Жена е убита пред дома си в сливенско село

Тя била нападната с нож, докато се прибирала
7 апр 2018 14:12, Елка Василева
29
Жена е убита пред дома си в сливенско село
Снимка: архив, Reuters

Жестоко убийство е извършено в сливенското село Гавраилово - жена почина, след като беше намушкана с нож пред дома си.

Убийството е станало снощи около 21:30 ч.

58-годишната Петя Андонова, която работи в магазина в селото, била нападната, докато се прибирала, съобщи bTV.

Полицията работи по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: убийствоГавраилово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди къмто 4 часа предложих едному във форума ''надцакване'' с линкове, което да покаже/докаже някои общоизвестни истини. Нито на тримата, оценили отрицателно предложението ми, нито на написалият'' Не си мисли,че само ***(роми) извършват такива престъпления.'' им стиска да се включат! Хайде, по смело, нали не само представители на ''малцинството''вършат такива престъпления?!?
20
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената се е прибирала с 30 - 40 лева оборот и някой швед е решил да и прибере парите.
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСтига писа глупости,бе!Кога се е връщал Александър Македонски в Европа,че и роми да води с него си?!КОГА?Ал.Македонски умира в Азия,бе умнико,след около 10 години разходки и войни из Азия и Африка!А ромите се появяват в късното Средновековие в Европа,около 1800 години по-късно от смъртта на Ачко Македонски.На запад Хитлер ги изби в концлагерите,а на изток се разхождат все още.
18
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДодоНе си мисли,че само ***(роми) извършват такива престъпления.
17
0
 
15
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Звездичките в долния ми коментар са за подчoвeци.
16
1
 
27
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Мдааа, България се превърна в една кланица, където българите биват клани ежедневно от принадлежащите към определен цветнокож етнос ***, с благословията и активната подкрепа на неправотелствените организации, като Соросовите Америка за България и Отворено Общество, подлизурковските правителства, като сегашното и медиите-врагове на България, като Нова Телевизия! Пълна щета!
15
1
 
38
 
! Отговори
БГ преди 6 години
АКО СЕ БЕШЕ ЗАЩИТИЛА,КАТО ДОКТОРА ОТ ПЛОВДИВ,СЕГА ЩЕШЕ ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА,А КЛЕТНИЦАТА НЕ СЕ Е СЪПРОТИВЛЯВАЛА И СЕГА Е САМО СТАТИСТИКА... ДЪРЖАВА В КОЯТО ДА СИ БЪЛГАРИН Е РАВНОСИЛНО НА САМОУБИЙСТВО!
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-долу:'' ..о вие ганиовците пак сте убавци краци убиици нарко трафиканти още да ти обеснявам ли аи сиктир бе". Честолюбиви почитателю на ''обЕсненията'', предлагам ти широко поле за изява: ти ще ми пращаш линкове към статии, посветени на убийствата на представители на ''малцинството'', извършени от ''ганИо''вци, а аз ще ти връщам - на всеки твой линк - друг линк, ама за ''ганИо'', ликвидиран от представител на ''малцинството''. И да видим кой кого ще ''надцака''...
13
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се има в предвид, че първите от това племе което визираш са дошли с войните на Александър още през 3в.пр.н.е, а българите чак през 7в.сл.н.е излиза, че племето натрапници е друго...................................................ти катедрата по индийски/анадолски исторически съчинения ли завърши?!
12
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно не е дала на вересия или се е противопоставила на кражба в магазина, след което представител на племето-натрапник по тези земи я е причакал и убил....Като се има в предвид, че първите от това племе което визираш са дошли с войните на Александър още през 3в.пр.н.е, а българите чак през 7в.сл.н.е излиза, че племето натрапници е друго.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и в Иднонезия са ейшъни като вас бре. Все с "индо" започва. И там ни трепете. Само затвърди тезата.
10
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Братчедите вилнеят из цялата страна и нямат от никого страх, най- малко от властта. Нали са им избиратели! Всеки пенсионер в БГ взема с по 200лв. по- малко,за да има "помощи" за мързеливата и престъпна с-***.
9
0
 
26
 
! Отговори
предположение преди 6 години
Явно не е дала на вересия или се е противопоставила на кражба в магазина, след което представител на племето-натрапник по тези земи я е причакал и убил.
8
0
 
51
 
! Отговори
MВР и СС преди 6 години
В България системата за сигурност и правораздавателната система са проядени,изгнили отвътре.Всякакви престъпници се разхождат на свобода-едните оправдани от съд,другите осъдени ,но не изтърпяват наказание,а трети бягат от затвора и няма кой да ги спре.Гражданите обаче са осъждани за 30-40 лв. дългове към монополни и мафиотски организации и към тях се присъединяват ЧСИ и ДСИ и облечени в бели ризи Пълна разруха.Бог да е с нас!
7
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сливен само бели хора има там ....да да мдааа! Жената е пресякла нагло пътя на избирател на ГЕРБ.
6
1
 
29
 
! Отговори
Европейското преди 6 години
Ни бъдеще почва да ни застига... Кой не скача е червен
5
27
 
3
 
! Отговори
Мо каря преди 6 години
До 1 еи тъпан каде в статията пише м..а..н.г..о вие ганиовците пак сте убавци краци убиици нарко трафиканти още да ти обеснявам ли аи сиктир бе
4
7
 
37
 
! Отговори
шок и ужас преди 6 години
С това правителство и тези " ценности " , такъв резултат.
3
1
 
59
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Ами ако не беше с нож а некой я беше насилил, какво щехте да дадете на снимката бе кьопеци...Ни срам имате, ни приличие-ний прасе като колим крием ножа от децата а тука човек наръгали а вие окръвавени ножове изтипосахте... никакво уважение нямате ама то и вашите деца ша го видат, та мислете на тех какво ще обяснявате...
2
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какъв точно вид българин е няма значение.