САЩ гонят 60 руски дипломати заради случая "Скрипал"

Закрива се и генералното консулство на Русия в Сиатъл
26 мар 2018 17:45, Елка Василева
199
САЩ гонят 60 руски дипломати заради случая "Скрипал"
Снимка: архив, Reuters

САЩ решиха да изгонят от страната 60 руски дипломати, както и да закрият руското генерално консулство в Сиатъл във връзка със случая "Скрипал".

Още по темата

Това съобщи на специален брифинг говорител на американската администрация, предаде ТАСС.

Става дума за 48 служители на руското посолство и 12 членове на постоянното представителство на Русия в ООН в Ню Йорк.

Посочените дипломати трябва да напуснат САЩ в рамките на една седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе ще въртят доказателства по тв.Не могат да ги удушат със санкции и да им поднесат планетарно унижение, а ще им издават методите си за разследване.Голям си наивник наистина.
124
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бившите комунисти и настоящи фашисти руснаците и техните полезни идио-ти трепиха църковни служители, взривяваха църкви, а сега се пишат най-големите вярващи.За подобен лицемерен грях прошка няма нито на този нито на оня свят.
123
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Доказателствата са предадени по дипломатически и секретни канали"ХА ХА!При тия публични действия "доказателствата са секретни" ?А сига бе!Ако наистина ги имаше щяха да ги въртят 24 часа 7 дни в седмицата по всички медии!
122
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
краварите лека полека си копаят сами гроба.амин
121
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доказателствата са предадени по дипломатически и секретни канали, ти очакваш на теб ли да ги пратят *** руското ***? ХахахаМного се надценявате.Само гледай ДО ДНИ как и Боко ще ги нарита руските шпиони.. КЕФ!!!
120
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само молитвите ви останаха, продължавайте да се надявате елементарни руски джендъраци - гладна кокошка просо сънува.Този път война няма да има, ще си умрете от глад и този път няма да има Ножки Буша, а само Междуножки трампа!
119
2
 
2
 
! Отговори
Остава въпроса преди 6 години
Покрай патакламата забравихме отговора на въпроса:КЪДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА?Че малко не се чувствам комфортно да се водя по голите думи на професионални лъжци - тоест политици!
118
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кравария скоро ще изчезне от лицето на земята.руснаците ще прострелят вулкана и американският континент ще потъне .амин....
117
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно война няма да има - за нея трябват пари и съюзници а росия няма и двете.Освен това децата на руските са на Запад. Воронеж пак ще го отнесе и там ще е масирания удар.Колкото до погледа на рашистите е нормално да е изцъклен от препаратите за вана, които пият за "удоволствие".
116
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина никак не е на добро. Гледах видео със среща на руски студенти, ами всичките имат изражение, сякаш са готови да натискат спусъци и да взривяват бомби. До нищо добро няма да доведе "малката" интрижка на дъртите феминистки. А уж бяха по - разумните. То се видя - Хилъри загуби и подпали фитила на новата война. Сега мъжете пак трябва да се справят с феминистките простотии и изгъзици. И да *** заради тях.
115
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента Хилъри вероятно си вика: "божко, какво започнах"... Щото руснаците се чувстват толкова заплашени, че на всеки с малко акъл там пръста му е на спусъка. В момента и най - малката грешка ще доведе до такива последствия, че едва ли някой ще оцелее на около 80% от територията на земята. Останалите 20% са необитаеми. В момента руснаците само чакат някой да стъпи накриво и да започнат патакламата. А Хилъри вече знае, че дори в бункера няма да оцелее дълго...
114
4
 
4
 
! Отговори
Не е на добро преди 6 години
Янките си го търсят и най-накрая може и да си го намерят!
113
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До ЖороЖорка60 са общо 48 от Сиатъл и 12 от ООН - Последното искам да видя как ще го направят - ООН има специален стаут това едно. Второ сега САЩ/РФ имат по 150 дипломата като в руската квота са включени дипломатите от ООНСега пре спокойно РФ може да изгони 48 Американци и още толкова колкото са всички РФ дипломати в ООНА относно Отровите 1998 година в базата данни на САЩ Стандарти е въведена формулата на А234 или Едно от веществата тип Новичок
112
3
 
4
 
! Отговори
f преди 6 години
Западът и САЩ кроят нещо с лъжите за Новичок и лудата кампания срещу Русия. Може би искат да преместят Световното първенство по футбол? Или искат да бомбардират Дамаск и да си поделят Сирия?
111
0
 
2
 
! Отговори
Изор до Извор преди 6 години
ако фанът да се тепак немое ли БСП да помолят който треба и който има да треснат едно бомбе в Банкя код минералнио извор та белкем се окъпеме еднаж и с минерална вода. е, ако не уцелът банята или па руснаците са подписали Международната конвенциа за Минералните извори, да им дадът и втора опшън, майна.
110
0
 
2
 
! Отговори
Българска тр'ес преди 6 години
всичко започна от една нервопаралитично чиста химическа капка, изпръцкана на английска пейка, скована от руски чамов маТРЕял, който бил пренесен по време на посещението на бато Бойко в Англия. за да замаскира талпите, бойко е носел един разпънат и един згънат чадър. самият той е бил одма запрен от неколко досетливи Бобета който го обвинили че е от БГ и носи чадъри. Бойко се защитил като им казал вие гледайте ко стаа кат носиме талпи и то руски талпи резнати в Коми кадето са растли още от Цоцъ
109
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Войната идва а нато свалиха и гащите на армията ни...
108
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Nishto novo..Kucheto si lae- kervana si vwrvi..
107
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на мен ми се струва друго. От месеци британците реват, че руски кораби в Атлантическия океан са около подводните кабели за комуникация между континентите. Че се опасяват от срив на борсите и трансатлантическите сделки и спекулации.Може руснаците нещо по-сериозно да са направили, освен да стоят около кабелите.Може да излезе осъден за убийство, а няма труп.
106
7
 
10
 
! Отговори
118 преди 6 години
115Какви две седмици даваш за победа ,то руснаците за да два часа ще унощожат САЩ -само една бомба да падне в Йелонстонг (вулкана) и САЩ отива в мрака и няма да има и време .А ти две седмици -наивник на средни години.