Юлия Скрипал с достъп до тайна сметка със £150 000

Тя го е получила само дни преди нападението в Солсбъри
Обновена: 3 апр 2018 15:01 | 3 апр 2018 15:00, Елка Василева
101
Юлия Скрипал с достъп до тайна сметка със £150 000
Юлия Скрипал. Снимка: БТА

Юлия Скрипал е получила достъп до тайна сметка от 150 000 паунда само дни преди нападението в Солсбъри, твърди „Дейли мирър“.

Постъплението е от продажбата на къща във Великобритания, принадлежала на нейния брат Александър, който е починал при съмнителни обстоятелства в Санкт Петербург миналата година.

Още по темата

Вестникът съобщава, че Юлия Скрипал е получила право на достъп до сметката в края на февруари от нейния баща, бившия руски шпионин Сергей Скрипал. Парите по сметката, които сега са в руска банка, чието име не се споменава, са от продажбата на къщата, която брат й е делял с бившата му съпруга Наталия, дъщеря на бивш руски офицер от разузнаването. Наталия, която сега е женена за треньор по тенис от Уелс, е продала къщата, като е дала половината от парите на бившия си съпруг Александър.

Информацията за тайната сметка идва от племенницата на Сергей Скрипал – Виктория, която смята тази седмица да посети Юлия в болницата в Солсбъри, пише „Дейли мирър“, цитиран от БНР.

Британските власти ще й издадат виза и тя ще стане първият член на семейството, който ще получи достъп до Юлия и Сергей Скрипал, допълва изданието.

Виктория съобщава още, че Юлия Скрипал има приятел, за когото е смятала да се омъжи.

Виктория казва, че намира за странно, че след случилото се в Солсбъри няма никаква вест от приятеля на Юлия. „Дейли мирър“ цитира руски издания, според които приятелят на Юлия и майка му са работили за компания с тесни връзки с руските тайни служби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
6
 
26
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
До бедна Русия. откога пророкуване падение, глад в русия. А то все не идва и не идва.Идват нещастни руснаци в свои жалки апартаменти на българския бряг, прибират се в свои жалки колибки в Петербург. и така ,горканчета, кретат насам натам. А заможните български баби като юрнали по тайланди и малдиви - немой да ги спреш
66
6
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До бедна РусияЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В ПОРЕДНАТА ТЕМАОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ ТРОЛЕКАЗАХ ТИ ГО И НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ ГО ПОВТАРЯМ ПАКОТ 60 години на миналия век всевъзможните ГОЛЕМИ спортни събития са НА ЗАГУБА за Страните които ги ОРГАНИЗИРАТ. ДА остава изградената за случая Инфраструктура като спортни съоръжения и прочиеНО ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРАВИ ЗА ПОКАЗУХА
65
5
 
25
 
! Отговори
ХАХАХА преди 6 години
***,ОПОРНИТЕ ВИ ТОЧКИ ИЗДИШКАТ БЕ,ПУТИН ВИ Е ЗАСЕДНАЛ КАТО РИБЕНА КОСТ НА ЗАДНИТЕ ВИ ЧАСТИ ОТ ТЯЛОТО--БЕГОМ ЗА НОВИ ОПОРНИ ТОЧКИ...ПУТИН СИ Е ПУТИН И Е ПРЕЗИДЕНТ НА ВЕЛИКА СТРАНА--А ВИЕ Е ВРЕМЕ ДА ПОТЪРСИТЕ ОПРЕДЕЛЕНОТО ВИ МЯСТО ДА СИ ЗАВРЕТЕ ГЛАВИТЕ....АМА ЗА ВАС НЯМА ,НЯМА И ДА ИМА,НИКОЙ ВИ НЕ БРЪСНЕ ЗА ЧОВЕЦИ...
64
3
 
29
 
! Отговори
??? преди 6 години
Първо беше "Скамейката", после се оказа, че била "дръж---ката на вратата", сега била руската "гречка" вид руска храна... това запричича на Шекспирова комедия!!!-)))))Извинете за цинизма, но какво ще да е това най-отровно БОВ дето не е в състояние да убие за минути?
63
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До рубладжийски партииМного си глу,пав плонди. Всеки ден по пет пъти преписваш все един и същи текст от листчето, което са ти дали. Обади се да ти дадат друго листче, че иначе работата добива гьобелсов аромат.
62
4
 
7
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 63,"Сценария е от Боливуд, а не филма"Абе лoльов, кой е прoстият не знам, но аз съм го цитирал, този потребител, който твърди, че "имало един такъв филм"! Вий не стига, че сте задръстеняци, ами и не четете (две изречения не може да асимилирате)!
61
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Hafen die Wahrheit Ама си маса ***, А? Сценария е от Боливуд, а не филма. Аман от *** като теб
60
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам кой е пресъпнилка за отравянето на Скрипал, но Путин вече се движи само в рускотурската империя. Интрерпол всеки момент очаква да получи заповед за арестуването му.
59
26
 
4
 
! Отговори
бедна Русия преди 6 години
Ако им спрат сега световното по футбол руснаците ще вият от глад, защото те на тези пари разчитаха да замажат очите на бедната по-голяма част от Русия.
58
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самоунижението на една премиерка, която много иска да лъже, но дори и това не умее! А целта беше да унижи и унищожи света (без себе си и белия Тръмпет).
57
20
 
7
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Като нищо ще се опита да я доубие в болницата. При руснаците покушенията и убийствата на политическите опоненти са ежедневие, още от времето когато Чичо Джо прати хора да свитнат Троцки чак в Мексико.
56
11
 
9
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Сценария е краден от Боливуд, имаше един такъв филм.Вий марзилками хем не знаете, хем драскате! "Боливуд" НЕ Е филм, а е неформално популярно наименование на мощната киноиндустрия в Момбай, Индия! Имате ранЪ вече!
55
5
 
14
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Страшна работа, по тази логика всички сме шпиони на някое правителство. Някой 12-13 годишно детенце шпионин що не вкарахте в сценария за колорит?!А сега задачка-закачка: Аз работя за австрийска фирма, но имам контакти и с Германия и въпроса:За коя държава шпионирам?
54
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Педро Порошенко се моли: - Господи, направи така, че Крим да се върне.Чува се глас: - Глyпако, Крим вече се върна, сега остава вие да върнете парите!
53
20
 
9
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 6 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван)Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Шаренкова,Явор Дачков
52
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната инструктирана от Режима !!!
51
3
 
17
 
! Отговори
:):) преди 6 години
съчиненията продължавст ксто в турски сериал, всеки ден нови фантасмагории....
50
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво и е тайното на смека с пари, получени легално от продажбата на жилището след развода? Тия са се оплели като свински черва с ръското разузнаване, после ревът...
49
5
 
20
 
! Отговори
Това е! преди 6 години
Лавров към Путин:- Тереза Мей е бремена.Путин- Някй друг, освен мен, обвиняват ли?
48
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Объркана концепция.Лавров казва: Отравянето на Скрипал е дело на английските служби и русофилите му слагат +Възмутен пише: Съд за убийците на Скрипал а русофилите му слагат -Кога ще се появи главния виновник Путин да даде по-твърди опорни точки !?