Жената на таксиджията: Лъжа е, оставаше у нас!

Съдът остави таксиджията за постоянно зад решетките
Обновена: 26 мар 2018 18:56 | 26 мар 2018 18:52,
13
Жената на таксиджията: Лъжа е, оставаше у нас!
Снимка: архив Reuters

Съдът остави за постоянно зад решетките обвиненият в изнасилването на 15-годишна ученичка в Благоевград. Делото за гледане на мярката за неотклонение на Янко Тренчев беше гледана при закрити врата от Районния съд в Бургас. Решението подлежи на обжалване.

В кулоарите на съда обаче съпругата на обвинения Анна бе категорична, че съпругът й не е изнасилил момичето. Тя дори съобщи името на момичето, въпреки че то е непълнолетно и името й не би трябвало да бъде разкривано.

Още по темата

"С мъжа ми сме заедно от 20 г. За всичко друго може да го обвиняват, но не и за изнасилване. Това момиче често идваше у нас, понякога и с майка си. Оставала е да спи при дъщеря ми, бяхме приятели. Смятам, че ни е направена постановка от момичето и майка му", категорична беше съпругата на обвинения, пише "24часа".

"Не съм сигурна дали въобще е имало изнасилване, а ако въобще нещо се е случило, категорична съм, че е било доброволно. Как така е викала и се е дърпала, а никой от съседите нищо не е чул", каза Анна Тренчева.

Тя допълни, че момичето живее само, като майка му от години работи в чужбина. Наскоро се върнала, защото имало сигнал, че непълнолетното дете е без родителски контрол.

Анна Тренчева разбрала за обвинението от приятеля на девойката. "В петък се прибирах от работа и пред блока беше приятелят на момичето и още едно момче. Каза ми, че мъжът ми е изнасилил ученичката и да слезе пред блока да се разберат. Прибрах се въщи и видях, че Янко спеше. Събудих го и му казах за обвинението", допълни Тренчева.

Смята, че ако и преди година Янко е посягал на девойката, не е логично тя да продължи да им ходи на гости и да остава да спи у тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доброволно или не отговорността е на пълнолетния! Жената на таксиджията е по-добре да си затваря устата че да не го насади още по на дълбоко! Може да е идвала с майка си и баба си но в крайна сметка изнасилването си е криминално престъпление и щом се докаже (не е хич трудно в наши дни) таксиджията ще си носи краставицата!
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грррр.Отвратителна история. Според мен наистина я е изнасилил, но тя сигурно си е лек материал ако майка и си е дошла по сигнал. Кофти ми е за жената на бакшиша, накарал я е да лъже или се е представил за невинен
5
8
 
15
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Трудно е да се устои на днешните 15 годишни, понякога се забравв че родителите може и да са ти съученици.
4
2
 
23
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Незнам дали момичето лъже или не но факт че жертви стават близки . Рядко изнасилвачът е непознат .
3
4
 
11
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Стокхолмски синдром ....
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..."В петък се прибирах от работа и пред блока беше приятелят на момичето и още едно момче. Каза ми, че мъжът ми е изнасилил ученичката и да слезе пред блока да се разберат....Тук има нещо доста съмнително!!!
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо мярката се е гледала в РС Бургас?!?