Поредният психар в действие: Уби баба с юмруци, самоуби се с жици!

Бруталната саморазправа е станала след полунощ във Варна
21 мар 2018 12:15, Анисия Иванова
115
Поредният психар в действие: Уби баба с юмруци, самоуби се с жици!
Архив: Булфото

Зловеща и кървава история се е разиграла тази нощ във варненския квартал "Младост". Млад мъж е убил възрастна жена и след това се е самоубил, съобщиха от Апелативната прокуратура в града.

Около 1.00 часа след полунощ 24-годишният Цветан А. започнал да хвърля от балкона на жилището си различни предмети. Младият мъж излязъл на балкона гол и крещял.

След това прескочил преградата между двата балкона и се прехвърлил в съседния апартамент, където живеела 84-годишната Минка М.

Шумът от виковете и буйството му събудили живеещите във входа съседи, които подали сигнал на спешния телефон 112.

Пристигналият на място полицейски екип разбил вратата на жилището на пенсионерката, но било късно. Жената била мъртва. Убийството ѝ било извършено с множество удари.

В апартамента било намерено и тялото на Цветан, който се самоубил чрез включени кабели в електрическия контакт. По първоначални данни мъжът е страдал от психично заболяване.

Разпитани са свидетели на действията на 24-годишния мъж. Днес ще бъдат извършени аутопсии на двете тела и назначени експертизи за установяване причините за смъртта им. Действията по разследването продължават.

Досъдебно производство за извършеното убийство с последвалото самоубийство на мъжа ръководи Окръжната прокуратура във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
15
 
! Отговори
ss преди 6 години
от енергото са виновни пуснали са ток по жиците, да съдят новия собственик гинка за непредумишлено убийство на психар
13
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лудите са опасни за обществото, следователно трябва да се държат под ключ в лудници! Виждаме колко е ефективен модела, ние сме много загрижени розови пеперудки и вярваме че ще излекуваме лудите, въпреки че науката не успяла и за това ги пускаме на свобода, с наивно-инфантилното обещание че ще си пият лекарствата. Кой е отговорен за смъртта на бабата? Всички ние, защото това се случи и ще се случва с нашето мълчаливо съгласие - продължавайте да се водите по "акъла" на ревливите кухи ***.
12
0
 
18
 
! Отговори
sport преди 6 години
До Анонимен 9Да ги прибира! В момента всеки, който не е тотално гръмнал в главата, може да се разхожда на свобода без никакви проблеми. Имаше един такъв ненормалник, който обикаляше по бул. Христо Ботев, в района около Син Сити. Носеше нож и нападаше всичко, което мърда. Държавата трябва да ги приберат и да не ги пускат до момента, до който не се докаже, че трайно се е коригирал. Последното е много рядко явление.
11
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЛКОТО И ДА НИ ПРИСПИВАТ ПРИДВОРНИ (СОЦИОЛОЗИ) И ОПИТОМЕНИТЕ МЕДИИ,ЧЕ В ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО (НАРЕД),ЧЕ СМЕ БИЛИ ОТЛИЧНИЦИ ЗА *** НИ ГОСПОДАРИ,ЧЕ НАРОДА НИ ЖИВЕЕЛ ВСЕ ПО (ДОБРЕ) ИСТИНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА И ТЯ Е,ЧЕ ЗАТЪНАЛ НАРОДА НУИ В БЕДНОСТ,БЕЗПЕРЕСПЕКТИВНОСТ,КОРУПЦИЯ И БАНДИДИЗЪМ ХОРАТА ИЗПЕРКВАТ И ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА ТРАГЕДИИ,НО ОНЕЗИ ГОРЕ ДА ЗНАЯТ,ЧЕ СЪВСЕМ СКОРО ЦЕЛИЯ НАРОД ЩЕ ИЗПЕРКАМЕ И КАТО ВЗЕМЕМ КОЛОВЕТЕ И МОТИКИТЕ ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕМ ЗАЩОТО ПОВЕЧЕ НЯМА НАКЪДЕ
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единия уби бабата с рейса, а другия с юмруци. На къде отива това общество...
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е толкова страшна физическата смърт. По-страшно от смъртта е оскотяването на народа. Българите изпростяха и психясаха.
8
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕвтимИ какво трябва да прави държавата за лудите смешнико, ми е доста интересно?
7
4
 
21
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Жалко че добрия човечец си е отишъл, ясно е че бабата го е провокирала, всеки знае че лудите не нападат хора без причина! Да се потърси отговорност на човека оставил кабелите без надзор и да се накаже строго! Свобода за лудите и по-големи пенсии да се дават, за да могат да си купят пистолети, а не да се мъчат с ямруци.
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като не те кефи БХК, събирате пари, правите си една "благотворителна организация" и наемате квартири и ги давате за безвъзмезно временно ползване на крайно нуждаещи се роми. Условието - квартирите да са в съсени апартаменти (или поне същия вход на блока) където живее служител на БХК
5
20
 
20
 
! Отговори
Евтим преди 6 години
Какво ти е виновна Европа, че окаяната ни държава е вдигнала ръце от психичноболните, путинофиле?
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма проблем, който не вярва да пита БХК и други хипи-гей НПО-то. Човека си е луд и е в правото си да задоволява потребностите си да тормози, бие и убива, за това си е вкъщи и всички са доволни. И запомнете - да се държат такива хора в лудници е лошо, който иска това е сатаната и трябва да се затрупа с камъни публично.
3
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЕЧЕ Е НЕОСПОРИМ ФАКТ,ЧЕ ЕВРеОАТЛАНТИЗМА И НАСАДЕНАТА НИ ЗАПАДНЯШКА ДЕМОноКРАЦИЯ ДОНЕСЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА НИ САМО РАЗРУХА И ОСКОТЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО.
2
3
 
36
 
! Отговори
Гроб преди 6 години
Видими резултати!
1
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Част от ежедневието на българина течейки мандат ББ-3!