Баба по тъмно с 40 бона в чантата! Обраха я…

Грабежът станал в Благоевград, проуратурата го разследва
4 апр 2018 22:43,
36
Баба по тъмно с 40 бона в чантата! Обраха я…
Снимка: архив "Булфото"

Възрастна жена е била ограбена снощи, докато вървяла по тъмно по улицата. Жената останала без 40 000 лева, които носела в дамската си чанта.

Това стана ясно от съобщение на Окръжна прокуратура – Благоевград, която води досъдебно производство по сигнала за грабеж.

Пострадалата жена е на 69 години.

Около 21 ч. снощи, в района на ул. "Г.С.Раковски" в Благоевград, две непознати лица нападнали жената и издърпали дамска чанта от ръцете й. В нея имало около четиридесет хиляди лева, мобилен телефон и лични документи, съобщи прокуратурата, цитирана от БТА.

Разследването по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената се бояла, че децата й ще я оберат и си носела спестяванията със себе си! Една колежка си носеше и миксера в чантата, боеше се, че сина й ще го продаде.
30
3
 
11
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
Били бедни пенсионерите, щом бабите се разхождат с 40 бона, колко ли имат старците. Я глейте по ТВ всеки ден ги дават как най редовно търкат билетчета, пък и пичелят големите хилядарки. Тая баба от тия ще да е била.
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво е правила с толкова пари в чантата си? Едва ли е отивала да ги внесе в банката по това време. Работата малко намирисва. Да не се окаже, че я тя, я някой син или дъщеря се занимават с нещо незаконно и са и дали парите, с идеята, че възрастните хора по-малко бият на очи и полицията няма да предполага, че една, на пръв поглед, редова пенсионерка носи толкова пари в себе си. Моята баба определено не се разхожда вечер с хиляди в чантата си.
28
0
 
11
 
! Отговори
бай Митю преди 6 години
Материала да не е писан от внучето,за да нарича жената "баба"?
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо постоянно пишете Баба когато жената е над 60г , в английските медии Grandmother или granny ли пишат
26
1
 
7
 
! Отговори
Г. Сомов преди 6 години
До Комунист: А бе вие Другарите , Ей така , Без да знаете индивидуални подробности, вземате бързи юридически решения базирани на вашата Крива идеология. Нека първо да се издирят и окушярят престъпниците. Да се намерят парите . И тогава ще видим от къде са. Всеки би трябвало да има отговорност. Насилието, обири, измами ,,,,,, не трябва да се насърчават от еди кой си *** защото той гледал телевизия и изградил мнение.
25
7
 
12
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
До Г. СомовНе господине. По медии и навсякъде реват, че изнемогват, че гладуват. Искат помощи и да сличат още пари от тези дето си плащат съвестно данъците. Много ми е интересно колко от пострадали от ало измамниците с крупни суми получават помощи. Онзи ден гледах по телевизията как една баба, работеща в заведението на сина си, се оплакваше, че са й спрели помощите. Не стига, че са без морал и вземат нещо което не им се полага, но и матреала от който са взети тези пари им съчуства??!!
24
4
 
21
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
Бабата е нарушител на закона! По закон суми над 10 000 лв. се пренасят с инкасов автомобил.
23
0
 
20
 
! Отговори
++кр++++++++++++++++ преди 6 години
Жената не е баба.
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези баби-паралии и техните обирджии надминават представата за художествен разказ и навлизат в сферата на паралелната реалност.
21
10
 
11
 
! Отговори
;-) преди 6 години
Щом бабата е имала 40 бона в чантата, значи има още в банката. Няма да я жалим я!
20
0
 
20
 
! Отговори
Памперсът преди 6 години
Едно време при социализЪма такива неща не ставаха!Къде ти баба с 40 бона в чантата тогава???Само Цола имаше толкова...че и повече!
19
2
 
8
 
! Отговори
minuvach преди 6 години
Госпожа Габриел, с този fake news кой ще се бори?
18
8
 
28
 
! Отговори
Г. Сомов преди 6 години
Някои от вас сте психопати. Бабата е жертва на престъпление а вие злорадствате и завиждате , че тя е притежавала такава сума. Жалко за България , че има толкоз много физически и психически престъпници като вас.
17
6
 
14
 
! Отговори
Без име преди 6 години
Тихо,тихо-" Следите на парите"...От "закуски" тез пари не ще да са спестени!!!
16
6
 
14
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
Какво се подигравате на бабката, може пък да я е страх от високо и да е решила да се поразходи вечерта да помята малко пачки от шосето.
15
1
 
12
 
! Отговори
до Валентин преди 6 години
да "кОпува", а?
14
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега, дори и да не намерят обирджиите, нека раследват, как възрастна жена има 40 000 лева. Това и е пенсията за поне 8 години, но ако е по среднтие пенсионерки, това и пенсията, за поне 10 ...
13
5
 
46
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Тръгнала е да копува ЧЕЗ.
12
7
 
0
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
До 7 (Узуна),Узуно мъри, не се казва "таковали", а "подковали" един вид ощастливяване. То тя можела с тез пари да се ощастливи много пъти, а *** тя кът е имала, дала!