Кадри преди бягството: Пелов и Колев чакат да получат вещите си

МВР разпространи снимки от деня на бягството на двамата престъпници
6 апр 2018 18:11,
100

Снимка: МВР

МВР пусна снимки от затвора, на които се виждат Радослав Колев и Владимир Пелов в деня на бягството им.
Още по темата


На тях се вижда как двамата мъже чакат да получат вещите си в същия ден. Други изобразяват движението им в затвора, пише БТА.

На една от снимките Колев е застанал в позиция, като държи ръцете си зад гърба. Разследващи предположиха, че в този момент той има оръжие.

Колев и Пелов избягаха от затвора на 3 април, като дори бяха въоръжени, заплашиха дежурни надзиратели с пистолет, вкаран предварително в затвора.

Издирването им продължава вече четвърти ден.

От МВР предупреждават, че избягалите затворници са изключително опасни и призовават и при най-малкото съмнение гражданите да сигнализират на тел. 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука някой хора говорят, като в племе от Африка. Борисов е министър председател, а не пазач - вътрешен министър - говорител - чистач на сняг - инспектор на асфалта - и др.Ако имате въпроси има си ваши съграждани получаващи заплати в този сектор .
33
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 30 какви пари ти харчат на теб. Не си наясно . В затворите има производство , но се плаща на други тарифи. Това е най печелившото предприятие.
32
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Клатят стабилността на Вожда, а?Апропо, храбрата Банкянска мишка къде пал се скри?"По традиция Баце се скатава няколко дни при подони случаи и оставя министрите да вадят горещите картофи, след това излиза на светло и започва да коментира коренно различна тема сякаш нищо не се е случило, а медийните наколенки забравят, че светът е съществувал преди Той да се появи пред микрофоните.
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР защо не даде снимка как чистачка се опитва да ги хвани(като и скрият лицето) пред подмокрените охранители. Отговорните лица не са ли гледали бягство от затвора да видят, че всеки затворник си има униформа, а по-тежките случаи и гривна. Тези по нищо не се различават от обикновените хора. И ние си мислим, че на политиците ще им ходи униформа, а те дори не им предлагат. Майката на нацията да осигури поне униформа, ако трябва да даде заплата си, като истинска майка.
30
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 25 Ти с халюцинации ли си? Питам , за РУСИЯ , защото мога лошо пиша , а аз искам да прочета и нещо хубаво.
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 25 много *** и платени ти се привиждат. По леко , ходи на лекар
28
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен поредната скалъпенаа история посред европрецедателството. Вече станаха много такива и все сега.Второ дори и да е реално ....амии в целия свят има бягства от затвори и то много пп-сигурни от нашите с много по-опасни участници. Тука квитоо затворниците , такива и пазачите - жумели и ищците.
27
4
 
13
 
! Отговори
Marchelo преди 6 години
Неуважаеми оторизирани власти. Моля най-искрено прекратете издирването на бегълците. Не ни харчете парите на вятъра,парите на данъкоплатеца.Вие не ги задържахте,когато бяха зад решетките,пък сега ли!?
26
2
 
14
 
! Отговори
ист преди 6 години
След братя Галеви, има братя Пелови.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До24 много мразиш ДЪРЖАВАТА но нея оставяш
24
1
 
24
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Някой да е видял надзирател на тия снимки?Аз-не.
23
3
 
15
 
! Отговори
ОТ преди 6 години
До Анонимен23КЪДЕ ЩЕ ЗНАЕШ ,КАТО СИ ПЛАТЕНО ДЖЕНДЪРЧЕ..АЙДЕ ЗАРАБОТИ СИ ЦЕНТОВЕТЕ..И КАКВО ТИ ПРЕЧИ РУСИЯ,КОГАТО ТОВА ТУК Е БЪЛГАРСКИ ЗАТВОР---*** ТЪПО...ЗАРАБОТВАЙ СИ ЦЕНТОВЕТЕ-НЕ ТИ ПРЕЧА--ДЕРЗАЙ
22
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22 От теб научаваме за света. Но в РУСИЯ НЕ ЗНАЕМЕ
21
2
 
46
 
! Отговори
ЗАЩО преди 6 години
ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА С ЦИВИЛНИ ДРЕХИ--НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА СА СЪС СПЕЦИАЛНА,НАБИВАЩА СЕ НА ОЧИТЕ УНИФОРМА--ЧЕ ТЕ ВСЕКИ МОМЕНТ МОГАТ ДА ИЗБЯГАТ И СЕ СМЕСЯТ С ТЪЛПАТА--ЕГАТИ ЗАТВОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ--РАЙ ЗА *** И ***--САНАТОРИУМИ...
20
2
 
26
 
! Отговори
Ким Ир Сен преди 6 години
До АнонименНе на глезените а на врата ... и като напуснат пределите на затвора БУМ ... гледали сте го по филмите но е изпълнимо без проблеми. Няма държава това е истината !!!! Камери охрана протести високи заплати и ето резултата. Цял свят ни се смее !!!
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и понеже нямат с какво да ги хранят ,ги пускат по един по двама да излизат та да икономисат малко от храната
18
0
 
9
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 6 години
До АнонименНе знаеш колко си прав ... дори и не подозираш !!! Ужасно но факт ...
17
0
 
24
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Добре планирано и организирано бягство .Със сигурност имат подкрепа и финансиране от вън.Едвали има Българин който да не е виждал лицата им по медиите НО престъпниците знаят това много добре, и със сигурност са взели мерки използвайки дегизировка ,перука или изкуствена брада.Не вярвам и набавянето на фалшиви документи за самоличност да са проблем за тях.Бягството е било дълго планирано и за всеки по умен престъпник е ясно че самото бягство от затвора е само 10% от цялостното им бягство
16
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пущай всичко навън и разпущай таз държава и без това за нищо не става
15
4
 
12
 
! Отговори
Бирено мече преди 6 години
Скофийлд ми е любимец на мене от сериала Бягство от затвора ! В нашия вариант любимец ми е Пелов !!!