Първо изявление на Юлия Скрипал: Чувствам се все по-добре

То е разпространено от нейно име от полицията в Лондон
5 апр 2018 17:30, Елка Василева
49
Първо изявление на Юлия Скрипал: Чувствам се все по-добре
Юлия Скрипал. Снимка: БТА

Юлия Скрипал, дъщерята на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, която заедно с него бе отровена с нервнопаралитично вещество в Солсбъри на 4 март, заявява, че с всеки ден се чувства все по-добре, предадоха световните агенции.

"Събудих се преди повече от една седмица и съм щастлива, че могат да кажа, че се чувствам все по-добре с всеки изминал ден", казва 33-годишната Юлия в изявлението, което е разпространено от нейно име от полицията в Лондон, уточняват агенциите.

Още по темата

"Сигурна съм, че вие разбирате, че целият този епизод е нещо дезориентиращо и се надявам, че ще уважавате моя личен живот и този на семейството ми по време на периода на моето възстановяване", допълва Юлия Скрипал.

Това е първо изявление на Юлия Скрипал след отравянето й на 4 март, отбелязват агенциите, цитирани от БТА.

Междувременно Виктория Скрипал – племенница на Сергей Скрипал, заяви по руска телевизия, че е разговаряла с Юлия Скрипал по телефона, предаде ТАСС.

В ефира на "60 минути" прозвуча запис от разговора, предаден на редакцията от Виктория Скрипал. По думите на водещите на предаването автентичността на записа засега не е потвърдена.

На записа Виктория Скрипал разговаря с жена, която се представя за Юлия Скрипал. Събеседничката говори, че "всичко с нея е наред". Виктория й съобщава, че ако получи виза, ще замине за Лондон в понеделник. На това събеседничката отговаря, че "виза никой няма да даде".

Жената, представяща се за Юлия Скрипал, заявява, че състоянието на Сергей Скрипал е "нормално". "Всеки се подобрява, всички сме живи. По никой няма нищо непоправимо. Скоро ме изписват", казала тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този който е дезертирал и е предал Новичока на Англия, явно е най-некадърният от руските химици и затова английският новичок за нищо не става. Завиждал е на колегите си и като не е пръв химик между химиците е станал пръв предател.
16
1
 
13
 
! Отговори
бляк преди 6 години
Брин е ***, но от МИ6 непрекъснато тровят хора, и после набутват КГБ че са го направили, не че и те не участват, но МИ6 са най-добрите.И естествено, че й е минало. От МИ6 са я успокоили с кинти.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой англичанин противозаконно лишава от свободно придвижване, комуникация и тн тези хора?
14
1
 
19
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Ха 3 Този новичок е създаден през 70.те г. на миналия век. Изветрял е и за това Скрипалови са живи.Ха , ха аа!
13
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно британските джентълмени винаги са лъгали. Те иначе нямаше да имат толкова колонии.
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберите прости да си напрегнат мозъчните клетчици и да разберат, че без Путин и Ердоган няма и ден да са на власт! Хамерика нито ЮК биха се застъпили за някаква турбо криминална сбирщина! Така че, седете си мирно и не скачайте където не трябва!
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя новичок се оказа някакъв фитнес препарат... Стероид някакъв, дето от него ставаш по - корав... Хранителна добавка някаква... Само трябва да премине "първоначалния грип на адаптация"... И после ставаш бряадчед на супермен... Британска му работа... Голяма излагация... Химическа атака... Да не е била развалена храната в пицарията?
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изложи се КГБ...ще има разжалвания !
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин не пропуска ако реши, значи не е той!
8
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От КГБ'то много съжаляват, че не могат да и отидат на виждане, за да питат къде са домашните им животинки !
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В старите времена - джентълмени никога не са лъгали ...Сега всичко се промени.Лъжци....пфу
6
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха-ха, както казах преди, тя ще се оправи и ще започне да дава интервюта. И така стана. Уж газа бил ужасно смъртоносен, те били в кома и нямало шанс са оживеят, и ква стана тя, вече дава интервюта. И какъв е този Новичок който Путин им ги пратил, който не трови, значи има нещо фалшиво. Или няма Новичок или театрото на Баба Яга се разпадна. Бабата се изложи ужасно и тези които сляпо и се вързаха. Извинения да има?
5
4
 
35
 
! Отговори
Сега преди 6 години
Лондон измами хората с тази провокация,и трябва да си плати за тази измама.
4
6
 
12
 
! Отговори
позитано 20 преди 6 години
Това че Юлия се подобрява го знаем отдавна.Да каже как са ги отровили руснаците и на нас , не само на англииските власти.
3
1
 
36
 
! Отговори
Ха преди 6 години
Е това вече тотално обърка лъжливите планове на Лондон,те искаха трупове а жертвите на "адски отровия газ "оздравяват е това е безобразие...
2
2
 
26
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Юлия Скрипал:- Чувствам се по- добре. С бащата май-май попрекалихме с това синьо сирене към новото винце...
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Новичок за нищо не става..