13-годишен стреля с въздушна пушка по фургон

Във фургона е имало петима строителни работници
27 мар 2018 12:15,
24
13-годишен стреля с въздушна пушка по фургон
Снимка: Flickr

Дете стреля с въздушна пушка по строителен фургон с петима работници в него. По чудо жертви няма.

13-годишното момче е стреляло от терасата на апартамента си в Казанлък. До жилищната кооперация е имало строителен обект.

Сутринта на тел. 112 е подаден сигнал за произведени изстрели. Полицията установява, че е стреляно с въздушна пушка. Стрелецът е установен - 13-годишно дете.

Момчето се целело в прозореца на един от строителните фургони, в който по това време имало петима работници.

Не се знае защо момчето е избрало да стреля точно там, съобщи bTV.

Случаят се разследва от полицията. С момчето работят от Детска педагогическа стая. Предстои да бъде уточнено чия е пушката, с която е стреляно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Дуба дуба дуба преди 1 година
Дуба дуба дуба
21
1
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
По чудо жертви няма - 2 пробити шапки, 3 панталона на дупки и дюшека пълен със съчми...
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние като малки колко стъкла сме строшили с плрашки и въздушни пушки. Най много да изядем по някой шамар. Сега полиция, репортажи, медии. Национален герой стана. А дали изобщо има счупено стъкло не се знае. Явно малкия трябва да си купи трева и да се напуши вместо да стреля по фургони. Някак си е по-доходно за мутро-олигарсите какъвто е и собственика на тоя сайт. Просто бизнес.
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не се знае защо момчето е избрало да стреля точно там, съобщи bTV"Какво тъпо изречение! Което трябва да се разбере не е защо точно там е стреляло, а защо въобще едно вчерашно л..но стреля с пушка от терасата! Свикнахме с всекидневните шокиращи простотии в тая смотана страна, и даже и вече впечатление не ни прави!
18
0
 
2
 
! Отговори
Гошето преди 6 години
На 13 години вече не са деца в днешно време.
17
0
 
4
 
! Отговори
gyza преди 6 години
вагабонтин
16
0
 
11
 
! Отговори
ФАКТИ преди 6 години
Въздушното оръжие задължително се води на уведомителен режим ако е с енергия на проектила над 24 джаула. Има пушки с енергия над 160 джаула кал.9 мм и от 100-200 метра убива човек на място. Естествено цената на тези пушки е над 3000 лв и може би това е единствената пречка да са масово разпространени. Безспорно са смъртоносни и всеки над 18 г. с пари може свободно да си купи и да я регистрира в КОС.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обсаждал е фургона, но са се появили неподозирани подкрепления от полицията. След дова е сключен Шамареният мирен договор.
14
1
 
10
 
! Отговори
Вълнаро преди 6 години
Зависи, има пневматики, с които ходят на лов за диви прасета например! В Америка де, тук е забранено. Безобидно оръжие няма, а в случая за глоба е родителят, който е оставил безконтролен достъп до пушкалото на невръстното си дете.
13
0
 
2
 
! Отговори
Order out of chaos преди 6 години
13 и 5 са едни от кодовете за фалшиви новини!
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боряна Павлова+++++++++++++++
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"По чудо жертви няма."това не знам как да го коментирам ...на какво разстояние е бил фургона, какви са мощността и калибъра на пушката, каква съчма е използвал? има и още въпроси, но като за начало тези са достатъчни за да определеим дали става дума за чудо, случаЕност или невежество ...иначе, защо е стреляло, защото е видяло прозорец за чупене. Хлапашка му работа.
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига глупости бе............... "За щастие няма жертви..........". Той да не ги е гърмял с калашник? С тая пушка може би и стъклото не може да счупи!
9
1
 
21
 
! Отговори
Боряна Павлова преди 6 години
Фалшива новина. Детето е било на 3 години, стреляло е с воден пистолет и не по фургон а по бомбоубежище. Ранените са 7 а загиналите 13. В момента разравят останки от бомбоубежището и търсят още жертви. Детето се е барикадирало в кошетката и заплашва с тръба с фунийки. Има взети заложници. ГДБОП и баретите са изпратени за да преговарят. Подготвя се антитерористична операция с кодовото име "Супермен". Умоляват се жителите в града и околните населени места да се евакуират извън Европа.
8
1
 
10
 
! Отговори
Боряна Павлова преди 6 години
Фалвива новина. Детето е било на 3 години, стреляло е с воен пистолет и не по фургон а по бомбоубежище. Ранените са 7 а загиналите 13. В момента разравят останки от бомбоубежището и търсят още жертви. Детето се е барикадирало в кошетката и заплашва с тръба с фунийки. Има взети заложници. ГДБОП и баретите са изпратени за да преговарят. Подготвя се антитерористична операция с кодовото име "Супермен". Умоляват се жителите в града и околните населени места да се евакуират извън Европа.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За стрелеца камшици, 20 на брой ще му стигнат за цял живот.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчето им се подразнило, че не отиват да работят а се скатават във фургона.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другия път ще ги цели с воден пистолет.
4
4
 
19
 
! Отговори
tman преди 6 години
начииии.... единствения начин, някой да умре от въздушна пушка е, да го плясне в окото или слепоочието ... драги ми журналисти.... информирайте се как работи дадено нещо преди да пишете глупости.... въздушни пушки са тези, дето стреляте по капачки на стрелбищата
3
2
 
31
 
! Отговори
Пена картечарката преди 6 години
С въздушна пушка по фургон, жертви няма :)то оставаше и да има хахаха :)