Предизборно: Путин води, но кой ще е президентският... бургер?

Забавна надпревара си спретнаха в руско заведение за бързо хранене
Обновена: 16 мар 2018 21:05 | 16 мар 2018 20:35,
24

Убедителна преднина за Владимир Путин дни преди президентските избори в Русия. Това показаха последните социологически проучвания.
 
Според данните, настоящият държавен глава води пред опонентите си с 69% от гласовете. На този фон, руско заведение за бързо хранене реши да проведе свои собствени избори… за президентски бургер.

Още по темата

Специалните бургер-избори се провеждат в руския град Краснодар. Там, чрез избора си на сандвич, клиентите ще могат неформално да подкрепят своя президентски избранник, разказва Bulgaria ON AIR.

Целта на всеки сандвич е да пресъздаде характера на кандидата, от който е вдъхновен.

Вкусните избори привлякоха стотици клиенти, които се насладиха на своите бургер кандидати. А дали резултатите ще съвпаднат с реалните избори ще стане ясно на 19 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесно!
20
1
 
1
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Кви бургери ви? Т'ва да не ви е кравария? Там се жули водка до полуда!
19
1
 
3
 
! Отговори
Луда КРАВА преди 6 години
Който яде месо от луда крава става като Спас ГЪРНЕТО----от комунист ..... фашист
18
4
 
0
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
До Q,Не, не мисля, но при условие, че някой ми се подиграва за моята бедност, а същевременно носи отговорност за факта, че съм беден, то бих направил всичко по силите си за да го очистя или минимум да го накарам да страда! Смел народ били руснаците- нещо им се губи смелостта, щом този индивид Герман Греф все още е жив!
17
5
 
6
 
! Отговори
Q преди 6 години
Проституцията е най-старата професия ,нали знаеш ,че нито една държава от античния век досега не е победила проституцията ,а наркомани има ,там където има демокрация ,а значи че Русия има демокрация ,защото с демократични закони не може да се пребори с наркотиците нито една демократична държава,нали ?Пенсионират се там на 55 и 60 години Юа не като при нас на 63 и 67 и то с 40 години стаж ,там искат САМО 5 ПЕТ ГОДИНИ и по кофите няма клошари като у нас .)
16
3
 
2
 
! Отговори
Q преди 6 години
Е ,как не е безплатно ? За неграмотниците и лузерите могат да си плащат ,като не могат да постъпят във виСшето с бал ,а тези които са умни -си учат без пари и стипендии получават . Ти не вярваш в това което пиша ли ? А зря.кабочок .зря!
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какви избори става въпрос ?Човека вече е назначен. Даже и цифрите с процентите са извадени...
14
2
 
2
 
! Отговори
Q преди 6 години
антизападопоклонникНа тези с 10000000000 %, а на народа с 100 -ци ,нали не мислиш,че всички трябва да са равни?
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от пpocтитутките в Германия идват от България.
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А колко души заклаха и убиха днес в евроатлантическата членка (на втора скорост) на ЕС България?
11
9
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 6 години
Путин въвел ред в Русия?Най мафитската държава в света,където олигарси ограбват парите от суровините на обикновенния руснак.Проституция,наркотици,убийства.Руснаците емигрират на Запад.Руснака със заплати и пенсии като българина,при положение че Русия е най голямата държава в света,най богата на природни суровини само с 140 милионно население,а България няма нищо.Но българина е работлив и гради и строи.За това рускините бягат при българския мъж,щото и самолета е здрав.
10
10
 
1
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
7 Образованието им е толкова безплатно колкото и нашето , медицината също . А бе вие от Марс ли падате .
9
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е все още изостанала страна. И завистлива.
8
7
 
5
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
Do Q,Прав си, Путин вдигна стандарта на живот на хората със 100-ци%, ама да беше уточнил поне на кои хора- списъкът наистина не е кратък, но да назовем най-известните от тях- Герман Греф, Игор Сечин, Алексей Милер, Елвира Набиулина, Александър Медведев, Антон Силуанов и т.н. Наглостта на някои от тези, горепосочените, конкретно Герман Греф, стига дотам, че се подиграва на сънародниците си за тяхната бедност, за която индиректно и той е отговорен!
7
3
 
9
 
! Отговори
Q преди 6 години
За Тежкия Сокол от ЛюлинА откъде се финансира безплатното образовани и медицина ,а Тежък Сокол -от небето ли падат парите за доктори ,учителите.. Олимпийските игри,Световното по футбол ,детски и спортни площадки,безплатни лекарства на пенсионери ,паркове и алеи ,всичко е опсипано с райграс ,цената на транспорта е като у София и виж какви трамваи и автобуси имат +пенсии в Москва сп 600-700 лв . Даа,Тежък Сокол видимо си от држината на чичко Сорес ,за теб не важна Истината ,за теб важно да плюеш
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ваща шизофрения няма край!
5
8
 
4
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
Путин вдигна стандарта на живот на хората с 100 -ци % без валутни бордове и продаване на предприятия на чужди юр лица , нима това не искаме и ние у нас -печалбата да остава у нас?---------------------------Я пак за печалбата която оставяла в руснаците Може ли да сте толкова наивни вие путинистите
4
5
 
1
 
! Отговори
Б. Б. преди 6 години
Бойко Борисов - лидер на страната-председател на Европейския съюз:"Никой не избира две неща - родителите си и руския президент."
3
6
 
8
 
! Отговори
Q преди 6 години
Путин е нужният човек на Русия ,той се разбра с мафиотските-олигархически кръгове ,това което мечтаем и искаме и самите ние ,но ..... . Путин вдигна стандарта на живот на хората с 100 -ци % без валутни бордове и продаване на предприятия на чужди юр лица , нима това не искаме и ние у нас -печалбата да остава у нас?Путин въведе ред в държавните структру и съдебната власт-нима и ние не искме това .... . Путин е нужен в момента на Русия-той е фундамента за израстването на Русия и гаранд в света.
2
10
 
6
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
В Русия избори ли има