Осмокласник с нож към съученик: Ще те наръгам!

Спречкване между момчетата от Сепарева баня довело до инцидента
28 мар 2018 11:30, Надежда Йосифова
17

2831 гледания   |  Още видео

Пореден сигнал за спречкване между две момчета от училището в Сепарева баня, ескалирало в заплаха с нож. Ученик от осми клас опря нож в гърлото на момче от същото училище, съобщи Bulgaria ON AIR.

Инцидентът се е разиграл по време на петия час вчера, когато нападнатият ученик излязъл от час, за да отиде до тоалетната. Според разказа на очевидци в коридора бил засечен от момчета, които го нападнали.

Зам.-директорката на училището Теменужка Добрева е категорична, че няма свидетели на ситуацията и все още детайлите около инцидента се изясняват.

"Не е имало опит за нараняване, само за сплашване. Родителите на децата са викнати и вече е говорено с тях. Нямаме обяснение защо осмокласникът е носил нож в училище. Родителите съдействат , но нещата трудно се получават", уточни Добрева.

Според нея няма как да се предотврати такъв инцидент без намесата и помощта на родителите, защото не било възможно да се проверява всяко едно дете на входа на училището.

Директорката на школото Емилия Гелева обясни, че все още случаят се изяснява, но определено ще се проведе педагогически съвет и ще се обсъди какви наказания ще бъдат наложени на учениците.

По думите на училищния психолог с потърпевшия ученик се работи от 3 години, а момчетата от осми клас са познати на ръководството с бягство от часове и нарушаване на дисциплината.


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
8
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 8 месеца
Жена не може да бъде директор на училище, не го ли разбрахте!

Няма авторитет, няма смелост.
Това са едни елементарни пръдли, които се червят и парфюмират и само замитат проблемите под килима.

Не може една префърцунена лелка в климакс да буди респект у подрастващо вълче.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
,детето цар, норвежки модел,кво да си говорим глупости, тотално ни промиват мозъците.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ми опит за предумишлено убийство и по затворите и така.Това не са деца а малолетни гангстери.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Преди 2 дни, ме бутна едно хлапе /15-17 годишно/, каращо колело на тротоара, на който 3ма човека се разминават трудно. Като му викнах да слезе от колелото и да го бута, се събраха още 2-3 и вече ще налитат на бой.
Много неща ми минаха през главата, то че ще ме набият ясно. Ама ако аз ударя някое и го направя нещо, ще го лежа като човек. Ако му извадя нож, пак ...
Как се процедира в такава ситуация?
От горната ситуация излиза, че момчето се е защитавало. Как един човек се пази от няколко?
10
0
 
15
 
! Отговори
Неа преди 8 месеца
За шамарите съм съгласна , но смее ли вече някой учител да удари дете ? Смее ли да му се скара ? Нали виждаш ,че веднага има отупан учител ...
9
1
 
0
 
! Отговори
Буцата преди 8 месеца
90 години,въртях педагога пиян до упикаване,по целия етаж.... каква симпатия беше...еее
8
1
 
5
 
! Отговори
+++ преди 8 месеца
До Анонимен 6 - При социализма, в моя квартал, момиче от 11 клас(абитурентка) бе убито от хвърлена граната(пред блок на военните).
7
1
 
12
 
! Отговори
Нов преди 8 месеца
Аз като бях ученик нямаше психолози, ама шамарите на учителя по биология още ги помня. И независимо от тях беше най-обичания и уважаван учител.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
През социализма също е имало един куп ексцесии в училищата, аз знам за случай на ученици които се стреляли със водни пистолети пълни с белина, в резултат на което момиче ослепява.
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Замислите се в каква среда растат децата?
Какво възпитание имат?На какво ги учим? Какъв пример им даваме? Вярно, не всички, но голям % от утрешните зрели хора са агресивни.
4
4
 
8
 
! Отговори
Сериозно? преди 8 месеца
Нужно ли е да четем новини за всяка такава случка? Такива неща винаги е имало в училищата, но в последно време ни заливат с новини за всяко спречкване между ученици. Не казвам че това поведение е нормално просто се чудя защо сега реагираме сякаш тези неща не са били така винаги.
3
0
 
36
 
! Отговори
даскал Пандо преди 8 месеца
Днес учениците нямат оценка за поведение !!! Днес учениците на практика трудно могат да бъдат изключени !!! Днес учител АКО ОСТАВИ УЧЕНИК на поправителен изпит пише цял ферман обяснения !!! Днес на практика НЯМА УЧЕНИЦИ,а млади дрогаджии и алкохолици...
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За това нападнатия ще си купи газов пистолет и следващата новина ще бъде - "Стрелба в училище"
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Скоро ще почнат да се гърмят като в краварника.