След мача – 9 задържани, младеж потрошил билборд

Преди мача пък са задържани девет души
11 апр 2018 21:53,
16
След мача – 9 задържани, младеж потрошил билборд
Снимка: БТА

Деветима футболни фенове са задържани преди, по време и след дербито Левски - ЦСКА, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В резултат на предприетата от ръководството на СДВР организация, не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти по време на днешната футболна среща между отборите на ЦСКА и „Левски“, играна на Националния стадион „Васил Левски”. Не бяха допуснати нарушения на обществения ред и в столицата. Столичната полиция предприе всички необходими мерки за обезпечаване реда и сигурността на гражданите.

Още по темата

Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на изградените в района на стадиона контролно- пропускателни пунктове, където преди началото на мача бяха задържани 8 лица – 5-ма от тях с наркотици, а 3- ма – със забранени предмети (маски и пиротехнически средства). Още 29-ма, във видимо нетрезво състояние, не са били допуснати да влязат на територията на стадиона.

След приключване на футболната среща, в района на метростанция в „Люлин“, 18-годишен фен е счупил билборд и се е наранил. Оказана му е медицинска помощ и е задържан в районното управление с полицейска мярка до 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bilbor.reklami na mutrite milioneri mnogo vajno
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 9Тъпо е наистина. Отиваш на мач и тълпа 100 човека, псува, пикае, хвърля пиратки, оригва се и вика "Ми да ни сми на тиатър ба !Ю - Не си ! На спотно събтие си. Публично спортно събитие, гледано от хиляди хора. И разваляш удоволствието на тези хора. *** долна ... Такива трябва да ги тепаме на място ...
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Билбордовете са собвтеност на доста "вързани" хора, а наемателите им имат мнгоо сериозни бизнес интереси. Естествено, че ще го арестуват набързо-набързо. Я да беше витрната на баба Пена, дето продава банички, боза и цигари, ... Можеше полицията да си купи фасове на дребно от нея.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради тия пишлeмета пак блокираха центъра. Да го изнасят тоя стадион на мястото на Кремиковци, таман присъстващите ще отиват през "шорткъта" при обитаващите новия затвор, който и него ще строят там.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
наказание за двата отбора да играят без публика цял сезон!
7
1
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Само девет?Защо не ги пуснете двете агитки заедно в един сектор,заключете ги до края на мача.После оцелелите да си ходят по живо, по здраво.Следващото "дерби" същата процедура.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦСКА СОФИЯ фенна кое цска си фен
5
2
 
20
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Футбола не е като преди. Преди гледахме мача, а сега гледаме пр.ос.тотиите на феновете по стадионите. Гледам си мачовете пред телевизора
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочетох статията и разбрах едно- всички вътре на стадиона са или наркомани или пияници или и двете. Не може да влезеш с наркотици на стадион. Разбирам да си се надрусал преди мача у вас. Не може да се напиеш като свинче , че чак охранителите да те усетят че не си в час...цели 30 души. А колко са влезли на стадиона надрусали са се предварително и нямащи наркотици у джобовете си? А колко са били на градус, но не кьоркютук пияни за да ги пуснат на стадиона?Закривай това нарко-алкажно сбирище!
3
19
 
7
 
! Отговори
НИЕ СМЕ ЦСКА преди 6 години
А кои сте вие няма никакво значение. Ще ви бием с МНОГО на 0 . Напред армейски лъвове! Нищо не е свършило...
2
15
 
7
 
! Отговори
ЦСКА СОФИЯ фен преди 6 години
Какво им пишеш на английски. Та те са ***, освен от говежди не разбират друг език тия промити мозАци!
1
21
 
7
 
! Отговори
София-северь преди 6 години
*** гответе се за унижение на 25-ти!!! Karanga is back!!! If you know what I mean!!! CSKA SOFIA FOREVER!!!