Сигналите за избягалите затворници - засега без резултат

Нито едно от стотиците обаждания не е довело до конкретни следи
Обновена: 8 апр 2018 19:26 | 8 апр 2018 19:21, Веселина Йорданова
48
Сигналите за избягалите затворници - засега без резултат
Снимка: БТА, архив

В полицията са получени стотици сигнали за това, че двамата избягали затворници Владимир Пелов и Радослав Колев са видяни на различни места в страната.

Нито едно от обажданията обаче до момента не е довело криминалистите до конкретни следи, предаде БНР.

Още по темата
Последният по-конкретен сигнал е от преди ден.

Тогава в МВР постъпва информация, че двама души са забелязани във вила близо до село Огоя, което се намира до Своге.

На място са били изпратени сили на полицията, които са претърсили района, но двамата затворници не са открити.

Владимир Пелов и Радослав Колев избягаха във вторник от Централния софийски затвор, след като стреляха по надзиратели и ги заплашиха с оръжие. Все още продължава и разследването как Пелов и Колев са се сдобили с пистолет.

Следствието по случая се води в СДВР, но в издирването на двамата мъже участват всички областни дирекции на МВР в страната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Няма никой преди 6 години
Няма ги . Довиждане само да стъпят в България знаят какво ще стане. Значи като Пелов стане дядо и се завърне от чужбина с *** изгърбен дядо няма смисъл да го вкарват в затвора защото той няма да е опасен вече. Ако иска да се махне от планетата Земя да си купи еднопосочен билет за Марс и в 2025 год да отлита към Марс и така ченгетата никога няма да го открият.
38
0
 
2
 
! Отговори
/*-+=00 преди 6 години
Tия са на чорел вече.
37
1
 
6
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
А министъра на МВР-то още ли не се е гръ**ал?П.П.В една НОРМАЛНА, ЦИВИЛИЗОВАНА ДЪРЖАВА досега щеше да е в оставка.И правителството също!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36
1
 
5
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
А *** не слушат като им казвам: Проверете оня с ШЕСТ апартамента!
35
5
 
12
 
! Отговори
Мдааа преди 6 години
Вариантите са два според мен - или са духнали и никога няма да ги хванат, като дупнишките нерези, или са ги закопали вече, а може би и кремирали. Някой полицай да ги открие, арестува и върне в затвора е химера. И недейте да се оставяте да бъдете заблуждавани, не са избягали от затвора - колкото и да ви убеждават, затвора се охранява сериозно! Просто са изведени съвсем организирано! И полицаи, и охранители има замесени, иначе това няма как да стане. Никога!
34
5
 
10
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 6 години
Другия път тия от снимката, униформените, като започнат да квичункат като порязани прасетa по Коледа и да просят още мангизи (като че ли са им малки заплатите - по минимум 1000 лева взимат, 99% от тях абсолютно никаква работа не вършат, освен нещо частно, а и 20 заплати накуп при пенсия) трябва да им се напомни за този случай!
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е,че момчетата не са "избягали" от най-охраняемия затвор в страната,,а са излезли спокойно през официалния вход и са отпътували с очакващата ги кола,при това предварително , още от "заведението са ги въоръжили.И в този смисъл правилният въпрос е:"Кой,защо,къде, с какви задачи и с какъв срок за изпълнение са "командировани"!
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тия не са двама отдавна. сам човек е мн по лесно да се покрие из страната или да възира навън. по всяка вероятност са минали през оградата и сега ще се представят като мигранти.
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста смели мъже са Пелов и Колев, а доста страхливи са голям брой от полицаите - връзкари, за да има нормален развой на този случай.
30
7
 
3
 
! Отговори
Аноnимен преди 6 години
Сидеров - президент!
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са кокошкари, вършили *** работа. Нямат парите и контактите на Галеви. Ако някой е дал пари за измъкването им от затвора, ще е за да им затвори устата. Ще е по-евтино, отколкото да им осигурява комфорта в затвора сума си време без гаранция, че няма да проговорят. Сигурно часове след излизането вече са заровени, а сега ще се пускат слухове къде по света уж били.
28
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В полицията са получени стотици сигнали. И сигурно 99% от тях са бъзици...
27
1
 
15
 
! Отговори
смешно-трагично нещо преди 6 години
ама защо ги наричат бегълци? когато някой излезне през главния ход не може да се нарече беглец, по-точно "отпускар" който са го пуснали волно или неволно.
26
4
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Аз ако бях на мястото на бегълците преди да пранувам бягството си трябва да си осигуря фалшиви документи ,виза ,пари ,план за напускане на страната и чак след това ще планирам самото си бягство от затвора .Това бих напрйвил Аз.Мен никой не ме е определял за умен и комбинативен но Пелов ДА .Така че със сигорност си е платирал дори по добре нещата!!!
25
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е на летище София ги пущат без проверка - смената пуши. В Софийският затвор същата работа - бегат нема кой да ги спре свен чистачката с метлата. Срам и оставки!
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да приключа със Западни Балкани и ги ловя от раз!
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТИЯ КВИЧАЩИ ТОЛУПИ НА СНИМКАТА ЛИ ЩЕ ЛОВЯТ ПАНДИЗЧИИТЕ?
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не са избягали! Пуснати са по договорка от някой големец,да му свършат мръсната работа.Срещу обещана свобода.Няма да ги намерят защото,след като си свършат работата,ще ги изведат на друг континент,както много други преди тях.А може и да ги свитнат след уговорената ,,работа''.Без протекция ,,отгоре'' не биха оцелели и две недели.
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете хората на мира! Това са бъдещите президент и премиер!
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе, в демокрацията се навъдиха във всяко село по 5-6 гадачи, оракули екстрасенси, наследници на Ванга и Влайчо, ходжи, фокус - мокус и всякакви звездобройци.Ако щете на кафе гледат, ако желаете - на боб и карти! Питайте ги, ще ви кажат! Или ще ви пратят за липови ябълки!