Убийството на бизнесмена: Пребит, увит с найлон и натикан в бидон!

Заловените вече баща и син Боюклиеви се отървали от "товара" като по филмите
28 мар 2018 15:00,
75
Убийството на бизнесмена: Пребит, увит с найлон и натикан в бидон!
Снимка: Facebook

Пребит до смърт, увит в найлон, натикан в битон и хвърлен във водите на река –- такава е предисторията на Венцислав Иванов Маринов, чийто труп беше открит край Нареченски бани.

Камери издават подробности за случилото се с бизнесмена. Записите са предадени от роднини на мъртвия, дни след изчезването му, съобщи на брифинг директорът на ОДМВР - Пловдив - старши комисар Атанас Илков.

Близките му сами отиват в заведението на третия ден, след като нямат връзка с Венцислав. Те са знаели за неговите бизнес взаимоотношения с бащата и сина Боюклиеви.

Роднините намират камерата и я взимат. "Тъй като тя е с определени кодове, я отнасят в София на човек, който може да отвори записа и да се покаже какво се случва на него", каза Илков.

Окръжният прокурор Румен Попов поясни, че камерата е била свалена от стената, където обикновено стои, а мястото е било замазано със строителни материали, за да се заличат следите от нея. Роднините са попаднали на нея, в стопанска постройка, където била изхвърлена сред строителни отпадъци.

На 26 март, благодарение на записите и разследването, е установено, че около 17:00 часа на 21 март възникнал скандал първоначално между Венцеслав и бащата в заведението, което се стопанисва от тримата. Започва ръкопашен бой, след който Венцислав е повален на земята и с удари е приведен в безпомощно състояние.

Бащата и сина Боюклиеви го издърпват в съседно помещение, където е бил държан завързан за краката, докато синът нанасял удари с твърд предмет по главата и тялото му. В резултат от ударите мъжът получава три черепно-мозъчни травми, от които е настъпила смъртта му.

Последвали са действия за прикриване на следите, между които увиване на главата с найлонова торба и привързване на тялото със завеса от заведението. След това тялото също е било увито и привързано с найлон и сложено в бидон.

Бидонът е бил затворен с метален капак от шахта и изхвърлен в река Чепеларска, на около 5 км от Нареченски бани, в посока Смолян. Трупът е бил открит, след извършените действия на пожарната служба, Криминална полиция - Пловдив и ГД "Полиция".

Установено е и заличаване на следите с изгаряне на дрехи и изхвърляне на част от материалите, с които са си служили бащата и синът. Следите от кръв по пода са били отстранени с кислол.

От Прокуратурата направиха уточнение и за това, че убитият не е дължал пари, а е имал съмнения, че се злоупотребява с паричните средства и обороти, които се реализират в търговския обект.

Задържани са извършителите на жестокото убийство на софийския бизнесмен, съобщи Румен Попов: "Можем да твърдим, че убийството е разкрито и убийците са задържани. Това са баща и син Севделин и Марин Боюклиеви, на 47 и 26 години", съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
12
 
! Отговори
Съдебна. Палата преди 6 години
На бесилото или на гелотината. Те да си решат но тъпата държавва да си свърши работата.
57
8
 
11
 
! Отговори
Авонимен преди 6 години
Бог да прости Венци!
56
7
 
4
 
! Отговори
Уйо преди 6 години
...ко.?!?!!!??? Ко каза..... Битона са спечи, и туй щот от тоз с дибелата пластмаса ще да бъди...???
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ubivash i hfurlqsh kamerata v bokluka mejdu stroitelnite materiali??? A zapisa v kamerata li e bil ili v komputura??? A koy vidq zapisa osven korumpiranite???
54
1
 
6
 
! Отговори
Ъъъ преди 6 години
Тоя на снимката да не е Киану Риивс? Мно-о прилича!
53
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До bluesky1 (42)Чакай Боко-тиквата да оправи нещо.Чакането ще е като онези двамата които са чакали Годо.Аман от *** нрод който на 100% си заслужава мизерният животец.
52
1
 
14
 
! Отговори
Първолака преди 6 години
Само не разбрах този "битон" явно ще е смесица от бидон и бетон....
51
4
 
38
 
! Отговори
месара преди 6 години
и сега признаване на вина, споразумение, бърза процедура, и ше лежат по 7-8 г., за добро поведение ше ги пуснат след 5 г., а ако и работят, може и след 2г. да излезнат. но, в затвора най вероятно ше се "разболеят " или ше съдят държава за лоши условия и нарушаване на човешки права! отваряне на трудовите лагери и връщане на смъртната присъда, иначе няма оправия!!!
50
3
 
24
 
! Отговори
при помаците преди 6 години
мутрите не могат да виреят....намират ги по реките.
49
2
 
18
 
! Отговори
Никой преди 6 години
Бравоооо *** нещастни. Доживотни и ьа двамата!
48
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябвало е да напълнят бидона с концентрирана азотна киселина и да добавят перхидрол. Отделно поради автокаталитичното разпадане на азотната киселина, както и от буферирането й, е трябвало постоянно да се добавят още количества концентрирана азотна киселина до пълноразтваряне. За няколко часа процедурата е можела да приключи и да се излеят останките. Ако много се е загрявал бидона е можело да го сложат в дупка в земята.
47
9
 
17
 
! Отговори
Лошо нема преди 6 години
Да се поизбият едни други малко мутрите, че да останем ние нормалните хорица.
46
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 90 те поне се знаеше кой коли и беси. Сега няма ред. Няма дисциплина. Всеки е сам за себе си. Няма страх. Това убийство. Екзекуция. Тези хора заслужават... Не знам какво... Не мога да измисля. Смърт. Да се отърват толкова лесно... Не нещо друго. Нещо жестоко заслужават.
45
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ф.С.В."Форумците" на заплата в Позитано 20 наистина са много добри психолози, манипулатори и "икономисти" като при Жан Виденов 1996 г.
44
1
 
27
 
! Отговори
Цацаратурата спи преди 6 години
Погрешен завой 10. Тези двамата само пържола не са си направили... Смърт!!!
43
6
 
28
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
До ОруелПо зле е от мутренските времена 90-те!______________________________________Видими резултати - ГЕРБ !
42
3
 
44
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
В БГ живота ти виси на косъм само дето пътуваш по улиците, какво остава за другите неща! Бат Бойко, като управлява вече едно десетилетие, да вземе малко от малко да положи усилия за намаляване на битовата престъпност, хулиганското поведение на мутреещи се индивиди, кланетата по пътищата и кражбите на МПС - та, че не се трае вече! Нямам нерви и налитам на саморазправа, а и с другите граждани вероятно е така....а това не е хубаво, никак!!!!
41
3
 
32
 
! Отговори
зверове. преди 6 години
никое живо същество не бива да има такъв край.Освен оня ***, който нахапа до смърт професора- пенсионер преди няколко години. И кде е сега помиярът?Евтаназиран?Трябва да се помисли за евтаназия и при хората, заливащи с киселина, или като тези с бидона.Не трябва да СЪЗДАВАТ ПОКОЛЕНИЕ.ЗЛИ ГЕНИ.
40
1
 
33
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Народ от агресивни комплексирани нещастници сме...има малко читави хора...повечето са покварени от алчност и нахалство без покритие! Днес една леля с голямо ауди ме засече и буквално изхвърли от платното за движение, преди три - четири дни се включвам в бул.България, София, вземам средна лента, движех се с около 65 км. при допустими 70км.ч., когато поглеждайки в огледалото виждам, че огромен мерцедес със затъмнени стъкла лети видимо с над 100 км.ч и и е въпрос на секунди да ме отнесе...
39
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това животно на снимката ми прилича на всичко друго, но не и на бизнесмен.