Деси, която скоро ще е Плевнелиева: С Росен е любов мечта!

Тв водещата вече мисли за сватбата - просто купон извън България
3 апр 2018 14:45,
158
Деси, която скоро ще е Плевнелиева: С Росен е любов мечта!
Снимка: Списание LOVE style

Деси Банова, която скоро ще стане Плевнелиева, призна, че любовта, която й дава бившият президент е мечтаната любов. Тв водещата разкри, че е получила покана за годеж от любимия си по много романтичен начин във Виена.

"Подписът не знам дали променя нещата. Да, сигурно би скрепил чисто бюрократично една връзка, но много по-важна е хармонията. Не мога да си представя голяма сватба. Просто бих подписала и направила един купон с най-близките. И то не в България”, издаде Деси плановете си за брак пред  списание LOVE style.

Още по темата

С новата любов тя се чувства щастлива и окрилена.

"Росен е много позитивен и мъдър. Минал е през най-тежките изпитания – като това да загубиш дете, и аз мога само да се уча от него на сила. Позитивизмът му е заразителен и се усещам, че гледам по-ведро на нещата", споделя бившата синоптичка и допълва:  "Той ми дава подкрепа, разбиране, безрезервна и безусловна любов, което в днешно време рядко се среща. Смятам, че това е мечтаната любов за мен. Вече на едни по-зрели години, когато си минал през много неща и знаеш какво искаш и търсиш, можеш да оцениш какъв е човекът до теб. А той е прекрасен”, сияе Деси.

Дъщеря й Йоанна приела съвсем нормално раздялата на своите родители. Според тв водещата тя е щастливка, защото навсякъде е заобиколена от много любов. Наследницата й тази година ще е в първи клас, а тв водещата й хвърлила пъпа в телевизията, когато тя била на две години.

Деси разказва и за някои от най-големите изпитания в живота си.

"Преди доста години с майка ми в един и същи ден имахме доста сериозни изпитания. Тя претърпя оперативна намеса, а мен по същото това време ме бутна кола и едва оцелях. Разминах се с леки наранявания, а можеше да е много тежко и дори фатално. Докторите ми казаха, че живея втори живот. Явно Господ ми е дал втори шанс. Затова на този ден винаги си правя курбан за здраве”, сподели Банова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
24
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 38 Не, не ни е яд на никого, просто не искаме да бъдем занимавани с тези. Просто не ни интересува. Самият факт, че Юлияна не поиска да застане до Роско нито веднъж, говори достатъчно що за човек е той. Сега парадирането е огромно, уж не искат да бъдат обсъждани, а мине не мине време и са в новините.
41
0
 
33
 
! Отговори
да се чете преди 6 години
"Той ми дава ПАРИ, ДРЕШКИ и ИМОТИ, което в днешно време рядко се среща. Смятам, че това е мечтания СПОНСОР за мен. Вече на едни по-зрели години, когато СА ТЕ минали много и НЕ СИ ТАКА АКТУАЛНА, можеш да оцениш какъв е човекът до теб. А той е БОГАТ, сияе Деси.
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре,щом за Деси Банова -Плевнелиева ,бившият бг президент е мъж мечта,тогава ние,да й пожелаем догодина с Росен Плевнелиев да си имат бебе!
39
1
 
16
 
! Отговори
Bai Hoi преди 6 години
2 те сте си лика прилика,на медения месец може да го заведеш на остров Лесбос
38
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След известно време, когато розите и шампанското отшумят, този ще я изостави заради поредната провинциална златотърсачка с голяма амбиция. Колко е умен се вижда, щом е развалил семейството си.
37
3
 
26
 
! Отговори
линия на живота преди 6 години
такива като тазипърво като тийн си показват дупетатапосле кракатапосле цицитепосле джипапосле децатапосле като одъртеят и не стават за секс се свалят дибидюс голиза който се интересува мен не ме интересува
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива сме. Добре че имаме спаринг парньори като Банова и Плевнелиев.
35
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много злобен народ пише тук бре?!Май някои ги е яд на себе си до обяд и на другите след обяд!
34
6
 
19
 
! Отговори
селска хитруша преди 6 години
Като гледам пресметливите очета на дъщеря й, и нея възпитава в силно прагматичен дух, в крак с времето.
33
4
 
26
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
таз пък и тя, голяма любов от този Плювналиев :D Би получавала любов, разбиране и безусловна подкрепа от всеки средностатистически сиромах, ама предпочита да е в обятията на този *** :D Преди пък се зарибяваше с Бербатов... ехххх
32
5
 
28
 
! Отговори
СМЕШКО преди 6 години
ПЛЕВНИКА Е ЕДИН НИЩО И НИКАКЪВ РОГАТ ЕЛЕН.....ТАЗИ ЯКО ЩЕ ГО ОРОГЛИ---ДОБАРА ЛИ МУ ПАРИЧКИТЕ,ПЛЕВНИКА Е АУТ ОТ ИГРАТА--ПЪЛНО ПОРНО...
31
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото десино дете...Защо хурвата замесва и него?
30
2
 
11
 
! Отговори
Юлиана П. преди 6 години
... и да. Дори е гейс могат да правят деца. Редки моменти, но са възможни.
29
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за малката ще има ли някога един богат розов мъж?
28
3
 
13
 
! Отговори
23 преди 6 години
има 6 типа любов. тая от кой тип е?
27
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ало, медиите? Моля да ни оставите на мира! И да го напишете това като новина!Ало? И утре ще се обадя пак да ме оставите на мира ама с още факти, които да публикувате!"
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
голяма новина! браво! на всички е много полезна тази информация!!!
25
1
 
20
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
БРАТЯ БЪЛГАРИ , ТОЙ Е БИВШ-БИВШ " ПРЕЗ-И-ДЕНТ " -което означава-"ОЗЪБЕН" !!НАЛОЖЕН НИ Е ОТ САЩ / ЧРЕЗ БЪБЪРА бор /!!! ТОЙ ТРЯБВА ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ И ОСОБЕННО ТОЗИ : "*** БРАКОВЕТЕ СА ЗАБРАНЕНИ В БЪЛГАРИЯ" !!! ЗА 99% от мъжете в страната той е П..У.ТКА а и Деси е от този пол -значи имаме нарушение на закона !!!!
24
5
 
45
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Вижте, не ви ли е срам. Няма ли да спрете да занимавате хората с тези. Разберете, не ни интересуват, каквото щат да правят. Спрете да дразните хората.....получила покаааана във Виееена... голям праззз. Да се женят, каквото искат да правят, ако ще на луната да се пръждосват. РАЗБЕРЕТЕ, НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА!!!!!!!!!!!!!!
23
4
 
34
 
! Отговори
PR-а преди 6 години
Тези трябва да си обесят съветниците по реклама. Освен! Освен ако не получават колосални мангизи за да отклоняват общественото мнение!