Путин с поздрав: Велик празник, който пробужда надеждата!

Порошенко пък не забрави да спомене тежката криза в Украйна
Обновена: 8 апр 2018 16:29 | 8 апр 2018 15:58, Веселина Йорданова
77
Путин с поздрав: Велик празник, който пробужда надеждата!
Снимка: архив, Ройтерс

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави православните християни за Възкресение Христово.

Този велик празник, олицетворяващ тържеството на живота, доброто и любовта, има огромно нравствено значение. Той пробужда вярата, надеждата, стремежа да се правят добрини, да се помага на ближния, се посочва в поздравленията на Путин.

Украинският президент Петро Порошенко присъства на пасхални богослужения в храмовете на Украинската православна църква на Киевската патриаршия, на Московската патриаршия и на униатската Украинска гръко-католическа църква, съобщи пресслужбата на Порошенко.

В поздравлението си Порошенко не забрави да спомене тежката икономическа криза в Украйна, предизвикана от Русия, но представи прекрасни перспективи, които се откривали пред страната, отбелязват информационните агенции. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
7
 
7
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Надеждата е Сибир да стане американски!
41
8
 
9
 
! Отговори
8===о преди 6 години
До Ала-БалаВ русия няма надежда ,а само депресивност (от много много години). Прочети им класиците, виж им филмите.Дано се поправят малко ,ама с актуалният им режим едва ли.
40
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя надежда ? За нови територии ли,или нови идеологии ??????? КОЯ НАДЕЖДА ?
39
6
 
5
 
! Отговори
Ала-Бала преди 6 години
Само една надежда има - Православна и антиджендърска Русия!
38
3
 
8
 
! Отговори
НАДЕЖДАТА ЗА... преди 6 години
свободен Крим, Донецк, Луганск!!! Надеждата за свобода на Украйна, за държава на кюрдите, за мир в Сирия!
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е заради петрола .Всичко друго е лъжа и измама.
36
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодаря ви Г-н Путин.Да сте жив и здрав.И помни че врагът не спи.
35
11
 
9
 
! Отговори
въй преди 6 години
Християнина Путин нападна християнска и славянска суверенна Украйна и избива славянски момчета.Причината за това била че Украйна искала да се присъедини към ЕС в който има 27 християнски държави,а не към Евроазийския съюз на Русия в който има повече ислямски отколкото християнски държави.Факт.
34
5
 
0
 
! Отговори
има инвазия преди 6 години
ползвани са и черни пси генератори и черен обемно обсебващ хиляди мешок..Около тн десен сектор може да видите проникващи през фейсбук масови убиици центриращи жертвите до сантиметра с обемно обсебване и последвали манипулации ..да се докладва с какво още са отровени тези от десен сектор освен с украински спец бонбони.НАпомняме че масовите кланета в Либия,Сирия ,Ирак,Йемен и Украйна станаха след въвежданена лични карти с тежко терористични съоръжения вградени вкл обсемно обсебващи холограмни
33
2
 
1
 
! Отговори
Има инвазия преди 6 години
Днешните споменания вкл с палене на свещи припомнят полването на обемно обсебващи оръжия в древноста.Да припомним обсебването на много в Содом и Гором и набеждаването на Божия син с обемно обсебващи оръжия каращи обсебените да крещят ОСАННА и след дни РАзпнете го..Вижте как са обсебени масовите убиици убиващи в Сирия и убииците нападнали Киев. В Киев на Майдана може да видит е на кадри древни тежко терористични обемно обсебващи оръжия обсебили отровени с зомби пиво и спец наркотици през бонбо
32
9
 
9
 
! Отговори
Православен преди 6 години
Безродните антибългарски со росои ди на този християнски празник бълват гнусутии и обиди към православната общност, и отговорника на сайта не ги трие а трие критиките към тази дол на мър ша джендарска. Бог вижда и ще ви изпрати скоро там където ви е мястото
31
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Oт фашисти поздрави не искаме.
30
24
 
11
 
! Отговори
Лицемер преди 6 години
Какъв християнин може да е човек, който трови сънародниците си със забранени бойни отровни вещества? Покайте се лицемери!
29
11
 
17
 
! Отговори
С празником преди 6 години
Товсрищ Путин! България обича и благодари на Освободителите си!!Дс живее православието, славянството, славянските езици и кирилицата! А сороските пръчко да четат история славянобългарская и Вазов "прогнилия" русофил, не да ми цитират американската доктрина, като библия!!!
28
8
 
13
 
! Отговори
8===о преди 6 години
Добре ,че бяха българите да дадат религия и писменост на Киевската Рус та руснаците се ограмотиха и култивираха малко.Но не достатъчно.
27
14
 
14
 
! Отговори
сатаната Путин преди 6 години
Руското православие е национално. То е племенно, расово и расистко / нали руската нация е над другите, тя е богоизбрана и призвана да спаси света /. Руското православие е държавно, служебно, чиновническо и обслужващо. Но то не обслужва вярващите. Руската църква не служи на хората и на християните, тя обслужва държавата. Руският бог е племенен бог, той повече мяза на идол, пръкнал се из някакви мрачни северни селения, нежели на човеколюбивия страдалец от Близкия Изток. Представителите на руската църковна върхушка Кирил, Тихон и останалите мязат повече на езически жреци, коит
26
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всички руски слуги в БГ,да се забрани да пътуват на запад.Заради тях,САЩ не свалят визите за нас.
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен26 централата на Сорос бе в Москва и там са харчили парите му,много повече отколкото у нас.
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Упражнения по синхронно срране! Губите си времето, а и моето, пълзящи цороцоиди!
23
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен18 Евразия е повече ислям и диващина,какво общо има с християнството един убиец?Руснаците се кланят на една мумия,тази на сифилистика Ленин, в центъра на Москва,като езичници.Москва,където живеят милиони мюсюлмани,Санкпетербург и църкви покрити със злато,не правят християнството реалност.