Крим в Украйна? По-скоро Украйна ще се върне в Русия!

Руски депутат: Ние сме една страна, един народ
16 мар 2018 11:45, Елка Василева
316
Крим в Украйна? По-скоро Украйна ще се върне в Русия!
Наталия Поклонская. Снимка: архив, Reuters

Украйна по-скоро ще се обедини с Русия, отколкото да си върне Кримския полуостров, смята депутатът в руската Държавна дума Наталия Поклонская, която е бивш прокурор на Крим.

"Това просто е невъзможно /връщане на Крим в Украйна/. Украйна по-скоро ще се върне в Русия", каза руската депутатка в Ялта в отговор на въпрос дали допуска връщане на Крим на Украйна.

При това Поклонская нарече Украйна "руска". "Украйна е руска... Да възроди традициите си, да укрепи културата си е възможно само тогава, когато Украйна се върне наистина, както това е било исторически, в Русия. Ние сме една страна, ние сме един народ", каза Поклонская, цитирана от ТАСС.

Според нея Украйна не бива да се надява на западните си партньори в развитието си.

"Украйна с нейните традиции, култура и език не е нужна на никакви западни партньори. Те биха искали да плюят на украинските грижи, традиции, песни, език. А ние не. Ние сме един народ... Затова и се развиваме заедно и ще процъфтяваме заедно напук на враговете", добави Поклонская.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руската наглост е безкрайна.
262
22
 
6
 
! Отговори
Депутато преди 6 години
Руския депутат,никой не го интересува какво мисли! Русия е пред разпад и ще губи още територии! Време е тази крайно враждебна страна,да бъде навряна в ъгъла!
261
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото на нас запада помага за развитието на нашите културни ценности толкова и на Украйна ще помогне. С джингълбел и халлоуин напред към новите български ценности.
260
5
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Украинците са като макетата, отделили се от своята духовна майка и страдащи поради това.
259
5
 
10
 
! Отговори
Косе Босе преди 6 години
Украинската хунта иска връщането на Крим, все едно че става дума за чувал с картофи. Самите жители на Крим нямат ли думата? Не трябва ли да се питат и те? Впрочем те вече бяха питани, имаше референдум. А хунтата си иска Крим за да го предаде на американците. На нея самата Крим изобщо не ѝ е нужен - напротив, на хунтата Крим в състава на Украйна не ѝ изгоден, защото това са 2 милиона гласоподаватели, които не само че не подкрепят хунтата, но активно ѝ се противопоставят.
258
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиНаправиха и тестваха РАКЕТЕН ДВИГАТЕЛ НАПЕЧАТАН НА 3Д ПРИНТЕР-Глупости.На 3D принтер правят соплото на двигателя на Space X. Руснаците такава технология нямат.
257
0
 
5
 
! Отговори
Kaka преди 6 години
До АнонименA kak c KOCOBO?
256
2
 
34
 
! Отговори
Да добавя преди 6 години
До Ваня 256 Щяли сме да спрем турците при Пловдив.. Ти чуваш ли се какви ги дрънкаш? Капитан съм от запаса и ще ти кажа че още тогава през 70-те Турция имаше ядрени гаубици от САЩ. Ние също имахме ядрено минни фугаси по границата.Имаше и други начини да ги спрем, но ако не дойдат руснаците до 24 часа с нас беше свършено.Така че от мира по хубаво няма.
255
6
 
6
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Еми Ах мечти ,мечти..! Та те са по бедни от нас Еми.Това ли искаш.Явна не си живяла про соца и не знаеш каква хубост беше.
254
4
 
10
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
До до ТОТО 224В случая не става въпрос за Крим обаче!В статията става въпрос, че Русия има претенции към ЦЯЛА Украйна, нали още можеш да четеш, или не разбораш български език?
253
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали? ;)Представям си как Русия се присъединява към украйна. Все едно София да се присъедини към Банкя, само защото там живее евроатлантическо *** ;)
252
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-вероятно е Русия да се присъедини към Украйна.
251
16
 
18
 
! Отговори
Дедо Пешо преди 6 години
Абе българи невиждатели какво дават по тв.момичета слагат гърди за да се продават на араби.Разберете западът е порочен и развратен.Ако не господ то Русия ще накаже католиците и папата които удобрява двуполовите бракове.Е товали проповядваше Исус Христос.
250
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Украйна остана само територия, не и държава!
249
11
 
29
 
! Отговори
Крим е руски преди 6 години
Русия е велика , Путин пак ще е президент!Неофашистите в Киев от десен сектор ще бъдат наказани за престъпленията си, затова че убиват руски деца, жени и мъже в Украйна!
248
1
 
9
 
! Отговори
Shop ot Gnilyane преди 6 години
До АнонименDa si chuval neshto za Kievska Rus? Kakvi ukrainci, vse edno shopite da pretendirat, che ne sa bylgarI
247
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проливите трябва да минат под руски контрол .
246
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така както е тръгнала България ще стане някой ден част от турция!
245
9
 
33
 
! Отговори
Ваня преди 6 години
Преди България имаше мъже с пушки,които можеха да сприт турските аскери още преди Пловдив,а сега имаме мъже с токчета които ще ги пуснат дори и в креватите си.Е това ни научиха катилиците.
244
2
 
4
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 6 години
П.П.Поради изтрити коментари и променена номерация на постовете - уточнявам, че репликата ми беше за "референдум" от 400 хил. руснаци по нашето черноморие.