Путин разказа: През 90-те спях с пушката до мен. Времената бяха такива...

За малко щял да стане таксиметров шофьор в Санкт Петербург
15 мар 2018 22:08, Елка Василева
269
Путин разказа: През 90-те спях с пушката до мен. Времената бяха такива...
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Руският президент Владимир Путин потвърди, че е трябвало да спи с пушката до него по време на работата му в Санкт Петербург през 90-те години.

За това разказа първо неговият приятел от детинство Сергей Ролдугин във втората част на документалния филм на Андрей Кондрашов за руския държавен глава.

Коментирайки този случай, Путин каза, че много измислици се говорят за "бандитския Петербург" но като цяло "ситуацията беше бойна".

"На дачата си лягах да спя с пушка-помпа до мен, истина е. Но времената бяха такива. Който сам се пази, и Господ го пази", каза Путин.

Президентът разказа също така, че за малко е щял да стане таксиметров шофьор в Санкт Петербург, когато напуснал кметството, след като Анатолий Собчак не спечелил кметските избори.

"Дори си мислех, какво да правя, може би да стана таксиметров шофьор? Не се шегувам, какво да правя. Две малки деца. Затова, когато ми предложиха да се преместя в Москва и да се заема с юридическите въпроси в президентската администрация, се съгласих и пристигнах", каза Путин.

В интервю за филма на въпроса може ли да се спори с него Путин отговаря шеговито: "Разбира се, по-добре е да го не правите".

Руският държавен глава отбелязва, че цялата работа на правителството и на президентската администрация преминава в дискусии.

"Всъщност цялата наша работа протича в спорове", минавайки към сериозен тон, разказва руският президент. "Обсъждаме различни гледни точки и подходи. . . Трябва да има професионален, творчески подход . . . Как е възможно това без спорове?", добавя руският президент.

Филмът "Путин", качен в социалните мрежи, се основава на серия интервюта с руския президент. За него разказват и мнозина световни лидери, известни политици и обществени дейци, пише РИА Новости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още по темата: Владимир Путинпушка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
2
 
! Отговори
пепи преди 6 години
сега този убиец на 21в спи с ядрена бомба
144
1
 
0
 
! Отговори
БАТ НЕЙКО преди 6 години
В путинова Русия имаш право на защита може да притежавате пушки ! Там пистолетите са забранени ! Тук може да ти дадат пистолет само ако си кадър на ГЪРБ или Бандит !
143
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а през 90 те у нас едно момче израсло в село яло сланина и било ненаситно обикаляло с бухалка магазинчетата...
142
7
 
4
 
! Отговори
Киро преди 6 години
Путин да беше спал с жена си вместо с пушката. Российский дурак.
141
7
 
6
 
! Отговори
Вовка преди 6 години
През 80-те спял с жена си, през 90-те спял с пушка, сега спял с Кабаева. Да здраствует правослано-мюсульманская дружба, товарищи!
140
5
 
4
 
! Отговори
Питер преди 6 години
Путин - следващия Павлик Морозов: разкрасяват ли разкрасяват истории. Ефтин PR за ***
139
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бе, то времената бяха такива, ама аз тогава не спах с пушка, а с жена! Той защо ли е спал с пушка? Не му е чист косъмът май!
138
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МдаВпрочем Кабаева май пак е бременна!Ония го чакат да умре,той още деца прави!правят охраната, а може и него да са оправили, че нещо много изправен ходи :)
137
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дълбоко подозирам че *** крат,уни от журналистите са превели руското дробовник като помпа .На всичко дето стреля със ловни сачми основно в раша му казват дробовник .Някое чивте 16 калибър дето е 3 кила може ида е ползвано от гномче като Путин .Ама 7 и нагоре килограмова помпа не е за педя човек
136
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До абе ... ти остави носенето пробвал лиси с пкм откос прав ...аз към 50 пъти помпата рита не по малко абе не е за гномче кат путин тая работа ...да бе казал че си е спал с макарова да му повярваме .Впрочем като ги знам волгите таксита през 90 такива са 90 процента в москва не знам в петер но няма да е кой знае колко разрично да ти кажа дори и това не му вяпвам ще има проблеми да стигне педа.лите
135
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правено е бобчо Путинчо е сниман мерен барабар с 12 сантиметровите му високи токчета .От където и да го погледнеш се си 153 колкото в работното му досие в кгб То и Саркози ги носеше ама поне бе 156
134
8
 
3
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До БобиЕдва ли Путин сега е двойник,на оня Путин,но на мен идеята ми се вижда много забавна!Впрочем какво ли не се изговори за него и повечето неща се оказаха пълни лъжи.Най-ме кефи обаче историята с 200-те млрд.$ уж притежавани от него.Ако приемем че ги има наистина,то значи е готов да ги прежали,заради бъдещето на Русия!Малко хора биха направили такова нещо...Ама на Запад не могат и да си представят как е възможно това,за тях всичко е пари.
133
0
 
0
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До АнонименАми аз в казармата тежах 65кила,ама проблем с наличните оръжия не съм имал.Те не бяха и много видове на границата.Е,картечницата беше малко неприятна за носене,хи-хи.Но иначе не си падам по стрелбата и животно не съм убивал.
132
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 162Айде Пак тоя ОПОРНО КЛЕЧКОВ ЛОЗУНГОВ"Фалшивия Путин"За КОЙ ЛИ ПЪТ ти казвам СПРИ ДА ТРОЛИШСъвременните ПРОФЕСИОНАЛНИ ЦИФРОВИ ФОТОАПАРАТИ имат такава разделителна способност и снимат с такива детайли че могат прословутата височина на Путин да ти я измерят до милиметър, Освен това снимат порите на кожата и кръвоносните съдове непосредствено под кожата - А това е ПО-ТОЧЕН МЕТОД ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ ОТ ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИСпри да ТРОЛИШ
131
0
 
1
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До АнонименВ казарма ходил ли си,с пушка/автомат/картечница стрелял ли си?Или си приказваш колкото да не заспиш....
130
3
 
5
 
! Отговори
Мда преди 6 години
През 90-те с пушка до главата,сега-с ядреното куфарче!Ама според враговете и оръжието,кой каквото си е постлал-това и ще получи!Бая ще почакат Русия да се предаде.Впрочем Кабаева май пак е бременна!Ония го чакат да умре,той още деца прави!Гледай го палавника,хи-хи!
129
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от тоя Путин.
128
1
 
18
 
! Отговори
Мондьо преди 6 години
Айде стига за днес с този Путин. Дайте нещо за роклята на Десси!
127
5
 
13
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
само преди три дена с една рубла можеше да се купи 0,0128 GBP, а в момента 0,0125 GBP ... само до преди три дни среднодневния оборот на руски капитали в UK, Австралия, Малайзия, Сингапур, Тайван беше за близо 800 милиона USD, към днешна дата - е под 20 милиона USD! .... ами с кремълско-фашиско управление толкова - глад, мизерия, обезличаване .... безпътица ... но само за мужиците! Докато Иванушка си живее в землянката децата на чукоите са ... къде ... именно в UK, Austria, Singapore ....
126
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин си е мутра като наш Боко. Всички мутри се страхуват за живота си, дори и когато не са били в политиката. Никой нормален човек с честна професия не спи с оръжие.