"Тишината" на Симеонов предизвика вълнение в Слънчев бряг

Гневно писмо до вицепремиера за промените в Закона за шума
Обновена: 4 апр 2018 09:02 | 4 апр 2018 09:00, Петя Славова
67

Отново напрежение в Слънчев бряг на старта на сезона. Бизнес асоциацията в курорта, в която членуват хотелиери и ресторантьори, написа гневно отворено писмо срещу предложените от вицепремиера Валери Симеонов за промени в Закона за шума, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата

С отвореното писмо, адресирано до всички туристически сдружения и неправителствени организации, от Бизнес асоциация "Слънчев бряг" призовават за гражданска активност, за да не се стигне отново до това. Те са обезпокоени от готвените промени от вицепремиера в Закона за шума.

Според собствениците на заведения предложението да се монтират уреди за контрол на децибелите в заведенията на открито било имагинерно, лишено от логика.

Промените, предложени от вицепремиера Валери Симеонов, предвиждат още завишаване на санкциите спрямо лицата, които не спазват ограниченията и забраните. Предлага се минималните глоби да се увеличат до 1000 лв., а максималните да достигнат до 20 хиляди лева.

Част от хотелиерите в Слънчев бряг обаче подкрепят борбата срещу шума в курорта. От бизнеса в курорта предлагат да се организират обществени обсъждания, на които заинтересованите страни да изразят мнение и възражения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
17
 
! Отговори
панализатор преди 6 години
Г-н Симеонов Вие дойдохте на власт като обещах те да се борите с ромската престъпностДа ама не в момента се занимавате със шума по черноморието защо когато не е сезон не ходихте да видите комплексите какво представляват - призраци******** престъпност набира страшни темпове вихри се безнаказано но за това по медийте нищо не се казва едва ли не българите сме виновни. Издържа ме ги а те ни се отблагодаряват по този начин.Безнаказани са а Вие сте предател и заблудихте избирателите
17
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а бе на който му е шумно да отива в Балчик,Аркутино,Ахтопол....кво се правите на моралисти всички?На някой хора ни харесва да ни е шимно и весело то и без тва цяла година е кошмар в цяла България поне за седмица да можем да се накефим
16
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комплексирано импотентно джудже.
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
шума е не по-малък терорист от *** контингент. не случайно в белите държави към чиито заплати се стремим има много строги изисквания в това отношение.
14
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само така Симеонов...народът е за теб въпреки министърката на туризма,която е с мутрите...ако ще сме нормална държава,това е една от стъпките...
13
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия освен да тормозят патриарси, гимнастички и хотелиери няма ли да вземат да свършат нещо поредния нефелен мандат на Тиквата.
12
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на управлението на престъпната шайка ГЕРБ & Обезличени Патриоти са закрити 420 училища и са построени 431 джамии!
11
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нека фалирва скапаното мутроморие
10
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато Валерко мери децибели по курортите, ромската престъпност и терор над българите се вихри в невиждани размери!Вчера роми запалиха и българското знаме, ама от Валерко и компания няма ни дума по този въпрос
9
3
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
не желая шум ще давам луди пари за пьрва линия хотел и цяла нощ англискитепияници ще викат и крещят категорично сьм против шума след 22 часа
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да е тихо и спокойно, защото Мими с очите и катетъра вече е с телк и има специфични нужди. То дрога при тая гюрултия продава ли се.
7
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутрите от Слънчев Бряг видяха май края на алкохолния си туризъм. Супер.
6
2
 
22
 
! Отговори
Инвалид преди 6 години
Тази сутрин/ 4.4.2018 /, по тв излезе новината, че НАМАЛЯВАТ инвалидните пенсии.И НА ИНВАЛИДИТЕ ли посегнахте? С нашите подаяния ли ще закърпвате бюджета? А хрантутите полицаите напук, че затворниците си бягат от затвора най-спокойно.
5
4
 
45
 
! Отговори
Всеки преди 6 години
е ходил в Гърция и знае колко е тихо и спокойно, а заведенията са пълни и не само не им пречи на бизнеса, но от година на година туристите стават все повече. Тия от Слънчев бряг се опитват с евтин и некачествен алкохол, плюс дънене на уредбите до дупка, да компенсират безбройните недостатъци на заведенията си.
4
5
 
38
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
По долнопробен курорт от този в България няма!
3
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купувайте си свръхмощни уредби и надувайте музиката, какви децибели бе също си направете плащанията във биткойни и им теглете една майна на всички ако искате ще продавате услигути си и срещу речни камъни.
2
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкхоблиците, наркоманите и про-сти-тутки-те трябва да бъдат смачкани.
1
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един корумпиран глу-пак и мутра ви прави на ид-ио-ти.Заслужвате си напълно съдбата.По-просто племе няма и в джунглите на Амазонка.