Педофилският скандал на Острова гърми, вече тече разследване

Жертва били бели момичета от работнически семейства с проблеми
17 мар 2018 10:05,
94
Педофилският скандал на Острова гърми, вече тече разследване
Снимка: Reuters

Педофилският скандал в английския град Телфорд, който взриви обществеността, вече е на дневен ред. Започна независимо разследване след разкритието за насилвани деца, предаде Франс прес.

В сряда пред британските депутати британският премиер Тереза Мей каза нарече случилото се "ужасяващо". Тя подчерта, че е необходимо възможно най-бързо провеждането на разследване за установяването на истината.

Разследването се води от независим орган, който проверява дали институциите са извършили всичко необходимо, за да защитят децата.

Според разследване на британския в. "Сънди мирър" до 1000 деца, сред които най-малките на 11 години, са били жертви на агресия и изнасилване, понякога колективно, от 80-те години насам в Телфорд - град с население от 170 000 души в Централна Англия. Полицията не е успяла да разбие педофилската мрежа в града, допълва изданието.

14-годишно момиче от града разказа пред изданието, че е било принудено да има сексуални отношения с няколко мъже в ресторанти или мизерни къщи.

След това то отивало в местна клиника два пъти седмично, за да вземе хапчета срещу забременяване, но никой не му задал въпроса защо се нуждае от тях. Нейните нападатели я заплашвали със саморазправа, ако проговори.

Депутатката от Телфорд от Консервативната партия Луси Алън каза, че жертвите на педофилската мрежа в града са били често пъти бели момичета от работнически семейства, които са имали различни проблеми и точно затова нападателите ги взимали на прицел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
7
 
24
 
! Отговори
реално погледнато преди 6 години
Това са деца от социално слаби семейства. В България даже противозачатъчни нямаше да получат. Там са бели деца, а не кафяви.
46
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко години?, 30?Какви мигранти си измислихте пак нечервени дупедавци?В този период Тереза Мей е била министър на вътрешните работи!Изпълзявайте от дупките, стотинкаджии, подкрепете англичаните както направи "калинката" министър Захариева
45
2
 
41
 
! Отговори
Вангу преди 6 години
Пак Путин ли е виновен за болните мозъци А А
44
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как така в тази най-добре демократична държава , те са толкова принципни и морални тези кръвосмесителни англичани
43
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Путин е виновен и руснаците. Няма кой друг да е."---Има, има! И Орешарски, и Станишев, и Костов ... и всички преди Банкянския "шеф на Европа". :)
42
7
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия деца може да са били използвани от старите приятелчета на Тереза Мей.............лордове, аристократи, съпартийци!Затова ли правят циркове с отровения руски шпионин за да отклонят общественото мнение от разследването на виновниците за злоупотребата с децата??
41
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквам сега да кажат че руснаците пак са виновни.................стари ингелизки номера!!
40
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъртата вещица Тереза Мей да подава оставка................това е ставало от доста дълго време, службите явно са имали информация, но властите не са предприемали нищо за да спрат тая гнусотия.Затова са тия циркове с отровения руски шпионин, да прикрият педофислия скандал и да попречат на Путин да спечели изборите!!
39
2
 
39
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
Пак е имало химическа атака от Русия с БОВ "педерасчок"
38
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
може би Путин пак е виновен,,??? или някой английски демократ лорд ???
37
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е виновен и руснаците. Няма кой друг да е .
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 33И аз съм чувал,че било време!
35
4
 
58
 
! Отговори
Абсолютно сигурно! преди 6 години
Путин ЛИЧНО е изнасилил всичките. Да....А сега започнете да следите алтернативните медии във САЩ за да разберете за какво става въпрос!Педофилската мрежа е ГЛОБАЛНА! И се контролира от НАЙ ВИСОКИТЕ НИВА! Говорим за военни, политици, банкери, изпълнителни директори на корпорации, ултрабогати персони и др.Децата ги отвличат не само за секс! Голяма част са за органи и кръв. И една по малка част за жертвоприношения и сатанистки ритуали във тайните общества.Над 100 000 изчезват всяка година
34
41
 
7
 
! Отговори
здрастуйте товарищи преди 6 години
Пакистанската мрежа във Великобритания е разбита и се води разследване. Разбита ли е мрежата от сводници от бившите съветски републики, която действа в Москва и доставя всякаква стока на богати дечица на олигарси или там всичко е по старому?
33
2
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спретнаха си скандал с Русия за да отклонят вниманието от важните неща... Евала
32
5
 
66
 
! Отговори
Егати преди 6 години
за тази Европа ли си съсипахме държавата... Проклети да сте скачащи нечервени плиткоумници
31
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали си имат "Истанбулска Конвенция"....защо така се случват нещата ???---------------Ами не, всъщност Англия не е приела Истанбулската конвенция! Не че това е причина за оправдание, и там се случват престъпления, но в сравнение с България, UK жените са в пъти по - защитени от насилие и се плащат големи обезщетения от насилниците. Както и сега тези ги чакат сурови мерки и дълги години зад решетките. Но крайно време е да се сложи край на тази арабска мигрантска вълна!
30
3
 
21
 
! Отговори
дедо поп до 31 преди 6 години
Що не погледаш малко ингилизка тж и прочетеш малко от тяхните вестници пък тогава пиши глупости
29
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До дедо попПопе изкуфял, къде прочете, че пакитата са ги насилвали? Ристиени са, попе, ристиени - англиканци, с рижи косички и склонности към перверзии от всякакъв вид! Много е удобно да се прехвърля всичко на неристиените, ама е подло! Покайся, ваше чернокапство!
28
4
 
84
 
! Отговори
дедо поп преди 6 години
Едно не мога да си обясня как иглизките куки за 4-5 дни разбраха кой е отровил оня ***, а за 30 и кусор години не разбра че пакитата ги плющът като за световно