Скрипал се подобрява, състоянието му вече не е критично

Реагира добре на лечението, съобщиха от болницата в Солсбъри
6 апр 2018 17:24,
115
Скрипал се подобрява, състоянието му вече не е критично
Снимка: БТА

Бившият руски двоен агент Сергей Скрипал вече не е в критично състояние и реагира добре на лечението след атаката с нервнопаралитично вещество миналия месец, съобщи болницата в Солсбъри, цитирана от Ройтерс.

Още по темата


"Той реагира добре на лечението, състоянието му бързо се подобрява и вече не е критично", заяви Кристин Бланшард, медицински директор в Окръжната болница в Солсбъри, пише БТА.

Новината за неговото подобряване идва ден след като стана ясно, че и неговата дъщеря Юлия вече е добре и се възстановява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
4
 
! Отговори
Криминалист преди 6 години
Колко удобно.Скрипал е жив и здрав но безумния дипломатически панаир е вече сторен.Разбира се че зад "отравянето" на Скрипал стои мотив. Има 3 вида мотиви в криминалистика .Финансов,Личен и най-рядко срещания но най-опасен Стратегически мотив или с други думи ,вредиш на някого за да набедиш 3-ти лица, неудобни!!.Русия може да има само Личен мотив относно Скрипал,нали той е предател, но в днешно време държавите са достатъчно сдържани за да са подвластни на такива емоции .За мен истината е ясна!!
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРОИНЯТА НА УКРАЙНА И шо рошо идно ЗНАМЕ ДО СКОРО НАДЕЖДА САВЧЕНКО ВЕЧЕ Е В ИНФОРМАЦИО ННО ЗАТЪМ НЕНИЕ ОТКАКТО РАЗОБЛИЧИ ЧЕ ХУНТАТА В КИЕВ ЗА ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТЕ ИЗБИВАЛА СОБСТВЕНИТЕ СИ НЕВИННИ ПРОТЕСТИРАЩИ. При това положение е редно светът да преустанови ипломатически отношения с хунтата в Киев и да поиска оставката на Порошенко и компания. И връщане на Янукович - аконен президент, свален с безскруполен преврат а не с революция.
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА - БРИТАНИЯ.
81
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо много гнило в Англия! Новичок да бъде или не? Това е въпросът! Сърдечни поздрави от мен, бай ви Шекспир!
80
0
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Аферата Скрипал: Във Великобритания има и опозиция, и на Борис Джонсън вече му искат оставката. Не трябва толкова да ги подценяваме. Проблемът им е, че не могат да се разделят със спомена за империята си и с вярата си, че са по-специални от другите нации.
79
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
така и не разбрах защо са утрепали котката понеже била обезводнена а не са и дали да пие вода
78
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствените жертви от отровата която нямала равна на себе си са две мишки и една котка утрепана от английски доктор!!! Ха ха ха хааа...тия джиндъри стават по джъндъри и от наште джъндъри....
77
0
 
10
 
! Отговори
Аферата Скрипал преди 6 години
Аферата на века. Като си помисля колко харесвах английски писатели и творци.Сега Англия буди в мен отвраще&ние.Светът е полудял. Понякога си мисля, заслужаваме ли тази планета?Жалко за британците, за пореден път разбрах, че хората по света са безгласни букви, и че информационните войни са достигнали чудовищни размери.Може безнаказано да се унищожават държави на базата на голословни обвинения.Утре България може да бъде жертва - и нямаме приятелски д-ви, които да ни помогнат.Няма демокрация!
76
0
 
12
 
! Отговори
стойков преди 6 години
скрипал може да се възтановява само от мамурлук от друго не знам питайте ТЕРЕЗА И БОРИС
75
0
 
18
 
! Отговори
Слава богу! преди 6 години
Скрипал возкресе!
74
0
 
16
 
! Отговори
ЧАКАМЕ НОВИ ВЕРСИИ преди 6 години
ХАЙДЕ ДА ЗАЛАГАМЕ! КОЛКО още обвинения и верисии от рода ''МНОГО ВЕРОЯТНО'' ЩЕ сътворят англичаните?Стой та гледай!Ще броим и ше се смеем!ЦЯЛ СВЯТ СЕ СМЕЕ!
73
0
 
18
 
! Отговори
aнонимен преди 6 години
Kak може животинките да умрат от глад и жажда след като дома скрипал е бил обискиран мигновенно.Защо не са им дали антидота който уж са дали на ЮлияКазват че такъв антидот НЯМА СЛЕДОВАТЕЛНО ЖИВОТНИТЕ СА БИЛИ"ХУМАННО" УМЪРТВЕНИ ЗА ДА ЗАМАЖАТ СЛЕДИ И ДИКАЗАТЕЛСТВА!ТОВА Е ПОРЕДНОТО ИЗПЪРДЯВАНЕ НА МЕЙ!
72
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една хилядна от грама "Новичок" убива човек за 10 секунди, твърдеше един мигрант от СССР голям спец Мирзоян преди месец. А се оказа, че обилно ръсено количество БОВ по пейки, дръжки на врати, автомобили и паркове, уби едно коте и два хамстера.Изложихме се пред чужденците!
71
14
 
0
 
! Отговори
8===о преди 6 години
И сега русалките треперят какво може да изпее още.
70
0
 
14
 
! Отговори
Михали преди 6 години
Аз лично не вярвам в руската следа ,не се вързва, но замисляли ли сте се,че ,ако беше работа на Великобритания пък ,нямаше да им е по-изгодно да умре, а не да го лекуват. За мене някой трети го е шамаросал,мафии много, а човека е слабо същество и се продава, освен ,ако не е пълна инсценировка и още на вторият ден са си били живи, здрави и изтрезнели.
69
0
 
10
 
! Отговори
ЦИРК преди 6 години
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАААААААААА.........................
68
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ааахахахаха тея британски учени наистина съживяват мъртъвци..... В момента британското правителство вероятно и самите британци ги вземат на подбив. А че Европа, Азия и Африка им се смеят, то това се подразбира ;)))
67
0
 
11
 
! Отговори
Ученодезориентиран преди 6 години
Не се противи на хаоса, не реагирай рязко, бъди гъвкав, бъди усмихнат ,не се боцкай с контрабанден тестестерон,яж домашно месце и накрая няма да ти пука за Скрипал.
66
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Скрипал се подобрява, състоянието му вече не е критично"---"Реагира добре на лечението, започна да се усмихва като Цветан Цветанов" съобщиха от болницата в Солсбъри.
65
0
 
23
 
! Отговори
Бай Джони Леш преди 6 години
С Новичок или без него тоя Брекзит и мистър Д. Тръмп направиха манджа с грозде Световната политика....