Лондон отказа виза на племенницата на Сергей Скрипал

Москва настоя за обяснения по повод случващото се
6 апр 2018 21:44,
90
Лондон отказа виза на племенницата на Сергей Скрипал
Снимка: Архив, БТА

Британското министерство на вътрешните работи съобщи, че е отказало да издаде виза на племенницата на бившия двоен агент Сергей Скрипал.

Още по темата


Отхвърлихме молба за посетителска виза за Виктория Скрипал с мотива, че молбата не отговаряше на имиграционните правила, заяви говорител на Форин офис, цитиран от световните агенции.

В отговор пък говорителката на руското външно министерство Мария Захарова настоя Лондон да даде обяснения за отказа за визата.

"Ние настойчиво призоваваме Великобритания да направи официално изявление, да даде обяснения по повод случващото се с визата за Виктория Скрипал. Смятаме, че най-малкото от хуманитарни съображения длъжностните лица са длъжни да намерят сили в себе си и официално да се изкажат поне по този аспект", каза Захарова, цитирана от Ройтерс и РИА Новости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Никаква виза! Може да донесе още новичок, щото този не е стигнал;)
66
1
 
9
 
! Отговори
ИДИОТИ преди 6 години
ТАКА УБИХА И ДВОЙНИЯ АГЕНТ МАРКОВ И НЕВИННИЯ АНТОНОВ--ТАКА УТРЕПАХА КАДАФИ И САДАМ--АБЕ АНГЛИЧАНИТЕ СА УБИИЦИ И НИЩО ПОВЕЧЕ..А УБИИЦТЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ИМ ГО ВРЪЩАТ--НАРОД ПРОПАДНАЛ,АЛКОХОЛИЗИРАН,НАРКОМАНИЗИРАН И СПИНОЗЕН-ТОВА Е АНГЛИЯ-ДЪРЖАВА НА СОДОМИЯТА И ПЕДЕРАСИЯТА...ВЕЧЕ И НОВ ТРИПЕР ИЗМИСЛИХА..ХАХАХАХАХАХ
65
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някога авторитетна Великобритания, се превърна в ръцете на сегашната Баба Яга, в една пропадащи държавица, нещо като удавник който се хваща за сламка. Толкива са смешни и жалки са, да изглеждат носители на истината, на демокрацията отдавна не са. Разпад, ислямизация, педофилия и гей изпълнения. Това е днешна Велика Британия. И като прибавим омразата към Русия, която вече е панически страх, провалът продължава.
64
1
 
15
 
! Отговори
фабрика за лъжи преди 6 години
Лондон се саморазкри като фабрика за лъжи.
63
2
 
16
 
! Отговори
Илия - Варна преди 6 години
Явно имат нещо за криене, не могат да разрешат на външен човек допуск за свиждане, пък бил той и роднина. Не са си замазали следите от опиута за правокация.
62
0
 
13
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "процедурно питане": "коректен джентълмен" като Борис Джонсън ли? Та в самата Велиокбритания вече му искат оставката. Много му станаха л'ъжите.
61
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
молбата не отговаряше на имиграционните правила, заяви говорител на Форин офисЧе тя подава молба за да отиде на гости, а не да емигрира. Лицемерието на англичаните има вековни традиции.
60
0
 
20
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 6 години
Хаха какъв цирк, уплашиха се от едно момиченце.Добрите британци не пускат братовчедката да види болните си роднини.Какво падение....Виктория Скрипал смята, че Путин не е виновен за отравянето, а по-скоро Англия.Но не вярвам британците да отказват виза заради това, нали там има свобода на мненията ?
59
15
 
1
 
! Отговори
процедурно питане преди 6 години
Че на кой да вярва българския народ: на коректен джентълмен или на руски мошеник който носи име на женски полов орган и му приляга?
58
0
 
8
 
! Отговори
Дановски преди 6 години
До Анонимен (73)Ще им плащат още повече и скоро няма да се откажат, защото от крайния резултат на този случай зависи като цяло вектора на движение на света в идните години и в частност триумфа или оставката и позора на Тереза и Борис и ускоряването на преместването на центъра на управление от Британия в Китай.
57
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сергей Лавров напомни на запада, че Бог не е в силата, а в правдата.
56
1
 
16
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
Стара, отработена във времето империалистическа тактика. По същия начин преди години обвиниха Кадафи, че разполага с химически оръжия и унищожиха Либия. След това казаха, че е станала грешка. Сега е в ход същият сценарии. Нека да кажат, че сестра ти е к.***, пък ти после доказвай, че нямаш сестра.
55
1
 
23
 
! Отговори
Тереза Мей преди 6 години
Ние британците, ВИНАГИ СМЕ ЛЪГАЛИ, ЛЪЖЕМЕ И ПАК ЩЕ ЛЪЖЕ МЕ!
54
2
 
19
 
! Отговори
Йово преди 6 години
''Лондон отказа виза на племенницата на Сергей Скрипал''!!! Защо ли?
53
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само дето отровиха котето.
52
2
 
31
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Спука се балона с лъжите на вещицата с торбите под очите!!!
51
5
 
36
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
"Лондон отказа виза..." Що така бе демократи, какво Ви е направила племенницата?...Лицемери
50
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До40, а бе джъндър много смрад си усмърдял пространството! Тук повечето сме явно нормални творчески личности и мръсотии не харесваме!! Бягай си в Англия или Диарбекир там ти е мястото!
49
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно в Лондон се превърна на туземен град с бледолики джъндъри!
48
29
 
5
 
! Отговори
Ватник преди 6 години
Знаят че кремълското джуде я изпраща, за да го доубие.