Лондон отказа виза на племенницата на Сергей Скрипал

Москва настоя за обяснения по повод случващото се
6 апр 2018 21:44,
90
Лондон отказа виза на племенницата на Сергей Скрипал
Снимка: Архив, БТА

Британското министерство на вътрешните работи съобщи, че е отказало да издаде виза на племенницата на бившия двоен агент Сергей Скрипал.

Още по темата


Отхвърлихме молба за посетителска виза за Виктория Скрипал с мотива, че молбата не отговаряше на имиграционните правила, заяви говорител на Форин офис, цитиран от световните агенции.

В отговор пък говорителката на руското външно министерство Мария Захарова настоя Лондон да даде обяснения за отказа за визата.

"Ние настойчиво призоваваме Великобритания да направи официално изявление, да даде обяснения по повод случващото се с визата за Виктория Скрипал. Смятаме, че най-малкото от хуманитарни съображения длъжностните лица са длъжни да намерят сили в себе си и официално да се изкажат поне по този аспект", каза Захарова, цитирана от Ройтерс и РИА Новости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
47
 
! Отговори
Аферата Скрипал преди 6 години
Отврате*н съм от британските управляващи - Мей и Джонсън.Демокрацията умря, действията на британското правителство бяха последния пирон в ковчега на демокрацията.Лошото е, че утре полудял политик може да обвини БГ в подобно действие, и няма кой да ни защити. Защото сами извоювахме робството си в НАТО, без да ни питат. За пореден път Британия си позволи агресивна информационна война - Ирак, Либия, Сирия, Сърбия.23 държави отвориха кутията на Пандора.Без грам доказателства.Утре може да сме ние
46
0
 
16
 
! Отговори
ТЕРЕЗКЕ преди 6 години
СМЕНИ БЕЛОТО ***--ИЗКУКА ВЕЧЕ....ДАЙ ОТ НОВОТО И НА МАКАРОНИ....
45
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 6 години
Мелодраматичните напъни из невероятната пиеса ''Скрипал'' продължават дами и господа... Българите се оказаха по-критични ''зрители'' от множество други...! Но изненадите са гарантирани...: мистериозни обастоятелства, обрати...и трудно-смилаеми противоречия... Но трябва да призная... за набързо нахвърлен сценарии - има добра доза сЪспенс ...!
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 6 години
До Анонимен No. 40:Извинявай ама така си се разпенявил... хич не даваш вид на ''нормално мислещ човек'', по-скоро на ярък представител на ''психо_дясното''... Успокай топката приятел и се конкретизирай, дай някакви факти, изложи теза или замълчи... Безпочвени обвинения не иска никой, както относно случая 'Скрипал' , така и в медииното пространство ! Иначе си дефиниШън на ***... ?!
43
0
 
14
 
! Отговори
аз преди 6 години
До Hafen die WahrheitТи май не можеш да спиш.опитай да изкараш пари по честен начин.
42
23
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Щом руснаците толкова много настояват Виктория да се види с Юлия, значи първата така са я "шамаросали", че е готова на всичко само да не я самоубият и нея! Още повече, че Юлия ако искаше да се видят щяха да се видят.. Телефонният разговор между двете е бил изманипулиран - това е гаранция!!
41
30
 
2
 
! Отговори
ЦРУ преди 6 години
НЕ пускайте никакви руснаци до Скрипалови ! Гледали сме КРЪСТНИКА - знаем за какво се връщат !
40
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен английските власти имат основание да отказват виза, понеже се опасяват руските тайни служби да не са въздействали върху братовчедката на Юлия, в опит да накарат Юлия да промени показанията си. Русия многократно е показвала колко манипулативни и силови могат да са действията на тайните й служби. Но все пак Англия ще трябва да даде думата на двамата руснаци и да представи солидни доказателства за руско участие в отравянето, иначе ще се провали с гръм и трясък. Абсурд е англичаните да тровят Скрипал. 100%са жертви на руснак, но поводът е бил имотни претенции а не агентурната дейност на
39
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратите.лна ***.кинска смрад се е разнесла из форума. Колкото повече размазвате вонящата си с.мрад нещастни ***.вски ***, толкова повече на нормалните и мислещи хора ще ви презират. Пошщи на фиг....
38
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има един факт които буди недоумение!Защо досега британците не показаха кадри или поне снимки на отровените Скрипалови!!!Твърде вероятно е те ,да не са натровени,даже да не са в Англия!Както се вижда ,те ще "оздравеят "и чак тогава ще бъдат показани!
37
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашият Цвъки Цвъков - 6така, няма ли да се изкаже пак? Дайте му милрофон да каже нещо пак по темата
36
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е що са и отказали, ясно е, защото чичо и не е в болница а в някоя вила с джакузита вече месец, от как го отровиха тея лоши гадни Руснаци.
35
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Британците се страхуват от това безобидно момиче - Виктория Скрипал. Страхуват се, ако това с телефонния разговор е измама. Може би всички трябваше да пляскаме с ръце като ни казаха, че Юлия е жива. Да, ама първо да я видим наистина жива. Страхуват се, ако е жива, от разговора с братовчедка и. Сценариите им се пукат като сапунени балони. И сега ако Юлия каже нещо недомислено и недорежисирано, какво ще стане? Ами ако по състоянието и се разбере, че е била упоена халюциногенни вещества?
34
2
 
26
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
Защо аджеба пародиите на полицаи не са със защитно облекло?Нали на вратата беше най-голямата концентрация,ха-ха!?Жалки сте,БондОвци!
33
2
 
32
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Тия не само се ос*ират,но и размазват ла*йната за по-голям ефект.Англичаните винаги са били га*дни лицемери,но поне изпипваха мръсотиите си изтънко.Сега това го няма-пълна халтура,може би смятат,че всички са длъжни да им верват....
32
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англетата вече изглеждат като банда клоуни, които упорито се опитват да убедят света, че не играят в цирк.
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не покрива нужните изисквания, то не може ...
30
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ааааа било имало проблем с визата й, ново 20 ахахахПодобни глупости изобщо не са проблем, все пак не идва на екскурзия, а идва да посети роднините си, които по британски твърдения едвам дишали. Май проблемът е, че ще ги види в доста добро здраве като за след "химическа атака", както стана ясно по-рано от телефонните й разговори с Юлия.
29
5
 
16
 
! Отговори
СЕДМОЦА НА СМЕХА преди 6 години
Накъде СЕГА ЩЕ СЕ ИЗВЪРТИ'ЛЕЙДИ' да пръдне.Мисли си че колкото по силно го прави е по убедителна.Да ама не! Мирише все повече и повече!Накрая разярените пътници ще я отупат а пилота ше я свали от самолета.ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА?
28
7
 
0
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До АнонименНяма значение къде са се оплели трябва мъст.Да се взриви самолетът на феновете им на Световното.Или в хотела да се поставят взривове!