Деси, която скоро ще е Плевнелиева: С Росен е любов мечта!

Тв водещата вече мисли за сватбата - просто купон извън България
158
Деси, която скоро ще е Плевнелиева: С Росен е любов мечта!
Снимка: Списание LOVE style

Деси Банова, която скоро ще стане Плевнелиева, призна, че любовта, която й дава бившият президент е мечтаната любов. Тв водещата разкри, че е получила покана за годеж от любимия си по много романтичен начин във Виена.

"Подписът не знам дали променя нещата. Да, сигурно би скрепил чисто бюрократично една връзка, но много по-важна е хармонията. Не мога да си представя голяма сватба. Просто бих подписала и направила един купон с най-близките. И то не в България”, издаде Деси плановете си за брак пред  списание LOVE style.

Още по темата

С новата любов тя се чувства щастлива и окрилена.

"Росен е много позитивен и мъдър. Минал е през най-тежките изпитания – като това да загубиш дете, и аз мога само да се уча от него на сила. Позитивизмът му е заразителен и се усещам, че гледам по-ведро на нещата", споделя бившата синоптичка и допълва:  "Той ми дава подкрепа, разбиране, безрезервна и безусловна любов, което в днешно време рядко се среща. Смятам, че това е мечтаната любов за мен. Вече на едни по-зрели години, когато си минал през много неща и знаеш какво искаш и търсиш, можеш да оцениш какъв е човекът до теб. А той е прекрасен”, сияе Деси.

Дъщеря й Йоанна приела съвсем нормално раздялата на своите родители. Според тв водещата тя е щастливка, защото навсякъде е заобиколена от много любов. Наследницата й тази година ще е в първи клас, а тв водещата й хвърлила пъпа в телевизията, когато тя била на две години.

Деси разказва и за някои от най-големите изпитания в живота си.

"Преди доста години с майка ми в един и същи ден имахме доста сериозни изпитания. Тя претърпя оперативна намеса, а мен по същото това време ме бутна кола и едва оцелях. Разминах се с леки наранявания, а можеше да е много тежко и дори фатално. Докторите ми казаха, че живея втори живот. Явно Господ ми е дал втори шанс. Затова на този ден винаги си правя курбан за здраве”, сподели Банова.


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Таз Банова акъл има ли,да се хване с тоз плашип@тарник,последния мъж да е няма да си хвърля с@пола отгоре му
107
2
 
2
 
! Отговори
НосЪКостръ преди 8 месеца
ама ако се триеме и сами си пердашиме ПЛЮЗчетътъ ОК!

начи Презентуизъмът е крайният етап в полит-живота на дребния рогат добитък след което костни метастази тръгващи от измежду веждите към небесата правят болният от презентуизъм член на Камерата на НосъКозтра. за членове се подбират индивиди-самси с по 3 х 3 метра разгърната площ от костни структурни елемент с фи 3 до 6 см.
106
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ИМА ВИСШИ СИЛИ, КОИТО КОМПЕНСИРАТ УЧАСТИЕТО ВЪВ ВЛЪСТТА:
На Тодор Живков умря дъщеря му.
На Желю умря дъщеря му.
На Плевнелиев умря синът му.
На Ивайло Московски умря синът му
Да не прогнозирам повече, но все ми се струва, че скоро ще има новина в това отношение.
105
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
РОСКО СКОРО ЩЕ СЕ ОБЗАВЕДЕ С ТРЕТИ ЧИФТ РОГА.
ТРЕТОПОЛОВИ.
104
11
 
7
 
! Отговори
Жалки сте преди 8 месеца
Русофила като няма с какво да обиди някой по умен от него човек( а това са мнозинството от хора) веднага се хваща за левите си братя.Научете се да уважавате нежния пол , ако искате да ви обърне внимание.И ромките от шосето не се броят за жени(а най често и не са).
103
4
 
8
 
! Отговори
До член на НосаКозтр преди 8 месеца
Трябва да ти се признае, че притежаваш завидния интелект на рожба на кръвосмешение. Можеби, и твойте мама и тате е трябвало да постъпят като РП, и да го правят само в задния двор, та да ни спестят присъствието ти на тая земя.
102
5
 
7
 
! Отговори
In-Vetro оплождане преди 8 месеца
Баба хвърля БОБ за новото полит-семейство и предогади че бъш на Цветница ще бъде заченато дете от трети пол

Умоляват се БГеражданите от следобедните часове на Цветница до 10 ей ем на сл ден да не кълнат и викат вещици в раьоните където осеменяването ще бъде приведено в действие, както и да не молят небето за градушки и порои.
101
4
 
5
 
! Отговори
Филмът шепти преди 8 месеца
Росен е много позитивен и мъдър. Минал е през най-тежките изпитания – като
това да загубиш дете, и аз мога само да се уча от него. . . .

Иде 2-а серията "Изгубено дете във вятъра"

Кво тая е нямала сили и сега ги намерила което ще й позволи да открие сезона на "Изгубените деца в роGата на едно пRаSе"
100
5
 
10
 
! Отговори
Дедо Янчо преди 8 месеца
Едва оцеляла в катастрофата, а се разминала с леки наранявания!😀😀😀
Последно герой ли е Десито или е важно да се пише нещо за нас!?
99
3
 
6
 
! Отговори
оп преди 8 месеца
дали ползват страп ОН, Роси ,като цяло е много отзивчив, а деси мн. дашна !
98
22
 
12
 
! Отговори
До Клеций преди 8 месеца
Има нещо много жалко в това да си представяш как правят ceкс хора, които дори не подозират за твоето съществуване. И физиономията на Роско едва ли е по-смешна от твоята, когато свършваш пред компютъра. Няма лошо да се надсмиваш над един милионер, бивш президент, но не разбирам от позицията на какъв го правиш?!! Кой си ти?
97
10
 
8
 
! Отговори
До Фадромист преди 8 месеца
Ами има пипе за повече от стругар, издигнал се е човека. Да не мислиш, че не са се опитвали да му попречат и всичко му е паднало от небето? Ти защо не стана нещо повече от фадромист и кой е виновен за мустаците но жена ти?
96
0
 
3
 
! Отговори
шлосер преди 8 месеца
Ти пък си един фадромист ,колкото аз съм шлосер!
95
1
 
13
 
! Отговори
фадромист преди 8 месеца
ако *** беше стругар,такива златотърсачки само по тиливизора щеше да геледа!
94
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Без брак е ок, щом се обичат, но с брака има материални облаги! Не е глупава Синята птичка!
93
2
 
30
 
! Отговори
Клеций II преди 8 месеца
Всеки пък като си представя как мистър Бийн я кърти тази госпожица и ме напушва на смях. Представяте ли си физиономията на Роско докато свършва ... хахахахаха ... охххх?
92
3
 
20
 
! Отговори
Ъ... преди 8 месеца
До Една жена. Не, нея няма да я нарека к..ва, защото нямам доказателства че е такава. Но него с чиста съвест ще го нарека с това, което се крие зад ***, каквото и да е то, дори и по-цветисти неща ще кажа, защото ни посрами из целия свят. И няма капка срам и свян, детето му почина, бог да го прости милото, това на никой не го пожелавам, и не трябва да се случва, и пак не се свени да се хили по медиите. Как се нарича такъв човек. А? За мен е rubbish, абсолютен. Да прави каквото ще.
91
3
 
14
 
! Отговори
Shark преди 8 месеца
До 84. Личността точно на този екс-президент мнооого отдавна е олекнала. Специално за това Десито вина няма. Роско съм се погрижи да изглежда като клоун с глуповатата си усмивчица и простотиите които ръсеше където идеше. А това, че Десито се хвана с него, въпреки че е компрометиран тотално и народа го мрази говори само за това, че е с него заради парите му.
90
3
 
21
 
! Отговори
ined преди 8 месеца
Нямаше ли Росен да е Банов?
89
3
 
26
 
! Отговори
Деси Бананова преди 8 месеца
Тая трябва много да се мрази ,за да е с един от най мразените от народа пълен Бо..клу .к. , национален предател, крадец и лъжец.