Брутално! Таксиджия изнасили 15-годишна в Благоевград

Насилникът е задържан, той е за 72 часа в ареста
26 мар 2018 10:30,
137
Брутално! Таксиджия изнасили 15-годишна в Благоевград
Снимка: архив "Булфото"

Таксиметров шофьор изнасилил брутално 15-годишно момиче в Благоевград.

Извергът е 40-годишен от квартал Грамада в града, пише местният сайт pirinsko.com, позовавайки се на свои източници.

Според тях насилникът завел момичето в таванско помещение на ул. Шар Планина №10, където и нанасял множество удари в областта на главата и корема, след което я изнасилвал брутално близо 3 часа.

След като момичто е избягало е подаден сигнал в 01 РУП - Благоевград.

Полицията е арестувала таксиметровия шофьор, който с прокурорско постановление е задържан за 72 часа в ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
50
 
! Отговори
boto преди 6 години
Имам 2 дъщери и четейки коментарите наистина трябва да се забързам с изнасянето от тази държава. Първо никъде не се споменава, че таксиджията не я е завел насила. Що някой не си помисли, че може да я е заплашил, хванал за ръката и замъкнал в тоя таван?Дано на никой не се случва в бъдеще такова нещо!Остава въпроса как се регулира този пазар? Спряха единствената европейка услуга UBER в България за да могат тея да с такситата да продължават да си плащат и същевременно да лъжат хората.
16
2
 
67
 
! Отговори
Винету Келешев преди 6 години
Не обвинявайте момичето, изверзи. Обвинявайте образователната система и родителите и, както и телевизията и отсъствието на адекватна държавна политика относно младежта. Факт е обаче, че т. нар младо поколение е напълно безмозъчно. Разговарям ежедневно с момичета на по 20 години, те са незрели и наивни, а се гримират предизвикателно като стриптизьорки. Децата не са виновни, че са прости. а бездействието на роднини и общество. Дано се оправи момичето, а на изверга да му пръснат гьота в панделата.
15
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Само не разбрахзащото се доверяваме и се качваме в колите им, по лошо качваме децата си там. не кврвам детето си в кухнята на готвача и т.н. Не осъждаме всички таксиджии, нищо против, но такива хора не трявба да работят такава работа.
14
30
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изверга си е изверг ...факт ! но да се замислим върху културата и психологият ана младото поколение !завел я на таванско помещение !!!???Мен таксиджия не мие предлагал да ме води на таванско помещение !Къде е бащата на това момиче ! 15 годишна в такси ...сама ! Къде мйката на това момиче ...3 часа я няма и никой не я търси !!!Обществото ние объркано ...изверзите живеят нормално !
13
13
 
40
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Да кокетничиш във фаце бок, или да играеш Лолита на тротоара пред блока, няма нищо общо с реалностите на тавана. Ама, как да им го обясниш! Възпитават се от филми в които разни каки вилнеят по улиците и пребиват едни лоши мъже....
12
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До !!***...някой ден ако имаш дъщеря едва ли ще я питаш дали е останала доволна след това
11
4
 
55
 
! Отговори
Гюрата преди 6 години
Къде са законите, къде е полицията? Поредният изнасилвач, който ще получи 1г условно за тази гавра?!
10
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Demokraziata na gerb pravitelstvo vatreschnia ministrr da di podava ostavkata
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
послушах коментар 7, пуснах гугъл. пред тази кооперация и телефони са крали...и един бакшиш е сниман там...има нещо гнило в дания.
8
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащата е наясно според мен, че правосъдие няма да получи от държавата - продполагам ме разбра човека какво имам впредвид. А тоя *** ще го пуснат по живо по здраво още утре, единствено пожелавам нещо подобно да се случи на тия, които го пускат
7
33
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно!? Бакшишите се събират да протестират и веднага друг бакшиш бил направил брутално престъпление. Много интересно и много удобно за властта.
6
1
 
24
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Интересен факт: ако търсите въпросния адрес в Гугъл мапс ще видите паркиран бакшиш пред въпросната кооперация.---не му е за пръв път.
5
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и сега - какво ? ще плати една гаранция и ще го пуснат да си я избие от бакшишите ?.................според мен 72 месеца затвор ще му е малко,защото това момиче няма да забрави случката дори да живее 100 години.
4
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересен факт: ако търсите въпросния адрес в Гугъл мапс ще видите паркиран бакшиш пред въпросната кооперация.
3
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ганьовищина отвсякъде.
2
14
 
46
 
! Отговори
Само не разбрах преди 6 години
какво общо има професията му с престъплението. Той на работа ли е бил, когато го е извършил? Защото ако не съвсем спокойно можеше да бъде и продавач, баничар, или бояджия. Защо трябва да се споменава професията му, за да се насъскват хората ли? Сега очаквам страхотна помия върху таксиметровите шофьори.
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Характеристични традиционализми.