ДПС-то гледа да е в кондиция за... "ако и когато има избори"

Стабилен кабинет значи ли стабилна държава, питат от партията
Обновена: 19 мар 2018 18:14 | 19 мар 2018 18:11, Вера К. Александрова
19
ДПС-то гледа да е в кондиция за...  "ако и когато има избори"
Снимка: архив "Булфото"

ДПС обвини правителството, че не спира да провокира скандали и не успява да създаде стабилност в страната.

"Сегашното управление държи да бъде стабилно правителството, но дали държавата е стабилна – това не е така", каза депутатът Хасан Адемов в Добрич, цитиран от "Дарик".

Той обясни, че дори и в момента да няма алтернатива на днешните управляващи, това не означава, че такава няма да се появи.

Още по темата

"Тъкмо затова ние от ДПС работим за изготвянето на Програма за ускорено развитие на страната, за да може да поддържаме една кондиция, която да ни позволи да се представим по най-добрия начин ако и когато има предсрочни парламентарни избори", обяви депутатът.

Той отрече да има напрежение в структурите на ДПС: "Няма каквито и да било брожения в ДПС, ние винаги сме заявявали че страната има нужда от силна десница, левица и център. Без ясно структурирани отделни звена на политическото пространство освобождаваме терен за популистки формации, които обещават, но нищо не реализират. Класически пример в това отношение са Обединените патриоти".

Според него един от големите проблеми в България е, че няма механизъм за определяне на минималната работна заплата. Адемов смята и че това е една от причините за напрежението в отделните сектори.

"Тази година приоритетно са увеличени учителските заплати. Увеличени са и заплатите в сектор "Сигурност". Това поражда очакване и в другите секторни политики. Като че ли в България сме съгласни да бъдем еднакво бедни, но не сме съгласни да бъдем различно богати", коментира д-р Адемов.

Депутатът бе категоричен, че в България доходите са ниски и трябва да има политика по доходите, която да е догонваща средните нива на заплатите в ЕС.
 


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
Ризван преди 1 година
"Тъкмо затова ние от ДПС работим за изготвянето на Програма за ускорено развитие на страната."

Точно пък ДПС изготвя ускорено развитие на страната! Тоооооовааааааа щщщщщееееее ггоооооо оооооббббсссъъъъддддиииимммммм ддддддрррррууууууууг ппъъъъъът!
Първо махнете вожда-нарколепсия и после се хвалете! :)))))))
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя па паляк на снимката!
16
2
 
1
 
! Отговори
arne преди 1 година
Goliam zor da si kajat istinata :-) - dps praviat ako...sled ako....i pak....ako...ako.........ot minalia vek nasam....ako....ako....ako....demek imat hepten mnogo silna diaria...:-)....
15
2
 
5
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Чета за Сингапур - живеят си различните в съгласие и толерантност, БВП висок, богат държава, проспериращ народ. Но имат държавна политика за толерантност. А ние не гледаме кой какво може и какво прави, а какъв е по етнос.
14
1
 
6
 
! Отговори
Карадайъ-неграмотен преди 1 година
Господин Карадайъ е един „прекрасен“ нов председател на ДПС – на тази проруска "не етническа" партия. Местан говореше прекрасен български и това някак си не пасваше на поста му. Виж Карадайъ ефенди го говори доста трудно и това е в пълен унисон с "не етническата" му същност...Всъщност представяте ли си колко малък е умствения капацитет на Карадайъ след като му поставха цели 5 заместника.
13
2
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Този не е ли български гражданин, ти за България ли говориш?!
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Музиката ви аробска, кухнята ви гръцка, ква държава сте вие, политиката ви руска... турците са безлична нация.
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човека говори истини но едни коментатори са си го лап.нали и си го сму.чат. Спрете да си го сму.чете и погледне докъде ви докараха кочинката за близо 10 години Гърбаво управление. Младите бягат старите умират в мизерия тези дето работят са работещи бедни и вече съвсем са му изпуснали краищата. Е има и такива дето умеят да крадат те са добре но са малко. Особено тези на държавната ясла които крадат и през деня и през ноща. А иначе ви казват колко сте стабилни. Стабилни като паднала ограда.
10
5
 
4
 
! Отговори
Джингиби преди 1 година
Аз миналия път свалях Боко, та Сатанишев да поднесе властта на Местан. Това няма да се повтори ни ко га! Даже, ако усетя, че Тиквата губи ще гласувам за гробаджийте или за Болен Сайдеров.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
положителното на ГЕРБ е че са със Запада и против Русия
8
7
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
Която партия първа напусне парламента ще спечели уважението на народа че ни е спасил от герб 3.
7
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Музиката ви сръбска, кухнята ви гръцка, ква държава сте вие, политиката ви нaдупeна.. българите са безлична нация.
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС и ДОСТ са незаконни антиконституционни партии, регистрирани в противоречие с конституцията на България!!!
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС не са напускали управлението от 2001г. насам, и всъщност Боко - Пеевски - Доган е олигархично - мафиотската група, която управлява държавата, всички други като гербавите министри, депутати, Винкели, Цаци и там подобни са само пионки и нищо повече
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС е незаконна антиконституционна партия, наследник на терористичната организация "Турско национално-освободително движение".
Организация , извършила няколко атентата на територията на България с доста жертви!
Време е за забрана на ДПС!!!
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще изчезнете нещастници такива? И турците разбраха що за стока сте.
2
1
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 1 година
"Интереса клати ф.еса "

Тази поговорка явно е създадена специално за ДПС. Щом бизнесът им върви и си гледат кефа, ДПС са явен или скрит коалиционен партньор на управляващите, които и да са те.
Щом им развалят малко рахатлъка ДПС става непримирима опозиция и неведнъж е сваляла правителството ... Факт !
1
3
 
7
 
! Отговори
Бай Тошо преди 1 година
Става лошо, да се връща бай Тошо