Педофилският скандал на Острова гърми, вече тече разследване

Жертва били бели момичета от работнически семейства с проблеми
17 мар 2018 10:05,
94
Педофилският скандал на Острова гърми, вече тече разследване
Снимка: Reuters

Педофилският скандал в английския град Телфорд, който взриви обществеността, вече е на дневен ред. Започна независимо разследване след разкритието за насилвани деца, предаде Франс прес.

В сряда пред британските депутати британският премиер Тереза Мей каза нарече случилото се "ужасяващо". Тя подчерта, че е необходимо възможно най-бързо провеждането на разследване за установяването на истината.

Разследването се води от независим орган, който проверява дали институциите са извършили всичко необходимо, за да защитят децата.

Според разследване на британския в. "Сънди мирър" до 1000 деца, сред които най-малките на 11 години, са били жертви на агресия и изнасилване, понякога колективно, от 80-те години насам в Телфорд - град с население от 170 000 души в Централна Англия. Полицията не е успяла да разбие педофилската мрежа в града, допълва изданието.

14-годишно момиче от града разказа пред изданието, че е било принудено да има сексуални отношения с няколко мъже в ресторанти или мизерни къщи.

След това то отивало в местна клиника два пъти седмично, за да вземе хапчета срещу забременяване, но никой не му задал въпроса защо се нуждае от тях. Нейните нападатели я заплашвали със саморазправа, ако проговори.

Депутатката от Телфорд от Консервативната партия Луси Алън каза, че жертвите на педофилската мрежа в града са били често пъти бели момичета от работнически семейства, които са имали различни проблеми и точно затова нападателите ги взимали на прицел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
29
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Ахахаха *** якото пакистанците са понатаковали момите англичанки.Бившата рая такова принцесите.Бъдещето на енгланд е ясно с какъв цвят на кожата ще е.А най-убавото е че бедни и тука никой не ще освен някои българи бягащи към англия споко и ваще дъщери ще порнат!
26
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички изнасилвачи и сводници на тези момичета са пакистанци. Преди седмица по телевизия Фокс Нюз имаше предаване как в Англия е отказано влизане на американски граждани под предлог, че са католически екстремисти. В същото време в Англия влизат и действат всякакви мюсюлмански екстремисти. Английското правителство изразява за сега само "загриженост" от постоянно увеличаващо се ниво на ислямски екстремизъм в страната.
25
3
 
61
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Така е в Педерландия!Толерастията води до това!Сега, вместо да разчекнат гада, ще го лекуват и ще се опитват да разберат с какво са виновни за неговото душевно разстройство!Луд свят, трябва рестарт!
24
4
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В английската и руска преса има почти единодушие, че отравянето на руския шпионин в Англия е да се отклони вниманието от 10 годишното бездействие на властите, при това след множество сигнали, тъй като броят на изнасилените, дрогирани, преследвани и заплашвани, самоубили се от това и дори запалени деца надвишава 1 000. Този скандал предстои да се разраства.
23
47
 
4
 
! Отговори
Добрутро русофили преди 6 години
Русофили, в Русия няма такива безобразия, там децата не стават жертва на изверги. По цялата необятна руска земя цари щастие, изобилие и просперитет.
22
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По истанбулската конвенция как ще ги осъдят ,ами ако господата се възприемат за 11 годишни колкото децата ?Кво ще правят?Днес всички с парафилии са малцинство.Ако това го кажат край с делото.
21
2
 
76
 
! Отговори
Смърди та се не трае преди 6 години
В кочинката се разсмърдя май а? Затова ли хвърят плюнки и камъни в чужди дворове? Отклоняване на вниманието и предизвикване на световен проблем с обвинения срещу Русия ,Мей си мисли че ще замаже тинята в собственото си блато!! Нали си имат "Истанбулска Конвенция"....защо така се случват нещата ???
20
3
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англия - дивашкия резерват на Европа. Даже шотландците и ирландците ги ненавиждат тея скотоове.
19
4
 
29
 
! Отговори
толерантен преди 6 години
Той Путин що преди години каза, че няма да му мигне окото да превърне зап. Европа в ядрено пепелище. По модерному, в стъкло. Щото гнусна, лъжлива, подла ***.
18
3
 
39
 
! Отговори
редакция "Забав преди 6 години
До Анонимен #14Да, познахте, снимката е от Камбоджа ,съседна на Виетнам страна.Журналистките са я изтипосали защото така си представят Англия .
17
4
 
64
 
! Отговори
ухк преди 6 години
ако не беше шума около руснаците , сега с тоя скандал щеше да е много трудно за тереза! а ние от такива държави ли ще вземаме пример? как може системно престъпление от 35 год да не се разкрие по- рано?
16
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тайно вечер Путин лети с онази бързата ракета, каца на ос//ания остров и започва да пипа децата. Аз предлагам, Мей да нападне Русия и по-точно Кремъл, където е Путин. Да му прати от онез смели английски войници, да вземе и се спре с тия работи. Той може би и прибира някое детенце и го пече в подземията на Кремъл. После си го хапва за закуска. Да напада Мей, да събира Джендърите, може и Бат Бойко да включи.
15
2
 
31
 
! Отговори
шоп преди 6 години
Тези на снимката хич не ми приличат на бели момичета
14
56
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това нещо тече от 2 години въобще проблема в пакистанската общност е дълък още от 80 годшни на миналия век .Хибридната руска вата сега си сети и тя да го раздухва покрай издънката си с отровите и шпионажа
13
4
 
93
 
! Отговори
Баба Мей се издъни преди 6 години
Нещата се подреждат. Ето защо английските служби убиха руснака и дъщеря му. Искали са да отклонят вниманието. Четох, че имало замесени хора от управляващата шайка.
12
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимката от Виетнам ли е или от някоя съседна на Виетнам държава?Защо са качили нея?
11
2
 
74
 
! Отговори
НякоиЩеСи го получат преди 6 години
Защо не се споменава, че въпросните "нападатели" са от "новите" англичани, спрямо които и там има препоръка да не бъдат "притеснявани"? Според традициите на тези, 9-годишно момиче може да бъде употребено като жена, за тях това не е педофилия, а културна традиция.Мирише на предстоящ много рязък завой надясно в цяла Европа.
10
4
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англия вече не може да се нарече държава, а някаква ***. Званието държава трябва да и се отнеме и Тръмп да взриви острова с една ядрена бомба
9
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брееей,велика британия,бреей.
8
4
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Службите къде са били?Аха верно ,да следят за руски агенти !Отвратителна история,развита просперираща Британия,не е за деца!