Преди мача: Агитките се придвижват към стадиона

Срещата на Левски и ЦСКА е от 18 часа на "Васил Левски"
Обновена: 11 апр 2018 18:27 | 11 апр 2018 17:45,
11

Снимка: БТА

Виж други галерии »
Агитките на ЦСКА и "Левски" се придвижват към стадион "Васил Левски" в София за мача, който започва в 18 часа.
 
Агитките на "Левски" и ЦСКА вече се придвижват към стадион "Васил Левски", където от 18 часа двата отбора ще се срещнат.

Шествието на агитките затрудни движението в центъра, а заради мача МВР въведе специален режим за движение около стадиона

Преди, по време и след провеждането на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Планирани са стриктни действия за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: мачЦСКАлевскиагитки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Не може за някакви си 1000 човека общо за двете агитки, цяла София да е парализиране. Мисля, че столична община , МВР и Жандармерията бяха само статисти. Общината да отидат да видят Европа дали това става. Никога. Смятам и съм го видял с очите си,че в Англия където агитките са по-страшни и многобройни от нашите, такива манифестации няма.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срамота дее сем бре 6 лева искат
3
1
 
13
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Левски ще бъде подкрепен от верните фенове от ЗО Казичене, водени от ИСДВР левскар. За щастие мачът е достатъчно рано и няма да има проблем да се приберат навреме за вечерна проверка.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Булсатком оправете си мобилната тв с една минута назад ми върви колегата у варна видя гола аз у ловеч го видях след минута или на умаревци е минута е много
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дистанцирам се