Отровата на Скрипал - гел върху дръжката на входната врата

Веществото било без мирис, твърдят британски медии
246
Отровата на Скрипал - гел върху дръжката на входната врата
Снимка: БТА

Британската преса съобщава днес нови подробности за отравянето в Солсбъри на бившия руски агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

Още по темата
Mail on Sunday цитира британските служби за сигурност, според които веществото от типа "Новичок" е било под формата на прозрачен гел без мирис и е било нанесено върху дръжката на входната врата на дома на Скрипал рано сутринта на 4 март.

Изданието твърди още, че "руски агенти" са наблюдавали семейство Скрипал в продължание на две седмици и са решили  да извършат нападението в неделя, за да се избегне възможността до дръжката на вратата да се докосне пощальон или някой друг външен човек.

Вестникът твърди още, че в деня на отравянето в болницата съвсем случайно е имало лекари, които са били на обучение за подпомагане на жертви на химически оръжия, предаде БНР.

Като противоотрова те са използвали атропин и други медикаменти, одобрени от лабораторията в Портън Даун, съобщава Mail on Sunday, цитиран от ВВС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
1
 
4
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До ХА-ХА-ХА ! Указа се че новичок може да бъде и в твърдо състояние.
194
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отряването е станало съвсем случайно от руски агенти.
193
1
 
6
 
! Отговори
ДААА преди 6 години
Съвсем случайно ента версия на "отравянето", а дали изобщо е имало такова, едва ли ще узнаем, защото усърдно се заличават следи, версии, къщи, любимци, а скоро май и самите "потърпевши" ще евтаназират или амнезират за да си поддържат лъжливата версия... едва ли има някой с логична мисъл да не се съмнява в стакмистиката, която ни се сервира за факти.
192
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
аз съм във възторг от тази селска болница веднага разбраха каква е отроватаведнага дадоха противоотрова случайно си провеждат курсове по хим отравянияизобщо болницата да влезе в мед литература това е голяма реклама само някойпапарак да не засече семейството в някой спа център на басейна под шезлонга
191
0
 
2
 
! Отговори
И.Б. преди 6 години
Ето ви скоропоговорка на руски, от която си личи, защо са искали да отровят Скрипал и дъщеря му:Скрипач Скрипал скрипел на скрипке, на скрипке скрипел скрипач Скрипали поэтому отроовителю захотелось его отровить.
190
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имало съвсем случайно))) ха ха ха смях в залата.
189
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тези, които са близнали от дръжката на вратата, твърдят, че веществото нямало и вкус.Котаракът на Скрипаль е "евтназиран" от "ветеринар" с ....огнепръскачка! Чудесии!Сигурно на Малмек така ги приготвят...
188
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един бе намазал дръжките на апартамента си с пестицид за съдия изпълнителя,който трябваше да го вземе!имало подобен отравящ ефект.
187
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко и тъжно е, че има такива безмозъчни същества като русофилите.
186
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ?Еми защо тогова ще крият Скрипал в САЩ ?------За да не го убият руснаците бе. Толкова ли трудно схващаш!
185
4
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Нали беше газ ?! ... Взеха да се объркват вече !Нагли, долни лъжи от евроатлантиците и техните наглосаксонски приятели.Друго не сме и очаквали !
184
3
 
19
 
! Отговори
**** преди 6 години
И как тези Скрипал обикалят пъбове и пицарии с мръсни гелосани ръце,без да ги измият,и накрая се отзоваха припаднали на пейка след толкова часове,а ученоте казват,че отровени с новичик живеят около 5 минути,но ингилизите ни проглушиха ушите вече с безброй версии,но сами се оплитат в лъжите си,радвам се,че този път останахме извън скандала.
183
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в деня на отравянето в болницата съвсем случайно е имало лекари, които са били на обучение за подпомагане на жертви на химически оръжия
182
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А къде се вписват около 30 невинни британски граждани...?!
181
2
 
8
 
! Отговори
Илия - Варна преди 6 години
Тези *** много рано го намерихабе? А *** по стълбите нямали? ***!
180
4
 
13
 
! Отговори
кафявото око гледа преди 6 години
Отровата на Скрипал - гел върху аналягата на Мей
179
0
 
5
 
! Отговори
Виц преди 6 години
197сАМО АМЕРИКАНОФИЛИ И ЗАБЛУДЕНИ ОФЦ. ИМА ОЩЕ ЧЕРЕНИ ДРУГАРИ -ВСИЧКИТЕ СА БИЗНЕСМЕНИ У НАС И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С "ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ" -ако искаш да ти обясня и по-простичко............. .)
178
3
 
14
 
! Отговори
? преди 6 години
Еми защо тогова ще крият Скрипал в САЩ ? Какво са му обещали да мълчи за да не говори пред медиите ? И защО замазват следите след Скрипал западните страни -какво крият и от какво се страхуват (само не казвайте ,че от руснаците...)) .Защо британците искат да си скрият кирливото бельо в САЩ?
177
5
 
8
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
До 202А защо забравихте за другаря си Георги Димитров националният предател на България. Димитров изкуствено създаде македонската нация и език посредством Русия. Откъснаха едно парче от България червените руски *** Предполагам много сте щастлив, че руснаците отхапаха парче от България и разделиха българският народ на българи и македонци, а с тях така наречените македонци ние сме един народ по кръв и език.
176
5
 
23
 
! Отговори
елка василева преди 6 години
Отровата на Скрипал - гел върху *** на Тереза Мей