Поредният психар в действие: Уби баба с юмруци, самоуби се с жици!

Бруталната саморазправа е станала след полунощ във Варна
21 мар 2018 12:15, Анисия Иванова
115
Поредният психар в действие: Уби баба с юмруци, самоуби се с жици!
Архив: Булфото

Зловеща и кървава история се е разиграла тази нощ във варненския квартал "Младост". Млад мъж е убил възрастна жена и след това се е самоубил, съобщиха от Апелативната прокуратура в града.

Около 1.00 часа след полунощ 24-годишният Цветан А. започнал да хвърля от балкона на жилището си различни предмети. Младият мъж излязъл на балкона гол и крещял.

След това прескочил преградата между двата балкона и се прехвърлил в съседния апартамент, където живеела 84-годишната Минка М.

Шумът от виковете и буйството му събудили живеещите във входа съседи, които подали сигнал на спешния телефон 112.

Пристигналият на място полицейски екип разбил вратата на жилището на пенсионерката, но било късно. Жената била мъртва. Убийството ѝ било извършено с множество удари.

В апартамента било намерено и тялото на Цветан, който се самоубил чрез включени кабели в електрическия контакт. По първоначални данни мъжът е страдал от психично заболяване.

Разпитани са свидетели на действията на 24-годишния мъж. Днес ще бъдат извършени аутопсии на двете тела и назначени експертизи за установяване причините за смъртта им. Действията по разследването продължават.

Досъдебно производство за извършеното убийство с последвалото самоубийство на мъжа ръководи Окръжната прокуратура във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
4
 
2
 
! Отговори
ТЮХ преди 6 години
ПЮХ те тез баби клюкарки само дразнят младите,и тук е станало така.Да му бе дала някой кинти като го е видяла,че е озверял,да завърши друсането и да ходи да спи.НЯМАШЕ ДА ГО ЧЕТЕМ ТОЯ ***...
93
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да допуснем хипотетично, че бабата имаше оръжие, и е била в кондиция (или по-млада)да го застреля.Щяха да я съдят, нали?Сега ще я погребат, нали?
92
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То всички сме така...ама се прикриваме.Повечето едва издържамеТия политици ни побъркаха :(
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е костовизма !
90
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я да видим сега кой не си е свършил работата! Вчера едно хлапе убива майка си, днес някакъв психо убива съседката си... докога, бе?! Докога тия няма да са в специализирани заведения, а ще се оставят да вилнея на свобода?
89
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
AMI KATO GI PUSKATE OT LUDNICITE TAKA SCHTE E KAK DA JIVEQT NORMALNITE XORA
88
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оръжието на путин в дйствие.
87
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БПЦ, президент и патриоти нямат нищо против домашното насилие, даже го одобряват. Трябва да се борим против джендеризма така, че всичко е шеС!!!
86
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
Облъчват ни от всякъде с гадости и кофти храна, мръсен въздух и какво ли още не. Някои откачат. Но пък естественият подбор не прощава. Ако не е едно, ще е друго. Винаги има поне няколко неща, дето да отсяват. Това е положението.
85
1
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
да не продължавам да римувам заглавието, че ше развалиме на михаела с кофти рецептите фън-шуя
84
1
 
3
 
! Отговори
агуш преди 6 години
Такъв човек не се осъжда нито от Всевишният нито от съда
83
4
 
5
 
! Отговори
УБиват децата преди 6 години
Стотици хиляди деца са пострадали тежко от СПИН Активни и black dead масови убиици през контролирани от педофили камери в училищата..жертвите са снимани от НЕЗАКОННИТЕ КАМЕРИ може да свалите инфо от престъпниците ползващи камерите вкл от МВР и училищата..
82
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми вече ни трябва оръжия като Америка. Ако бабата имаше оръжие щеше да го гръмне младия пич и бабата щеше да каже млади момко кой луд и луда те създал тебе и после да и паднат чинетата върху трупът на младия момко и ГДБОП да и разбият врата и да видят че тя е убила момчето и да я вкарат в затвора като доктора.
81
4
 
1
 
! Отговори
Арести за убииците преди 6 години
Учителката се разтреперва неконтролирано само при споменаване на някой от нагло престъпните групировки маскирани като партии ограбващи БЪлгария през |София вкл ГЕРБ<ДПС<БСП и други..Всички дец а и учители са трайно увреждани всеки учебен ден от НЕЗАКОННИ КАМЕРИ И ПРОНИКВАЩО РАДИОАКТИВНИ СКЕНЕРИ>
80
3
 
3
 
! Отговори
JJIvanov страшно преди 6 години
Попаднахме на двама много кротки и образовани съседи с доказани качества.Мъж управител на хотел и жена учителка в начален курс. Двамата по време на тестовете изпадаха няколко пъти в неконтролируеми състояния..Мъжът бе готов да слезе от малката си кола/опел корса/ и д а убие водач на TIR спрял плътно в дясно пред гумаджииница с включена сигнализация
79
2
 
4
 
! Отговори
JJivanov geolog преди 6 години
НАгли престъпници на власт в София разпространяват тежко терористични пси активни скенери маскирани като стикери за тех прегледи.ПОлзват ги за трайно увреждане на биосферата,климата,земята,йоносферния екран./Комбинирани с тежко терористични холограмни отрязъци принудително държани в купето на автомобила психизират и озверяват милиони водачи на МПС.Жертвите се вбесяват за микро секунди и са готови да убиват вкл пешеходци или водачи на тирове ..Провеждаме експертни анализи УЖАС И безумие..
78
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 74 от славянинкомунистическата деменция няма край ... храната в училищния стол беше отвратителна !често развалена, още по често лелките е крадяха !
77
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 62 от славянинне съм, бях дете. родителите ми, инженери копаха, щото заплатите бяха малки, а по магазина нямаше нищоа ти щом ис бил сит, явно си пазарувал от гастроном Но1 :):) ... но не всички сме били деца на партията, като теб ... то и за това сега имаш носталгия, щото няма кой да ти работи и слугува :):) ... така че на всички които искат да се върне татово време, може да си бат майката !!!
76
3
 
16
 
! Отговори
Уинстън Чърчил преди 6 години
Така е като не се прибират психичноболните за лечение.Няма регистър,никой не им следи състоьнието...Някакъв тотален батак е.Законите трябва да се променят и тези хора не трябва да са между нормалните.
75
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АНТИи така беше всяка вечер докато не се събуждахме сутринта с горчивата реалностгладна кокошка, просо сънува в прекия смисъл