Отговори
Нощният стрелец преди 6 години
Тази ако ми е жена и провеси така детето ми господ да и е на помощ кръв ще повърне!!!
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази са я разкрили и, слава на Бога, ще си получи заслуженото. Но онзи, който уби детето си на пързалката, казват бил пиян, продължава да се вихри... Чук-чук. Тук-тук1 Идва ли Видов ден? Винаги идва!
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 38Съжалявам предварително за черния хумор но социалните в България чакат майката първо да го изпусне че да почнат да си вършат работата!
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 25Това за спирането на коликите със сешоар е приумица на Лина Гергова от БАН. На тях толкова им е акълът, не се чуди. Но иначе носът им е вирнат, не можеш да го достигнеш с еди-каква-си пръчка, както е казал народът. Като има кой да ги храни с бюджетни пари, така ще е.
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Социалните вече трябваше да вземат детето от тази "майка" и да го закрилят, докато прокуратурата събира данни, разследва и анализира.
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярвала че е Майкъл Джексън!
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По някаква случайност е снимано, та и ние ставаме свидетели, а какви ли неща стават, ума ни не може да си представи? Но където Господ е дал никой не може да вземе!
33
8
 
1
 
! Отговори
до аз 34 преди 6 години
Защо реши че снимката е на 8-етаж , ако това е осми етаж значи има и девети етаж както се вижда на снимката, а снимачната техника вероятно е на друга сграда от 10 или 11-етаж.Двете високи сгради са близо една до друга.Лесно може да се установи кои са сградите , защото кръга се стесни много.но остава въпроса дали това е 8 етаж
32
0
 
26
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Народа много изтрещя и оглупя.Едни си изгарят децата със сешоар, други си провесват децата през 8-я етаж. Никакво майчино чувство.
31
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен е амбициозна майка която иска да направи детето си алпинист, така че тренировките вървят в пълна сила.Няма забрана майките да задържат амбициите си спрямо децата , а и не знам да се работи в тази посока.Единствено може да бъде съдена ако заради амбициите и има смъртен случай а в случая няма такъв.А насилвания на майчини амбиции много и разнообразни.Обикновено не съда и прокуратурата а мъжа в семейството е този които стопира това.Всъщност при деца без бащи амбициите на майката са изявен
30
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждали ли сте как возят на шейна, вързана на теглича на колата през зимата и колата спуска!!!На мен ми стана лошо ката ги видях.В първите секунди мозъкът ти *** отказва да приеме тази информация.
29
2
 
5
 
! Отговори
Да преди 6 години
От диаспората се учат на циркови номера!
28
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага да службите да проверят случая,явно нещо се случва в това семейство.Тя отново може да го направи,това е нечовешко и страшно!
27
3
 
10
 
! Отговори
man преди 6 години
може да го е изпрала и да го закача на простора да изсъхне, какво толкова..
26
5
 
12
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Замисляйки се за бъдещето на детенцето в България е решила да постъпи майчински........Да знам,че написах глупост,но.......................