Принц Хари казва "да" на любимата Меган без брачен договор

Състоянието на внука на кралицата е около 30 млн. лири
18 мар 2018 14:03,
37
Принц Хари казва "да" на любимата Меган без брачен договор
Снимка: Reuters

Внукът на британската кралица принц Хари се е отказал да подписва брачен договор с американската актриса Меган Маркъл преди сватбата им. Това съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Според таблоида на Хари никога не му била хрумвала мисълта за някакво предбрачно споразумение, тъй като бил напълно уверен, че бракът му с Маркъл ще бъде траен и стабилен.

В информацията се твърди, че кралският двор бил оказал известен натиск върху принца, така че той да защити интересите си при евентуален развод. Състоянието на внука на кралица Елизабет Втора е оценено на около 30 милиона британски лири.

Но принц Хари вярвал в бъдещата си съпруга и не желаел да й поставя никакви условия преди брака им, насрочен за месец май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тея влюбени души са наследници на хора, виновни за смъртта на милярди. И на хора, виновни за създаването на антиконституционната партия ДПС. И за още стотици известни и хиляди неизвестни грехове срещу България и Българите. То ако искаш припадай по принцове и принцеси, но ще си останеш прислужница. Дори и за метреса или сексуална слугиня няма да те вземат, защото на тях им се отпускат средства от короната, а за тебе ще е чест да свириш на кралски кавал или да облизваш беззъбата хармоника безплатн
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До AlexandrinaМоже би защото госпожата е зарязала гаджето си в Канада, където е снимала "Костюмари" веднага щом срещнала принца. Ь може би защото е зарязала първия си съппруг веднага щом пробила малко повече в киното и получила ролята в "Костюмари". Принцът не иска брачен договор може би защото е наясно, че госпожата на 36г е достигнала върха на възможностите си за съпруг и няма накъде по-високо да лети. А може би и с другите е било лобов, кой знае?
30
5
 
8
 
! Отговори
Alexandrina преди 6 години
И защо все трябва да търсим лошото. Какъв е този байганьовски манталитет. Абе, хора, я се вгледайте в себе си и започнете по-малко да плюете. Чудесно е, че този млад мъж вярва на жената, която обича. Другото, предбрачният договор, може и да е разумно, но оскърбява истинската любов. Обидно е. Стига вече с тези гадни коментари! Стига злоба и омраза!
29
3
 
5
 
! Отговори
Alexandrina преди 6 години
Боже, каква простотия се лее от коментарите ви! На всичкото отгоре малките ви дребни душици са разядени от червеите на злобата. Как може да се настървявате с такава ненавист над две влюбени души.Чисти и готини! Защо непременно тя трябва да е златотърсачка?! Защото омърсените ви души не могат да допуснат, че хората може и да се обичат! Защо просто не се порадвате на красотата и светлината на прекрасните чувства, на които някои хора са способни. Красива двойка! Светят от любов! Нима сте слепи?
28
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЪКУЛНАЛ СЕ ДЖЕНДЕРЪТ И СИ НАМЕРИЛ ДЖЕНДЕРКА-УЖАС ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ни занимавате с тия повърхностни и празноглави хора? Хари си е намерил точно каквото е търсил. Що се отнася до коментарите за "***", докато британската империя си е правила богатството, *** е бил в една съвсем западнала империя. Британците отиват откъдето *** се е върнал.
26
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В британското кралско семейство се знае, че няма нужда от брачни договори - случват се катастрофи, инциденти, новичоци и т.н. Традиции. Хилядолетни традиции...
25
7
 
25
 
! Отговори
Агент ДюДю преди 6 години
При английките рептили, пардон - в кралското семейство договорите се уреждат през агентите на Ми-6-чрез тези,които утепаа лейди Даяна, Г.Мар ков, Скрипал и десетки други. Сега агентите си имат и "Новичок"и нещата стават още по-лесни.Путин ще го изкарат, че има интерес,ако решат да я утепат и нея.
24
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
15 милиона британски лири значи висят малко несигурно във въздуха. Но в случая ми се струва казуса няма как да бъде отсъден в полза на златотърсачката, защото светът на съдията дръзнал да го направи ще му се стори малък след това. А самата тя ще тръгне по стъпките на Даяна.
23
8
 
26
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Странно кога и как ги натрупа тия 30 млн. паунда...рекета на ислямският остров върви с пълна сила явно.
22
27
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** тръгнал да коментира английската монархия...нямам думи.То..по голяма селяния от българската няма.*** вече си купи един мерцедес на старо..започна да работи за повече от 500лв на месец...и да ходи редовно на чалга с кебапчета и кюфтета..и вече се помисли за най великия.Ако го питаш..тук сме върха...че и оплюва англичаните и кралската фамилия...хаха...Велик е..но като отиде на Запад...и гледа като ***.
21
7
 
5
 
! Отговори
do 20 преди 6 години
Може да прави мусака, ама ако е баба Яга силно се съмнявям, че ще и позволиш да ти прави свироликс. Или ти не подбираш, хаха
20
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този е глупо-ват като баща си
19
8
 
25
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Една жена е повече от това как изглежда. Може да прави много хубава мусака, cвиpки, да е забавна, позитивна, да е приятно да разговаряш с нея. Много си повърхностен, ако гледаш само външния вид.
18
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв брачен договор, ако много знае, и тая ще я шитнат като Даяна!
17
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тежко му на принца,ако на мулатката не и се понравят дворцовите нрави.
16
19
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кво пък и харесва на тая, не мога да разбера ??? (((на улицата да я срещна - няма да я забележа
15
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кейт ги ражда едно след друго, както им е наредено по план...
14
3
 
60
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
мноо ясно че е без договор. В кралската фамиля разводи няма, там нещата се решават като при Дайана
13
3
 
25
 
! Отговори
Чочо падарина преди 6 години
Сега като нацвъка 3-4 ча/вета, не й трябва договор.