Грехота: Полицията смачка "Ферари" за над $260 хил.

Автомобилът бил иззет от бизнесмен в Бирмингам
20 мар 2018 21:57, Анисия Иванова
32

Полицията в Бирмингам иззе и смачка за скрап луксозно "Ферари" за над 260 хиляди долара. Автомобилът бил собственост на 30-годишен британски предприемач.

Бизнесменът бил спрян за рутинна проверка миналия май, но не успял да предостави документи за собственост на колата, поради което тя била иззета и закарана на наказателен паркинг, разказва Bulgaria ON AIR.

Макар месец по-късно собственикът да предоставил всички документи, за да си вземе колата, той не успял да я открие, тъй като тя вече била пресована за скрап.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продажбата на търгове е един от най добрите методи за да се платят дълговеДнес присъствах на продажбата на един двустаен апартамент. Започна на 30 и завърши на 60 хиляди лева. Съдебна делба. Всеки ще си вземе по 30 хиляди и всичко е добре. Тъпотия е да се унищожи едно ферари. Прекрасна кола! Полицията да я направи на патрулка за по магистралите пак е по добре. Да се продаде и да се вложат парите за нещо друго. Но да унищожиш такава хубава кола е пълна простотия и не може никой да ме убеди в обр
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продажбата на публични търгове създава предпоставка корупция , схеми и далавери.
28
0
 
0
 
! Отговори
Twa da ne e преди 6 години
Тва да нее у Филипините. Оня психар само може така да нъпраи
27
0
 
1
 
! Отговори
СОКРАТ преди 6 години
Злоба върху едно произведение на изкуството. Все едно да отсечем някое дърво, щото сме изяли ябълка с червей. Мало умие
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 26 Как се продава нечия собственост без документи?
25
3
 
9
 
! Отговори
Britania преди 6 години
страната на неограничените ***, педофили и голям развъдник на исляма, джендърите и ИДИЛ в Европа.Да живей Кралицата и демокрацията
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хитро, ако имаха малко акъл щяха да го продадат на публичен търг и да вземат някакви пари, сега имат само купчина желязо.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това звучи нереално, за да се е случило по описаният в статията начин ... накрая ще се окаже, че не било бирмингам и бирма, не бело ферари а реплика и тн...какъв е източника на тази новина?
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне да бяхте превели статията както трябва! Съвсем за балъци вече ни взехте! Пишете, бришете, съчинявате каквото ви падне! Стига халтура! На такива, като автора на статията, им викат '***'!
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До избирателИ на кого е прИписала статията?
20
1
 
16
 
! Отговори
със сигурност преди 6 години
Това е ГЛУПОСТТА на човека Произведена вещ на много висока стойност се унищожава Може да се използва по всякакъв начин Човека е най големия ЗВЯР в света
19
1
 
8
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
тази статия е "clickbait"...
18
4
 
21
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
това не е грехота, това е престъпление и човекът трябва да си търси правата в съда...
17
3
 
40
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Уважаема приписвачке на статии /избирателно/,била ли сте в Обединеното кралство,па и където и да е било в наистина бяла държава?Как си представяте някой ей така да смачка вещ на подобна стойност без основателна причина и произнесъл се СЪДИЯ?НЕЗАВИСИМ СЪДИЯ,без кавички на независим.Статийката някак съкратена и манипулативно написана в духа на.....''...видите ли и там,какви са.....''.
16
3
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
и в иран така, след революцията е имало патрули дето ловят *** (през 70те иран са били като западна държава и са имали много ***) и ги карат за отстрел на полигона. не щеш ли обаче жената на някакъв дипломат излязла до магазина без фередже и тия я подбрали. закарали я в предварителния арест, където се чака примерно един ден за да дойде стопанина и да си я прибере, но докато дипломата открие какво е станало и къде точно е жена му, срока изтекъл и я закарали на полигона.
15
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нашата полиция слухти във Фейсбук, Вайбър и Месинджър, слухти, пърди и чака ранно пенсиониране, 20 заплати и превилегии.Чиба бе, освинчени ***!
14
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес.бг пак не са преписали като хората..В оригиналната статия пише, че ферарито е е тоталка с козметичен ремонт. С тежки структурни щети които не могат да бъдат ремонтирани. Отказали са и от централата на Ферари. Не е могло да мине технически преглед и останало без документи. Съответно и застраховател отказал да направи застраховка. Такива коли са опасни и подлежат на конфискация. Само тук горублянските майстори правят от две коли една, и ти я продават като unikalna напълно законно....
13
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така правят и с конфискуваните къщи на престъпничи. А тука, конфискуван имот за престъпна дейност и мутрата си живее вътре, щото никой не смее да му купи къщата. И накрая пак си я вземе за 500лв. Евала. Не си платил наказателния паркинг един месец, нямаш документи, колата на скрап.
12
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е разликата е, че там е Англия а тука (у нашенско). И там има безобразия, но нашите са ненадминати.
11
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има по дълбока интрига тука.Това не е наркотик че да трябва да се унищожава.Конфискуваните коли обикновено ги продават на търг.