Убийството на бизнесмена: Пребит, увит с найлон и натикан в бидон!

Заловените вече баща и син Боюклиеви се отървали от "товара" като по филмите
28 мар 2018 15:00,
75
Убийството на бизнесмена: Пребит, увит с найлон и натикан в бидон!
Снимка: Facebook

Пребит до смърт, увит в найлон, натикан в битон и хвърлен във водите на река –- такава е предисторията на Венцислав Иванов Маринов, чийто труп беше открит край Нареченски бани.

Камери издават подробности за случилото се с бизнесмена. Записите са предадени от роднини на мъртвия, дни след изчезването му, съобщи на брифинг директорът на ОДМВР - Пловдив - старши комисар Атанас Илков.

Близките му сами отиват в заведението на третия ден, след като нямат връзка с Венцислав. Те са знаели за неговите бизнес взаимоотношения с бащата и сина Боюклиеви.

Роднините намират камерата и я взимат. "Тъй като тя е с определени кодове, я отнасят в София на човек, който може да отвори записа и да се покаже какво се случва на него", каза Илков.

Окръжният прокурор Румен Попов поясни, че камерата е била свалена от стената, където обикновено стои, а мястото е било замазано със строителни материали, за да се заличат следите от нея. Роднините са попаднали на нея, в стопанска постройка, където била изхвърлена сред строителни отпадъци.

На 26 март, благодарение на записите и разследването, е установено, че около 17:00 часа на 21 март възникнал скандал първоначално между Венцеслав и бащата в заведението, което се стопанисва от тримата. Започва ръкопашен бой, след който Венцислав е повален на земята и с удари е приведен в безпомощно състояние.

Бащата и сина Боюклиеви го издърпват в съседно помещение, където е бил държан завързан за краката, докато синът нанасял удари с твърд предмет по главата и тялото му. В резултат от ударите мъжът получава три черепно-мозъчни травми, от които е настъпила смъртта му.

Последвали са действия за прикриване на следите, между които увиване на главата с найлонова торба и привързване на тялото със завеса от заведението. След това тялото също е било увито и привързано с найлон и сложено в бидон.

Бидонът е бил затворен с метален капак от шахта и изхвърлен в река Чепеларска, на около 5 км от Нареченски бани, в посока Смолян. Трупът е бил открит, след извършените действия на пожарната служба, Криминална полиция - Пловдив и ГД "Полиция".

Установено е и заличаване на следите с изгаряне на дрехи и изхвърляне на част от материалите, с които са си служили бащата и синът. Следите от кръв по пода са били отстранени с кислол.

От Прокуратурата направиха уточнение и за това, че убитият не е дължал пари, а е имал съмнения, че се злоупотребява с паричните средства и обороти, които се реализират в търговския обект.

Задържани са извършителите на жестокото убийство на софийския бизнесмен, съобщи Румен Попов: "Можем да твърдим, че убийството е разкрито и убийците са задържани. Това са баща и син Севделин и Марин Боюклиеви, на 47 и 26 години", съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
56
 
! Отговори
Сега съда е на ход! преди 6 години
Умишлено убийство! Удряли са го завързан докато са го убили! За такова жестоко умишлено убийство наказанието трябва да бъде смъртна присъда или най-малко доживотна без право на помилване, но изтърпяването да бъде в строг режим в единична килия двамата убийци! И при тия случай ако съда даде по-малко от доживотна, трябва съдиите да бъдат линчувани за да се спре ведъж завинаги с ***.ите им присъди, подплатени с тлъсти пачки пари от престъпниците! Сега вече не могат да се оправдават че няма дока
37
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При Оправлението на Бохйко-главата от Банкя е ТАКА.
36
4
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Рода на Петя Буюклиева ли са?
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Марин го видях във Фейсбук, абсолютен джaгaл!
34
1
 
11
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Поредния пример, че в боя "Два лешника са повече от един орех"
33
6
 
4
 
! Отговори
До ф.с.в преди 6 години
Първо се научи да пишеш грамотно и тогава давай идеи.
32
5
 
7
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Русофобите вилнеят
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вай, тез Боюклиеви много лоши бе - крадат, бият, пребиват, убиват без да им мигне окото! Ще се отърват май!
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност в лицето прилича на Скалата...но явно съдружника му е бил по як
29
6
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
---Моля Днес БГ - да направи нещо иновативно и интересно за всички- Като МЕДИЯ - защо не изберете спрямо коментарите на форумците - едно ядро от форумци - които да бъдат поканени в Бългериан Еър- (Он ЕЪР) вашата телевизия - и да направите нещо интересно .което ще бъде за първи път в БГ !! КОМЕНТАТОРИ В ФОРУМ _ НА ЖИВО В БГ !!! Мисля че в в форумът ДНЕС БГ -има поне 10 човека които са доста добри политолози психиолози и дори в икономически план - Използвайте --НАШИЯТ РЕСУРС ОТ МЪДРОСТ !!!
28
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля, това че е малко мъртъв и леко затворен в бидон, няма да му попречи кой знае колко.Герберазите са свикнали да крадат при всяакви условия.
27
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много противна физиономия - прилича на питбул.По-противен е дори и от Цветанов, ако въобще това е възможно.
26
2
 
21
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
По зле е от мутренските времена 90-те!
25
1
 
34
 
! Отговори
избирател преди 6 години
До автора на статията.Надежде.под ''БИТОН'',вероятно си имала предвид бидон?Виж сега,аз съм *** шофьор,Вие журналистите грешно ни наричате тиражии,защото веем крачоли по Европа. Не е правилно защото и камионите ни не са ТИРОВЕ а просто марки превозни средства, ''TIR'' е вид документ.Остави това,искам да кажа,че всяка моя грешка ми струва много много евра,та се налага да съм професионалист.Би трябвало и ти да бъдеш.
24
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Есекуъгррбррастки селянин - бизнесмен.И накрая - в бидон
23
6
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
Тоя не е бил ,,герберасче",бил е от вашите.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преведете ми бастър бестър ?Според мен е най-добрият хибрид ООД .Демек без отговорност фирма .Проверете фирмата до дупка .
21
6
 
17
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Добре, че престъпниците сами си се трепят...
20
2
 
9
 
! Отговори
да ама не преди 6 години
До ПрофесорИзглежда поскоро е обратното -бизнесмена е борец спортист завършил психология
19
1
 
12
 
! Отговори
избирател преди 6 години
В какво е натикан...............?!Ех защо в нашата държава никой не се занимава с това,което умее?!А точно обратното.