Шофьорка потроши баба. Карала на заден ход!

Потърпевшата е транспортирана в болницата във Враца
12 апр 2018 11:15,
15
Шофьорка потроши баба. Карала на заден ход!
Снимка: Bulfoto, архив

78-годишна пешеходка е блъсната от лек автомобил на ул. "Ген. Леонов" във Враца, съобщиха от ОДМВР в града.

Сигналът за инцидента е подаден на 11 април 2018 г. около 16:35 часа.

Лек автомобил "Фолксваген Поло", управляван от 33-годишна жена, при движение на заден ход, блъснал възрастната пешеходка.

Жената е транспортирана в болница от водачката на лекия автомобил.

Пробата за алкохол на шофьорката е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
До шматка преди 6 години
А ти блъскай спокойно на заден ход, защото там огледала, периферно зрение, катаджийче - всичко тези дивотии да ги обясниш на съдиите, когато те съдят и осъдят, както и на близките на човека, който си прегазил. Законът е за това, за да се спазва, а не някакви шматки да философстват, как закона не можело да се спазва и били в правото си да газят на заден ход.
12
2
 
1
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 9То от буквоядство стават белите.Сигурно си катаджийче.Я ми обясни поне един начин(без камера за задно виждане)при който можеш да караш назад и да имаш 100%видимост.Най малкото гледайки в огледалата не можеш да разчиташ на периферното зрение.Бе катаджийче бе
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НЕРАЗБРАЛшофьорката е потрошила бабата, защото е карала на заден ход. И аз колко пъти съм карал на заден ход, но никой не е тръгвал да ме потрошава.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам на паркинга на кауфланд кола да излиза на заден ход, спирам да изчакам и водачът на МПС-то започва баавно да се изтегля, вижда друг автомобил в движение, изчаква и му идва реда, да ама не! една жена виждаща колата вече на половина излязла притичва по странна парабола зад нея сакън да не изчака 10 секунди. Т.е женицата напусна тротоара, мина през половината пътно платно само и само да заобиколи отзад. Все още съм втрещен от гледката.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗДвПЧл. 40. (1) Преди да започне движение назад, водачът е длъжен да се убеди, че пътят зад превозното средство е свободен и че няма да създаде опасност или затруднения за останалите участници в движението.(2) По време на движението си назад водачът е длъжен непрекъснато да наблюдава пътя зад превозното средство, а когато това е невъзможно, той е длъжен да осигури лице, което да му сигнализира за опасности.*Какво неясно има? Бабите ви били виновни, че сте калпави шофьори ...
8
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 6 години
Кое е по страшно от май,муна с граната?!
7
8
 
7
 
! Отговори
Ясно преди 6 години
Това са от тия баби, дето ти докато се оглеждаш за коли да излезеш на заден, ти претичват зад колата.Не оправдавам или не обвинявам никой, НО ми се е случвало поне 3 пъти да блъсна такива ***, ХЕМ СЕ ОГЛЕЖДАМ, добре, че беше парктроника!Когато си пеша, оглеждай се за колите.Не си мисли, къде ще вземеш моркови с 10 стотинки по-евтино!
6
7
 
11
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Ми то ако ти не се пазиш няма кой да те опази.... Според мен бабетката е пресичала неправилно и жената чисто и просто не я е видяла. А за всички "мъже" дето се наричат "шофьори".... като давате назад преди това излизате ли винаги да погледнете дали няма дете зад колата (по закон сте длъжни да сте сигурни че няма никои отзад)??
5
3
 
16
 
! Отговори
българин преди 6 години
По принцип повечето шофьорки не могат да карат назад ! Ако се засечете с такава а тясна улица , ще трябва да се.върнете назад , дори и да сте с предимство !
4
4
 
11
 
! Отговори
Курцио преди 6 години
Жена-шофьор и ***-скиор НЯМА!
3
5
 
22
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Пешеходците не се научиха да не пресичат зад кола движеща се назад.В случая жената е възрастна и до някъде е разбираемо но млади хора правят същите простотии.
2
2
 
23
 
! Отговори
НЕРАЗБРАЛ преди 6 години
БАБАТА ли е карала на заден ход или шофьорката?
1
6
 
23
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
В случая "шофьорка" се пише с КАВИЧКИ!