Кадри преди бягството: Пелов и Колев чакат да получат вещите си

МВР разпространи снимки от деня на бягството на двамата престъпници
6 апр 2018 18:11,
100

Снимка: МВР

МВР пусна снимки от затвора, на които се виждат Радослав Колев и Владимир Пелов в деня на бягството им.
Още по темата


На тях се вижда как двамата мъже чакат да получат вещите си в същия ден. Други изобразяват движението им в затвора, пише БТА.

На една от снимките Колев е застанал в позиция, като държи ръцете си зад гърба. Разследващи предположиха, че в този момент той има оръжие.

Колев и Пелов избягаха от затвора на 3 април, като дори бяха въоръжени, заплашиха дежурни надзиратели с пистолет, вкаран предварително в затвора.

Издирването им продължава вече четвърти ден.

От МВР предупреждават, че избягалите затворници са изключително опасни и призовават и при най-малкото съмнение гражданите да сигнализират на тел. 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
45
 
! Отговори
Нквд преди 6 години
Еббахти пародията на държава.Ние преди 25 години карахме 100пъти по тежка казарма.За престъпниците 24 часа нон стоп работа тежък режим и при най малки нарушения тежки наказания.При бягство директно разстрел.Това не е държава.За 24 години политиците криминале лгбт разрушиха устоите на държавата.Какво още трябва да се случи за да излезе народа на улицата
53
1
 
38
 
! Отговори
СТАРО И БОЛНО преди 6 години
В КАЗАРМАТА БЕШЕ ГАДНО (4 НОМЕР КОСА ДА ИМАШ) БЕШЕ ВРЪЗКАР!!!ТУК С ПРИЧЕСКИ!!!НЯМА УНИФОРМА!!!ЦЪКАТ СИ НАЛЯВО НА ДЯСНО!!!РАЙ!!!РАЗФОРМИРОВАЙ!!!!
52
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледай страната да влезе в ред и да заприлича на една нормална цивилизована европейска страна, и тогава ми трий "ценични" коментари, сшеник ! Може ли такова нещо ?
51
1
 
28
 
! Отговори
Спри да триеш!!!!!!! преди 6 години
Слушай, п едерастче, спри да ми триеш коментара, защото ти по този начин цензурираш недоволството спрямо този случай с неграмотни *** управляващи, които 4-ти ден не могат да намерят гей двойка!!!! Спри се и се осъзнай какво правиш и погледни какво се случва!
50
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причича ми на ЧенгесарСка, работа.Като на оня "горския човек" от кв. Н. ИСКЪР. Те го търсят АМА той незнае. После самоубили се със заглушител. Да не стресне заспалите.
49
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До там ни докараха държавата тези проклети политици, всичко е супер смешна работа. Вече сме за смях на целият свят.
48
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фотосесия им правят или ги търсят, май далаверата е голяма ,големи мишки са натутани в тази съшита с ГОЛЕМИ бели конци история
47
1
 
17
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Свободата, Санчо, е сладко нещо. От сладкодумците властимеющи не я чакай с обещанията ще си останеш.Сладките неща те за себе си ги пазят. Я гледай за година власт само какви търбуси правят. Теб най-много с някое позагнило морковче да те залъжат.Свободата, Санчо, сам трябва да си я вземеш..
46
1
 
4
 
! Отговори
Linchiima преди 6 години
Bta zasto ne pokazva koj sa personalno otgovornite konkretni slujiteli v sluchkata na darjavna bg rabota s darjavna zaplata i doverie na bg narod. Snimkite i obiasnenie na tesi personi pred bg publikata kak taka bg narod im e glasuval doverie da rabotiat i varshat opredelenata rabota s trudov dogovor, a te ne sa izpalnili angajimenta si?! Snimki i video na vsichki hora, koito sa bili na rabota v tozi sektor i moment i ne sa izpalnili rabotata si...publichno personalno obiasenie vseki pootdelno.
45
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В училищата- униформи като затворници, в затвора всеки облича каквото го кефи, като свободен човек.
44
1
 
18
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Няколко милиона мишлета,затворнически цирк вече гледат,а надзиратели по стачки пак ще шетат,за заплатите проkлети.
43
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще падна от смях с тия охранители!!!явно не са избягали а са пуснати да излязат и то през централния вход...оправдания няма колеги че сте малко или с малки заплати който е не доволен да напусне работа кво само мъркате като женички ..та като става въпрос за жени тия кво правят в МП ...и децата знаят че това не е хр.магазин...мисля началника на затвора вън и на съд..охранитепите на смяната също..а министъра да си подаде оставката.
42
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя затвор прилича на селска поща, където дядовците чакат за пенсии.....
41
1
 
45
 
! Отговори
Хах преди 6 години
Убийци се разхождат където им е кеф в затвора. Какъв е тоя режим ??? Трябва да имат един час на каре заедно с надзирател и обратно в килията.
40
4
 
38
 
! Отговори
varg преди 6 години
Тоя затвор ми прилича повече на детски лагер през комунизма на мене.
39
2
 
5
 
! Отговори
Zekli преди 6 години
Fakenews. Chengedjiiski teater za manipulacii na bg narod.
38
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 25 висиш в България а мислиш за Русия. В България знаилеме какво е.Знаеме и какво е сато станеме и в Шенген.Напиши нещо хубаво за Русия. Само лоши новини пишаТ.
37
2
 
24
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Истинското им бягство започна от момента в който напуснаха затвора.Всеки умен престъпник знае че трябва да отдели 10 пъти повече време в планиране на това какво ще прави след като напусне затвора е не толкова за самото бягство.Пелов е изключително умен и комбинативен.Висшист отличник ,владеещ няколко езика.Умът му е с няколко нива от този на надзирателите.Гледал съм го преди години.Карбовски го интервюираше.Дори денят на бягството не е случаен.Изчака си стоически да почнат стачките и Бегом!
36
6
 
34
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Сегашното правителство и най-вече министър председателя ни е пълен ***! Срамно е държавата да е принизена до ниво, при което се влиза през основното й летище като в сладкарница, а от най-строго охранявания й затвор се излиза като от селската кръчма - през централния вход. А междувременно полицаите така са се разпищолили по пътищата, че само въпроса "и кво правим сега им е на устата". Не е било чак толкова зле никога. И тук не броим мизерията в град като София и липсата на елементарни неща.
35
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тука някой хора говорят, като в племе от Африка. Борисов е министър председател, а не пазач - вътрешен министър - говорител - чистач на сняг - инспектор на асфалта - и др.Ако имате въпроси има си ваши съграждани получаващи заплати в този сектор ."A други говорят така, сякаш са от другата страна на барикадата и получават заплати от Борисов.