Жената, залята с киселина – с опасност за живота

Предстои вторична оценка, за да се изясни кога ще бъде оперирана
Обновена: 27 мар 2018 08:50 | 27 мар 2018 08:50, Елка Василева
23

Снимка: Булфото

Младата жена, която снощи беше залята с киселина в София, е с опасност за живота, съобщиха от "Пирогов". 36-годишната жена е настанена там с 24% изгаряния по главата, шията и ръцетe.

Тя беше нападната на булевард "Александър Стамболийски", близо до кръстовището с "Константин Величков" късно снощи.

В момента жената не е контактна. Тепърва предстои вторична оценка, за да се изясни кога ще бъде оперирана, каза за bTV Мая Aргирова, началник на Kлиниката по изгаряния.

Още по темата

Пострадалата ще влезе в операционната след стабилизиране на показателите ѝ и след допълнителни консултации.

Вероятно към момента на нападението жената е напускала работното си място. Все още обаче няма информация за причините и за самоличността на извършителя. Предстои да се изясни и каква точно е течността, с която е залята жената.

Случаят се разследва. На мястото е извършен оглед, иззети са веществени доказателства, съобщиха от МВР. Образувано е досъдебно производство, предприети са действия за издирване на извършителя, уточняват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Жертва на Ажда преди 6 години
Аз лично познавам Ажда Ибрахимова и съм съгласна с Драган,че това не е станало без причина-така е!Аз съм нейна жертва,на която 1-во се пишеше приятелка,а след това измами и завлече с 1500 EUR с обещание за уреждане на документи.След това ме изнудваше и искаше още 2000EUR,иначе ЧОВЕКАщял да ни намери и ставало лошо!:(Мерцедеса който кара е купен с кървави пари на ужилени от нея бедни бежанци и хора без документи в България.Тя е една долна,подла,зла,хитра,безкомпромисна и алчна лъжкиня...
16
0
 
2
 
! Отговори
Злото е сред нас преди 6 години
Този път не са българи, а е някой зомбиран от религията си срещу жените. Най-много ми прилича на фанатизиран м о х а м е д а н и н, за когото жените трябва да ходят забулени. Не изключвам дори да е някой случаен от бежанците. Може и да е някой, който е бил ощетен с имот или пари, но това лесно може да се провери и ми се струва много малко вероятно. Често е някой завистник/чка или ревнивец. Имаше предаване за такива случаи наскоро, в единия се оказа "най-добрата" приятелка. От завист.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНЕ ПОЗНАВАШ АЖДА МОЛЯ ТЕ НЕ Я КОМЕНТИРАЙТЯ Е НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7Онзи правилно го е написал, колко имаш по български? Не си ли чувал думата ниЗък, ниЗка, ниЗки - пише се със З. Значение: 1. Безчестен, подъл, долен, недостоен, мерзък.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
разбра ли се вече кой нападнал Ажда Ибрахимова - ревнив собственик, отхвърлен мераклия, конкурент или недоволен клиент?
12
3
 
21
 
! Отговори
lol преди 6 години
бате, по-големи комплексари от българите трудно можеш да намериш. уж се водим европейци и се присмиваме на ония в Анадола, обаче по-жалка картинка от българин, чиято жена/приятелка му е наранила егото няма. като я хванеш да шава, вдигни и един скандал, цялата махала да я разбере, вземи и всичко дето си и купил, продай го и го дай за платена работа. какви са тия побои и зверства...15 век батко...
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До коментар 11 докато ги наричате роми" и ги толерирате винаги ще сме така *** деградирали
10
0
 
19
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
7, човекът го е написал съвсем правилно. Нисък и низък са две различни думи.
9
1
 
35
 
! Отговори
1 преди 6 години
До ДраганТова не е причина да направиш на някого такова нещо! Много хора се разделят, но ако всеки залива другия с киселина какво става? Има причина, разделят се и толкова!
8
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДраганИзвинявай, ти в кое пакистанско село живееш? Въртяла ти номера... ми късате и няма да ти върти. Разбирал защо искал да я залива с киселина... че ако всеки, които ни прави номера го заливаме с киселина ще станем бетер Пакистан!
7
8
 
25
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименПише се "ниски" и "***", но няма значение. И в крайна сметка, какво е постигнал с причиненото на тази жена? Ще го заобича повече ли? "Ненормалник"!
6
35
 
11
 
! Отговори
Драган преди 6 години
Бившата ми преди беше с един, който я е заплашвал и за малко да я залее с киселина ! След като поживях с нея разбрах защо е искал да го направи, страхотни номера ми прави и се разкарахме ! Така е и този случай предполагам, не е залята без причина !
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Терористичен акт.
4
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо не искам да си представям какво е изживяла жертвата. Изгарянето е най-болезненото нараняване, дали от огън или киселина. Само това си помислете и ще ви се изпарят несериозните коментари. Отделно психическата травма ще е огромна. Много голяма злоба и най-низки инстинкти завладяха хората. Ясно е, че тази жена е наранила някой мъж, обаче чак пък толкова да си из род. Това е по-лошо от убийство.
3
4
 
27
 
! Отговори
до3 преди 6 години
и що си мислиш че само българитв са ревниви, мигър на швабата кат му слагат рога, вади биричка от хладилника и сяда да гледа порно.А и кой каза че е ревност....
2
27
 
6
 
! Отговори
Умен гущер преди 6 години
А, съм умен гущер от градо и яко джедари *** ме в газоо..Гражданин се аз наричам и и големи пурове обичам...
1
24
 
48
 
! Отговори
Поредният ревнивец преди 6 години
Оф,аман от тези дивашки ревниви българи,станахме европейци ,но дивашкото си отношения към секса и жената си ни е останало-ревност на всяка крачка .