Ром преби и ограби режисьора Николай Поляков

77-годишният творец е нападнат от вандала в гръб
29 мар 2018 12:45,
57
Ром преби и ограби режисьора Николай Поляков
Снимка: БНР

Режисьорът Николай Поляков е бил нападнат в гръб, бит и ограбен в центъра на София във вторник вечерта.
Това съобщи в личния си профил във Facebook синът на режисьора - Степан Поляков.

"Тревожен съм и горд. Баща ми бе нападнат. Един Режисьор се връща от представление. Посред нощ обаче е повален в гръб от случаен циганин.

Поляков, /77г./, се е справил с 20-годишен циганин. Но е бил много удрян. И ограбен. Утре имам среща в Трето РПУ. После ще видя баща си.

Не смятате ли, че е тъпо да живеем така? А ако баща ви не може да се защити като моя - КАКВО?", написа Поляков младши.

Николай Поляков се е връщал от представление в театър "София". Той е нападнат в близост до спирка на градския транспорт на кръстовището на ул. "Цар Симеон" и бул. "Константин Величков". Вандалът го е атакувал в гръб и е успял да му открадне чантата, в която е имало таблет.

"Поляков се е съпротивлявал, но Плъха е успял да му открадне чантата. Плъха е избягал. Поляков е отишъл в Трето районно.

Оттам обещали да намерят Плъха. Боя се, че ми се изчерпва търпението", допълва Степан Поляков.

Полицията издирва извършителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29Какви 120 имаш предвид?За пръв път чувам за този случай, сигурно не са го изнесли в медиите. Но е добре, че извършителите са си получили заслуженото!
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''Съмняващ'' се от форума:''От къде е сигурно, че е ром? Има ли доказателства?''...тъй де...Ами ако если бил коняк?
34
1
 
7
 
! Отговори
Пророк Йеремия преди 6 години
Предвиждам засилено търсене на мишеморка, след като се разбра, че лекът срещу плъхове, прилаган от пловдивския доктор, може да доведе до неприятности с правосъдието. Мишеморката не вдига шум като изстрелите!
33
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да набиеш руснак не е престъпление, но в случая имаме еди беден болнав старец и това го прави неприемливо.
32
1
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
От сагата: - Ромео трябва да яде - епизод 2318-ти...
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"... 1997-1999 ... като заместник-министър провежда СПОРНА театрална реформа."---Значи, 20-годишният РОМ, още от тогава му има зъб не е бил съгласен със спорната театрална реформа и затова го е нападнал ...
30
1
 
26
 
! Отговори
:):) преди 6 години
и после рентгенолога от Пловдив не изписвал хубаво лечение....за плъхове
29
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ад съм фен на стария завет - Око за око - зъб за зъб!...Едноок и щърбав ли си?
28
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ме интересува, такива умни и красиви някога все се считаха нещо повече от другите и дори се самоопределиха за интелигенция, буржоазия, богоизрани и там подобни и плюеха режима на бай Тошо . Сега имат банани за нова година да си ги врат в дирниците.
27
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"храни и отглеждай убийците си " демокрацията не е цветя и рози .Както казва Емануел Макрон по повод тероризма , убийствата и изнасилвания от бежанци "Ами Свиквайте ,това е нормално".Все по зле ще става. До няколко години показаха че Т 7 МЛН ЩЕ СМЕ ОСТАНАЛИ 5 МЛН БЪЛГАРИ. Време е за ци ганска кастрация след първо дете И ЗАТВОР ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИ БУЛКИ ЗА ПРОДАН ,СЕКСА С 11 ГОДИШНИ РАВНО НА ИЗНАСИЛВАНЕ !
26
1
 
20
 
! Отговори
Култура преди 6 години
На Международният ден на театъра известният режисьор Николай Поляков е разговарял за развитието на театралното изкуството в България след реформите с млад ром. Разговорът бил в късна нощ, до трамвайна спирка в тъмен квартал. Тъй като не бил съгласен с идеите на режисьора, младият роб набил известния културтрегер и го обрал. А недорожелатели казват, че младите *** не се интересуват от културния живот в столицата.
25
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2010, ако не греша.Малък град в Северна България.Мили възпитани нежни създания от София гостуват на баба и дядо.Дотук всичко е окВ една дискотека някъкви от "тези" решили да се възползват и да се насладят на нежна невинна детска плът.Гадост и ужасСлед някакви часове в малкия Провинциален град пристигнали здрави батковци и .......Години след това"тези" не са слизали дори до магазините в центъра.Децата били на някой от 120те.
24
0
 
27
 
! Отговори
До 12 Да преди 6 години
Цензурират, защото медиите са продажни и мазни слуги на политиците ни, които са продажни и мазни *** на Брюксел. Западна европа в голямата си част са расисти, а изповядват извратените си ценности. Всичко е фалшиво. Франция защо екстрадира хиляди от тия диваци? Защо не ги интегрира? Защо България няма право да защитава хората си? Защото на първо място са електорат за местните продажници, и на второ място Брюксел упражнява "човешки права" на чужд гръб
23
2
 
13
 
! Отговори
Културни вести преди 6 години
Вчера бе Международният ден на театъра. Софиянци почетоха, макар и скромно, този празник. Известен режисьор, министър на културата в славните години на Филип Димитров и Иван Костов, бе нападнат, ограбен и пребит от скромен и неизвестен почитател на Мелпомена.
22
1
 
26
 
! Отговори
Циник преди 6 години
В други теми ... днес някакъв ми обясняваше как имал 300кв.м. къща с басеин...и какъв рай е територията...България - рая за ромите.В библията го пише - ако ти ударят шамар - обърни и другата страна...подари риза на ближния..Ад съм фен на стария завет - Око за око - зъб за зъб!
21
3
 
1
 
! Отговори
Лъжетеатър преди 6 години
Младите лъвици водят битка за успех в обществото, наложило правила и норми за щастие. На сцената дефилират Лилия Маравиля, Йоанна Темелкова, Снежана Макавеева (трите станаха първи дружки покрай "Под прикритие"), Мила Банчева, Силвия Петкова (вече звезда от "Революция Z", а не само ексгадже на Калин Врачански), Дария Симеонова, Луиза Григорова (чакаща нов сериал след "Стъклен дом" и "Дървото на живота"), Лора Мутишева. Дамите пръскат сексапил и шик на талази, докато доказват, че в живота няма нищ
20
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не чакай, атакувай пръв-бъди доктор!!!
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купете си електрошок и го носете навсякъде. Подгответе се за среща с роми и мутри. Другото спасение е терминал 1 и 2.
18
1
 
20
 
! Отговори
Св. отровица преди 6 години
Пак около "Димитър Петков"... Извинявам се, ама районното е на 250 метра от там!
17
0
 
21
 
! Отговори
Румео се завръща преди 6 години
Кпете си електрошокове....тези случай много зачестиха...С електрошок го парализирвам и след това се обаждате на 112