Пловдивчани в ужас от убийството на Красимира и децата й в Канада

Жертвата имала 2 години връзка с убиеца
Обновена: 17 мар 2018 07:31 | 17 мар 2018 07:30,
96
Пловдивчани в ужас от убийството на Красимира и децата й в Канада
Снимка: Facebook

Съседите в Пловдив на убитата Красимира Пейчиновски и две от трите й деца се оказаха в неведение за случилото се.

Възрастна жена от квартал "Кючук Париж", където убитата в провинция Онтарио пловдивчанка е живяла, разказва пред "Монитор", че била "много добро и отзивчиво момиче".

"Тя на мравката път правеше... Помагаше на майка си Иванка, взимаше я там, в Канада, по шест месеца, издържаше я", говори през сълзи Петкана Георгиева.

39-годишната пловдивчанка и синът й Рой Пейчиновски на 15 г. били убити на място от основния заподозрян за зверството Кори Фен.

13-годишната й дъщеря Веналия Пейчиновски била открита в много тежко състояние и починала по-късно в болницата, разказва какво се е случило приятелката на Красимира Ваня Димова.

"Аз я сънувах снощи Краси. Сънят ми бе объркан, а около нея имаше други хора, имаше деца. Дойде в съня ми, за да ме успокои и ми каза: "Всичко ще бъде ок", разказва Ваня.

Още по темата

През 90-те години на миналия век тя и семейството на Красимира живеели врата до врата в блок в „Кючук Париж” в Пловдив. Ваня заминала за Канада през 1992 г., а Красимира пет-шест години по-късно.

И двете били част от пловдивската трупа за джаз балет, в която играели по различно време. Съдбата ги събрала отново на чужда земя и те възстановили приятелството си.

Красимира била едва на 19 г., когато отишла в Канада. Там изкарала курс за козметичка и започнала работа. Оженила се за македонеца Васил Пейчиновски, с когото имали три деца – две момичета и едно момче, но след време се разделили.

Връзката на Красимира с Кори Фен била 2-годишна, казва Петкана Георгиева и добавя, че "дори в най-уредените държави стават трагедии”.

Според приятелката на Красимира Ваня Димова истински късмет е спасил най-голямата дъщеря на Красимира от убийство. Момичето имало шофьорски курс и затова не било вкъщи.

Зверството станало по обяд. Колежка на Красимира я потърсила у тях, защото пловдивчанката не отишла на работа. Отворил й окървавеният Кори. Колежката се усъмнила и повикала полиция.

„Искаме промени в законите, така че жертвите на домашно насилие да бъдат защитени. Ще инициираме такава промяна в законите на Канада след този случай”, коментира Ваня Димова, която и в момента живее в Канада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
8
 
9
 
! Отговори
Айде, ся преди 6 години
Олеле, пловдивчаните са в ужас от убийството на съгражданката им. И ние останалите *** в *** сме ужасени и отвратени от натрапените за 3 мандат мутри, ама нейсе... Все се намират ***, разбирайте "патриоти",които се правят на умни за "двата сребърника", мислейки си, че ще им минава номера винаги. Такива "филми" няма, ще бъдат ритани по-скоро, отколкото им се иска!
72
16
 
4
 
! Отговори
Неочаквано тъп. преди 6 години
Жалко,жалко, какво му е жалко, няколко десетки човека ги познават и това е всичко,за други е просто нещастен случай,направен от ***,по света в Бразилия,Индия и къде ли не още стават абсолютно същите трагедии,това е живота,твърде пренаселен е светът и трябва да се разрежда.
71
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяка жена може да усети мутренското излъчване на даден мъж. Привлечените от такива мъже са си виновни сами. Жалко за децата - те не са виновни, че майка им се изживява като мутреса. За майка им не ме е жал.
70
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много необразовани българки си падат по мутри. И после плачат, ако останат живи. Не ме е жал за тях. Не съм ги карал аз да се правят на мутреси.
69
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за хората и за близките им! Ако сте самотни родители, независимо дали жени или мъже, внимавайте какви хора допускате в домовете си. В тоя свят откачалките станаха прекалено много.
68
3
 
18
 
! Отговори
Футбол преди 6 години
Русия не е виновна тя ни спаси от Турция а не трябваше. Ние не може да се спасим от самите себе си освен да бягаме още на север и запад. Виновен е материализмът и капитализма защото махне ли се капитализма и оставим социализма става комунизъм махнем ли социализма и оставим капитализма става фашизъм. Ето пичове мои самата истина ако щете вярвайте но е истина ние сме се заблудили че живеем в демокрация но не е така ние през цялото време сме третирани като слуга на някой таен фашизъм.
67
6
 
4
 
! Отговори
местен преди 6 години
До До 58 /ХА-ХА-ХА/Глупости,няма такъв закон!
66
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете бият жестоко жените си за да могат да ги контролират. Явно мъжът на тази жена е бил много добър скромен пяница не е можал да я овладее и да я изнасили в леглото. И нали знаете фейсбук те събира с *** аз затова нямам фейсбук много ми е добре без него гледам си клипчета в ютюб русиан феил конпилатион и ми е гот. Ама другите ще те смятат за ненормален че нямаш фейсбук и че криеш нещо. Аз нищо не крия просто ми гад да ги гледам навремето като е нямало фейсбук как са общували хората хмм.
65
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е виновна за всичко !
64
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за децата! Защо не си е живяла с мъжа на децата и а е тръгнала с този брадат талибанин? Много добра била на мравките път правила а в главата и бръмбари! Какво му е харесала на този нашарения с брадата? Мускулите ли? "Умнотията и е базпределна!
63
4
 
14
 
! Отговори
Като преди 6 години
стар пловдивчанин да обясня за квартала. Един от най-чистите квартали в Пловдив, защото не е имало никога роми и е избягван от тях. Причината-този квартал е бил основан и населен с македонсики преселници, които за една глава лук да му открадне някой, ще му отреже главата. Казва се Кючук Париж, понеже някога имаше фабрика за сачми с метална кула напомняща айфеловата!
62
7
 
28
 
! Отговори
venix преди 6 години
Поредната златотърсачка, намерила си златния мъж - богат чужденец, при това мускулест. Скъпи жени, мускулите и акъла са обратно пропорционални, ако ме разбирате... :D
61
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цял Плловдив трепне в ужас и не може да спи, пловдивчани не излизат от домовете си от страх ..... Какви са тези заглавия ?!?!?!?
60
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уж само в България имало такива неща. Според форумните пиянкии. Явно и това не знаят...
59
10
 
12
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До ШопДо 2000 година живях в Кючука, македонец съм, квартала е македонски и много лют. Там са всички най-големи ***, ултраси на Ботев. После си продадох апартамента, тръгнах да митарствам из света и сега живея в София :) Но по-добре там не влизай в кръчма, ако не те познават, че може да стане много лошо. Навремето повечето ми съученици бяха мутри от трите седмици - 777. СИК и ВИС2 не важаха в Пловдив
58
3
 
17
 
! Отговори
Стив Кючуков преди 6 години
Аз съм канадски гражданин, от Кючук Париж!
57
1
 
11
 
! Отговори
??? преди 6 години
До До 58 /ХА-ХА-ХА/Бре! Тия канадци и американци също като наш Тато?
56
8
 
14
 
! Отговори
кк преди 6 години
До АнонименЖената има право да живее където си иска ----------Забравил си да добавиш "и както си иска"...Мдааа...наживя се! Жалко за децата
55
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плъзна веднъж българската проказа по света...
54
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШопДа нещо като столипиново.Малко по-чист ама обикновено почват да трупат отпадъци по улиците около ден след като са минали с боклукчийските камиони.Останалото е 1 към 1.Шишкави лелки с мустачки обути в шалвари ,купища мърляви деца крещящи нещо на ромски,турски,жагалски? Във всеки случай не и български.И тъмни балкански субекти пол мъжки събиращи се на групи гледайки коварно и зло.Недей да ходиш там.Талибанско гето.