Деси, която скоро ще е Плевнелиева: С Росен е любов мечта!

Тв водещата вече мисли за сватбата - просто купон извън България
3 апр 2018 14:45,
158
Деси, която скоро ще е Плевнелиева: С Росен е любов мечта!
Снимка: Списание LOVE style

Деси Банова, която скоро ще стане Плевнелиева, призна, че любовта, която й дава бившият президент е мечтаната любов. Тв водещата разкри, че е получила покана за годеж от любимия си по много романтичен начин във Виена.

"Подписът не знам дали променя нещата. Да, сигурно би скрепил чисто бюрократично една връзка, но много по-важна е хармонията. Не мога да си представя голяма сватба. Просто бих подписала и направила един купон с най-близките. И то не в България”, издаде Деси плановете си за брак пред  списание LOVE style.

Още по темата

С новата любов тя се чувства щастлива и окрилена.

"Росен е много позитивен и мъдър. Минал е през най-тежките изпитания – като това да загубиш дете, и аз мога само да се уча от него на сила. Позитивизмът му е заразителен и се усещам, че гледам по-ведро на нещата", споделя бившата синоптичка и допълва:  "Той ми дава подкрепа, разбиране, безрезервна и безусловна любов, което в днешно време рядко се среща. Смятам, че това е мечтаната любов за мен. Вече на едни по-зрели години, когато си минал през много неща и знаеш какво искаш и търсиш, можеш да оцениш какъв е човекът до теб. А той е прекрасен”, сияе Деси.

Дъщеря й Йоанна приела съвсем нормално раздялата на своите родители. Според тв водещата тя е щастливка, защото навсякъде е заобиколена от много любов. Наследницата й тази година ще е в първи клас, а тв водещата й хвърлила пъпа в телевизията, когато тя била на две години.

Деси разказва и за някои от най-големите изпитания в живота си.

"Преди доста години с майка ми в един и същи ден имахме доста сериозни изпитания. Тя претърпя оперативна намеса, а мен по същото това време ме бутна кола и едва оцелях. Разминах се с леки наранявания, а можеше да е много тежко и дори фатално. Докторите ми казаха, че живея втори живот. Явно Господ ми е дал втори шанс. Затова на този ден винаги си правя курбан за здраве”, сподели Банова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пенсиите не разбират тази история. За тях бабата от 40 е дебела, виснала и готви яхния по цял ден. Дядото чешии мъдии и плюе всичко , около него ...особеноо успелите ...И така балкански историийки от панела.
21
7
 
37
 
! Отговори
Четящ преди 6 години
За дете, да открие, че майка и е ку**а от интернет си е травмиращо.
20
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еее, как пък си помислих и аз, че един ден поне няма да ни занимавате с тази!Пари ли ви дава, какво ли?
19
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече сериозно си мисля, че тези си плащат за медийно присъствие.
18
5
 
26
 
! Отговори
Бербатов преди 6 години
Бе ей, детенце, ти от където си излязло, колко сме влизали само ...
17
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази история е някак странно сладникава.
16
2
 
22
 
! Отговори
Гнъсна преди 6 години
работа
15
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Непрекъснато ги развяват тия двамата по медиите, а те казват: "Ама не искаме медийно внимание, това между нас е много лично." Кого баламосвате, жалки телевизийки, вестничета и сайтчета, до един действащи като пропагандни ГЕРБаджийски медии ?! Идете и интервюирайте хората в по-малките населени места из България, които са оставени без лекари, инфраструктура, полиция ... Да, ама те ще кажат твърде неприятни неща за властта, нали?
14
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалка история с липсващи ценностни качества на участниците в нея, която популяризират на всичкото отгоре.
13
3
 
20
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
е едно е да сменяш анимациите с облаци пред синия чаршаф, съвсем друго е да се будиш до милионер...хеле мкато позастрява крушата и не остава много време да се "котираш".*** нищо докато има такива като него, ще ги има и такива като тебе
12
3
 
26
 
! Отговори
Замислен преди 6 години
В един друг форум се побъркаха да ме трият. А просто се поставих на мястото на детенцето. Та то след 2....3... годинки ще напише "Деси Банова" в търсачка. Ще прочете коментарите. Ще е ужасяващо! Милото дете ....
11
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези двамата нали искаха да бъдат оставени на мира, защо обикалят всички тв предавания и печатарски/онлайн издания. Просто горките им деца
10
2
 
49
 
! Отговори
Една добра идея преди 6 години
Абе Плевналиеви,живейте си дълго и щастливо,където си искате,обаче не ни се навирайте в очите непрекъснато!Не ви щем-досадни сте!
9
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази Деси не е, като оная Деса!
8
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много досадна и натрапваща се жена.Никой не се интересува от преживяванията и.
7
1
 
54
 
! Отговори
ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ преди 6 години
ДА ГО ВОДИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ И ........ДА НЕ ГО ВРЪЩА ....НИКОГА !!!!!
6
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6 Дааааааа и аз се загледах в написаното именно с тази цел: след като госпоица Банова щеше вече да си мълчи, сега пак откровенияяяяя.Аман , нама отърване!!! Хахахахаха
5
3
 
69
 
! Отговори
криста преди 6 години
Няма лошо да бъдеш щастлив в живота. Дали обаче не трябва малко смирение, скромност и зачитане на жената , с която си се развел предвид тежката загуба на детенцето ти ? Че и новата ти да изтъква тази загуба като причина за мъдрост ... нещо ми е сбъркана тази работа.
4
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От президент да станеш риалити звезда... показва доста талант. А златотърсачката е като по учебник, чак байгън да ти стане от клишета.
3
3
 
59
 
! Отговори
Мислеща преди 6 години
Тази нали не търсеше медийно внимание и бягаше от журналистите?! Явно суетата и алчността /защото предполагам са й платили от списанието/ са големи. Жалка история!