Кадри преди бягството: Пелов и Колев чакат да получат вещите си

МВР разпространи снимки от деня на бягството на двамата престъпници
6 апр 2018 18:11,
100

Снимка: МВР

МВР пусна снимки от затвора, на които се виждат Радослав Колев и Владимир Пелов в деня на бягството им.
Още по темата


На тях се вижда как двамата мъже чакат да получат вещите си в същия ден. Други изобразяват движението им в затвора, пише БТА.

На една от снимките Колев е застанал в позиция, като държи ръцете си зад гърба. Разследващи предположиха, че в този момент той има оръжие.

Колев и Пелов избягаха от затвора на 3 април, като дори бяха въоръжени, заплашиха дежурни надзиратели с пистолет, вкаран предварително в затвора.

Издирването им продължава вече четвърти ден.

От МВР предупреждават, че избягалите затворници са изключително опасни и призовават и при най-малкото съмнение гражданите да сигнализират на тел. 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СмешникАбе не знаех, че у нас на затворите им викат "общежитие". Изоставам с матрияла... Па гледам, в общежитието народът маа с маратонки, бермуди... нЕма затворническа униформа, камо ли раенце... То и надзирателите така, дори си увиват краката с найлони... Е, у САЩ - нашето въжделение, е по-друго, ама къде САЩ ще се равнят с нас. По тв-то казаха, че нашите надзиратели и оръжие нЕмат и всеки превъзпитаващ се с един шамар може да ги залепи за стената... Да знаят правата на човека...
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Иван 40.Пределно ясно е, че това е така, но явно и на политиците ни и на народа ни това се харесва. Друго обяснение няма . Разруха тотална във всичко.
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР си го бива само във снимането, но нещо обръчите им имат много дупки.
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търсете ги при братя Галеви.
70
1
 
2
 
! Отговори
panomarinov преди 6 години
До що не са с пижамиhttps://youtube/watch?v=I5fHUeMWSYIмисля че така е по-добре
69
0
 
5
 
! Отговори
Наръчник на Беглеца преди 6 години
1-Измисли план какво ще правиш след като напуснеш затвора.Сдобий се с пари,фалшиви документи и план за бягство в безопасна за теб страна на пример ЮАР ,Дубай и др.2-Не се свързвай с твои близки 3-Никога не извършвай повече престъпления4-Никога не се връщай повече в България или в страна от която не е безопасна за теб.5-Бъди подготвен да използваш дегизировка при нужда.Чак когато си готов да изпълниш горепосочените препоръки може да планираш бягството си от затвора!
68
1
 
4
 
! Отговори
Това е! преди 6 години
Чак баба на Вуна и стана ясно:- Аййй, чадоооо, ми вика, туй да знайш е скроена работа. И като си стоя сега и на тоя моя пусти му бабишки акъл му просветна: Ми то баби, щом министера кажува, че са знаели отдавна дека ши бегат и ония избегаха, значи той е вътре в кюпа. А на него баби, заповед са му дали, от оня с ШЕСТЕ апартамента. Тъй ще е скалъпена работата.Ама у кварталя бабити хортуват, че и за почест стражарите са си дигнали оружието, а?
67
1
 
6
 
! Отговори
МордехайВануну преди 6 години
До Политически пророкИ аз мисля като Вас - някой политик е организирал бягството а тези момчета така или иначе са осъдени ....
66
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво са ви кадри от Парламента,всеки ден едно и също,и нищо ново.Колкото и да се опитват да показват някакво разнообразие,на кадрите народните храненици,или спят,или ядат кюфтета за по 25ст. бройката.И ако ги снимате със скрита камера,най-много да заснемете някой от народните любимци,да тъпче кюфтаците в найлонова кесия за вкъщи.Но това не е престъпление.На народният любимец,трябва да се гледа както на домашният любимец,с любов.
65
1
 
11
 
! Отговори
r преди 6 години
Възможно е да ги намерят на 500 метра от затвора като Росен Ангелов в Луково.
64
1
 
12
 
! Отговори
Смешник преди 6 години
По national geographic американските затвори не изглеждат като наще общежития
63
1
 
7
 
! Отговори
sorry преди 6 години
На митницата всеки гледа келепира.На аерогарата,същото.В парламента...В затвора същото.Европрецедателството по много..Който е свикнал да краде той рано или късно убива.НЕ СЕ ЧУДЕТЕ.
62
1
 
8
 
! Отговори
Политически пророк преди 6 години
Да не би някой височайш ,добре облечен бизнесмен от бившите кадри на комунистите т.н.мутри ,да е организирал бягството на пандизчиите,за да изпълняват мокри поръчки?
61
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
Възможно ли е да са се самоубили, или да плануват да се самоубият ?
60
1
 
17
 
! Отговори
Кога ще видим преди 6 години
Един голям престъпник в затвора , един поне де , от кумова срама.А кандидати да искаш-Пеевски , Доган , Цеко , Русев , Искров , Златев , Велчев , Филчев , Ганчев , Софиянски и др.Един бе , поне един.Но за русофила няма нужда от съдебна реформа , че туко виж ще се прости с някой от любимците си.
59
0
 
12
 
! Отговори
sity 40 преди 6 години
Много хубави и качествени снимки.Двама неуловими гавази.Качете снимки от парламента .Там отдавна е същото,на хранилка и поилка.
58
0
 
9
 
! Отговори
ЕВОА преди 6 години
дрехите им дрехи,храната им храна,вещите им вещи,охраната-охрана,ами що бягат тези затворници и то през парадния вход
57
0
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Братя Галеви "избягаха",та тези ли дребни риби?
56
0
 
6
 
! Отговори
ЕВО преди 6 години
Да заместим Цачева-на Урко коня с чистачката и всичко грейва!
55
1
 
22
 
! Отговори
Съседа преди 6 години
Нали МВР се хвалят колко по-добри са станали след като са закупили за милиони левове прословутите триноги камери. Не можаха ли поне с камерите да ги засекат когато са тичали бързо. Сега в централния затвор има свободни места и е редно на тяхно място веднага да вмъкнат някой от висшестоящите в държавата ни. Така при всеки избягал се подменя с политик, нещата в държавата ще се подредят от самосебе си.