ЦСКА излъга Левски под дъжда, Каранга отново герой

"Червените" победиха "сините" с 1:0 в дербито
Обновена: 18 мар 2018 15:01 | 18 мар 2018 14:56, Красимир Ангелов
80
ЦСКА излъга Левски под дъжда, Каранга отново герой
Снимка: Булфото

ЦСКА победи Левски с 1:0 в дербито от последния кръг на редовния сезон в Първа лига.

Двата отбора не показаха кой знае колко добър футбол под поройния дъжд в София, но все пак "червените" взеха трите точки след победен гол на звездата си Фернандо Каранга в 84-тата минута на мача.

След тази победа "червените" дръпнаха на "сините" с 13 точки в класирането и се изравниха с Лудогорец, който по-късно днес гостува на Етър във Велико Търново.

Подробности за мача четете в Gol.bg


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
7
 
25
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Е до кога с тия глупости че ЦСКА го нямало вече?Отбора са феновете щом те го припознават значи е това- другото са фърчащи документчета....това не ви е фирма или земеделска кооперация....
41
0
 
13
 
! Отговори
До чужденец преди 6 години
Ей, маке с промити мозък, седи мирен. БЮРМ ще я закриваме преди България, албанския скоро ще е втори официален език. Ако не ти харесва майка България ходи където искаш. Ако ние сме татари и вие сте татари защото сме един народ.
40
13
 
13
 
! Отговори
Зрител преди 6 години
Не харесвам Подуянето, но чорбарите са толко жалки: как бързо-бързо се припознаха в Литекс. Никакво достоинство: религия и отбор не се сменят бе, помаци! Истинските запалянковци си подкрепят отбора независимо в коя лига или дивизия играе. Хаиде сега, юруш на минусите и псувните!
39
2
 
7
 
! Отговори
:):) преди 6 години
до фактабе боли те ама е цска и се опукани за кой ли път.... хахаха
38
1
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Не знам за Каранга, без който топката влизаше във вратата...дори да си беше седял в африканското село. Нооо..се възхищавам от човека, продал 7-8 хиляди, та и повече дъждобрана!!!
37
21
 
9
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА фалира и вече няма такъв отбор. Сега игра новонаименования ЦСКА-СОФИЯ, т.е. Литекс или по-точно Чавдар от Етрополе.
36
2
 
28
 
! Отговори
Баба Яга преди 6 години
То и Левски не е оня Левски а Спартак София
35
3
 
15
 
! Отговори
Бранник преди 6 години
Жалка история някого билетите за този мач се изкупувах месец преди първия сигнал. Някога гледахме истински футболисти, Сега 11 жалки негърчета срещу 11 жалки негърчета.
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
уникално "дерби" с повече полицаи, длъжностни лица, журналисти, оператори и фотографи отколкото хора по трибуните, добре дошли в Тaтapия
33
2
 
8
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
Двата нещастни отбора да не са играли мача в Турция.... трибуните празни(на снимката) та чак щурците се чуват!
32
11
 
8
 
! Отговори
Няма вече дерби преди 6 години
Няма вече дерби, защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
31
15
 
7
 
! Отговори
Препоръка преди 6 години
Господа журналисти , много моля пишете цска-софия за да знаем , че говорите за Литекс!
30
2
 
29
 
! Отговори
Трън преди 6 години
Лефски, Лефски ... като не е от ЦСКА, гордейте се, че сте паднали от Литекс. Сигурно загубата е по-престижна
29
14
 
8
 
! Отговори
От 25 до 26 преди 6 години
Дучето ви го каза: на мача с Монтана на финала за купата бяхме 35 хиляди на стадиона! Сега промитите мозъци сте 5 хиляди на стадиона! Дай на простия народ хляб и зрелище! Това не е ЦСКА, а фирменото провинциално отборче но Гриша Ганчев, което ще умре един ден с него. Мутренският отбор е на Армията, защото такава мутренска ни е и държавата!
28
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Сърбия на Звезда и Партизан под 20 и няколко хиляди не пада посещаемостта, а на Райко Митич ходят по 55 хиляди звездаша, нищо общо със ситуацията в Тaтария
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се забрани да играят 29482942 отбора на националния стадион, терена е станал леш, аз в такова окаяно състояние никога не съм го виждал. Славия, Септември, Витоша стадиони нямат ли? Като нямат да ги изхвърлят от Първа Лига. Славия всеки втори мач им е уреден ама иначе нямат пари да си окосят тревата, жалка история
26
4
 
6
 
! Отговори
до чужденец преди 6 години
В кои съседни държави?Държава Македония не съществува!Сърбия остана една шепа народ върху територия колкото Варненска и Бургаска области!В кои държави?Турчин ли си, грък ли?!
25
22
 
5
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
росна малко дъждец и кекавите българи се уплашиха да отидат на стадиона, в Сан Марино ходи повече публика на дербитата
23
16
 
5
 
! Отговори
чужденец преди 6 години
Тва ли ви е великото дерби бе тaтapи прости? 8 хиляди човека на стадиона? Че то в съседните на вас държави на тренировка има повече публика. Закривайте я тая жалка "държава".