21-годишна ограбена в "Студентски град", насочили пистолет

Тя е с разбит нос, обадила се сама да съобщи за инцидента
22 мар 2018 09:10,
38

Пребиха зверски младо момиче в "Студентски град" в София, за да го ограбят. 

Инцидентът е станал в ранните часове на деня, когато момичето се прибирало от дискотека.

21-годишната жертва сама се е обадила, за да подаде сигнала за нападението. Тя е с наранявания в областта на носа, предстои лекарите от ИСУЛ да установят травмата.

Момичето разказало, че двама души, единият от които е имал пистолет и го е насочил срещу нея, били са я, след което я ограбили, съобщиха от Спешната помощ за Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво стана с Истанбулската конвенция?
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИнституций? Май и ти си от чалгарите!
27
15
 
6
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
И само с ограбване и бой ли се е разминало или другото не е за пред хората...
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така наречения "Стидентски град" отдавна е "Чалгарски град".Обаче институцийте нехаят.
25
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До УчуденТипичният *** български коментар и гениално решение на проблема - да спрат да ходят по заведения и дискотеки, и няма да има повече нападения...Нито съм фен на помийната яма, наречена Студентски град от някой болен мозък, нито на множеството чалготеки там, но всеки един млад човек посещава в някой момент бар, дискотека и т.н. , не може да изискаме всички да си стоят затворени по домовете и да не излизат, за да избегнат наглата престъпност и абсурдност, която се шири по улиците...
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май ще се ходи на квартира.. :D давам двустайна до сердика 800 лева :)
23
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички сте ненормалници.Момичето е жертва, откъде се е прибирала НЕ Е ВАША РАБОТА.
22
25
 
7
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
Ми да яде бой.! Там е да учи, не да обикаля заведения.! После се чудим че нищо не върви.! От такива студенти, слаба държава.!!!
21
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е дано си е научила урока.. Живота е най-големият учител
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kade e vstredchnia minister koito kadva napadeniata prestapnosta e namsljala laji polizaite s vidokite saplati ot boiko saschto ne sa v studeski geat tam vseki den stavat 4udesa na prestaplenija gerberite sigurni ograni schofiori a naroda go trepat
19
5
 
18
 
! Отговори
Луд преди 6 години
До До ЛудА не, бъркаш премиер и господ. Нищо, ама нищо не може да се промени, ако ще господ да е премиер, при положение, че 70 % от народонаселението е пълен леш.
18
3
 
17
 
! Отговори
До Луд преди 6 години
Премиера носи отговорността да се санкционират и пресекат всички малоумия! Аз плащам данъци /аз лично плащам много данъци/, срещу които разни държавни структури са поели ангажимента да ми осигурят нормални условия на живот. Премиерът е избран, за да управлява и контолира тези структури да си свършат качествено работата. В момента никоя от структурите към МВР не работи и затова навсякъде е пълна анархия. Но... аз продължавам да плащам данъци. Надявам се разбра къде е отговорността на премиера.
17
8
 
13
 
! Отговори
Луд преди 6 години
До Boko boСъгласен съм с всичко, само с това премиера да е виновен не съм. Без значение кой е премиер, не може той да е виновен за малоумността на всички останали. Аре да си потърсим вината, всеки в себе си.
16
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Младата жена се е връщала от библиотеката с новите книги на Избел Алиенде, в очевидно приповдигнато настроение, когато среща двама културтрегери. След кратка, но високо интелектуалена дискусия върху световното литературно наследство, нападателите са взели назаем ценната литература за бърз прочит, но любезно са оставили мобилния телефон на дамата. Издирват се двамата културтрегери, за да им бъдат поднесени извинения от МВР за евентуално причинените неудобства.
15
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че са ограбили или пребили някой у нас вече не е новина, новина ще е, ако изобщо ги разкрият и оръжието се окаже законно.
14
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Пребиха зверски"... "21-годишната жертва САМА се е обадила"...Мен са ме пребивали зверски 8 рома(може и коняка да са били). Връщах се от втора смяна и ми скочиха от 2 коли. Със сигурност 2 седмици след това не бях в състояние да се обадя на когото и да било САМ. Не знам защо ме биха, но със сигурност ако се е обадила сама не са я били ЗВЕРСКИ.
13
0
 
6
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
До 7.В кой район по-точно? :)
12
2
 
28
 
! Отговори
Драган преди 6 години
Всичката *** е дошла в София, особено студентски град !
11
12
 
28
 
! Отговори
! преди 6 години
Момичето се е връщало от лекции или е бързало за лекции, нали? Ученолюбиви деца!
10
3
 
18
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Няма държава с присъщите и институции и органи. Няма елементарно уважение и човещина. Тотален разпад и на обществено-държавно ниво и на чисто човешко. Вече стигнахме тази точка, която няма връщане. Благодарете на неграмотния ни премиер. Най-необразованият в новата ни история. И не само на него де... Ние самите сме си...